Ameliyatla ilgili şu an kafama takılan tek şey önden burnun durumu.
Ben zaten önden görünümünden rahatsız değilim. Yandan görüntüsünü düzelteyim derken ,önden görüntüsünü bozmak istemiyorum ki bu daha önemli benim için.
Burnum ince ama çok aşırı ince de değil yani tam ayarında. biraz genişlerse çok kötü duracak.
Hocayla tekrar görüştüğümde aynı oranda önden de burnu inceltebilir mi bunu soracağım, eğer olmaz derse vazgeçeceğim ameliyattan sanırım.
Bkb şükür kavusturana.... Nerelerdesin canım ya
Tevfik Bey'in hastasıydım.burnumda aşırı eğrilik vard.hem estetiği bozuk hem de nefes almakta aşırı zorlanıyordum.geniz akıntım olduğu için sıklıkla hasta oluyordum.ameliyattan sonra aynada gördüğüme inanamadım.mankenlere taş çıkarır gibi bir buruna sahip oldum.üstelik hiç bir eğrilik,nefes almakta zorluk,geniz akıntısı hiç bir problemim kalmadı.ameliyattan sonra çoğu hasta da rastlanan ağızdan kan gelme olayı ben de yaşanmadı.üstelik 2 hafta sonra hiç bir morluk ve şişlik kalmadı.kısa sürede daha güzel bir burunla sosyal hayatıma döndüm.estetik olmak isteyen herkes kesinlikle Tevfik Bey'e bir uğramalı derim.kısa zamanda fotograflarımı da sizlerle paylaşacağım.ayrıca doktorunuzun ilgisi güler yüzü sizleri aşırı derece de mutlu edicektir.telefonum çaldığında inanamadım.hem samimi hem de işinin ehli bir doktoru sizlere de tavsiye ediyorum...bende bu konuda bilgilenmek istiyorum nilüfer bize yardımcı olabilecek kimse yok mu ???
Tevfik Bey'in hastasıydım.burnumda aşırı eğrilik vard.hem estetiği bozuk hem de nefes almakta aşırı zorlanıyordum.geniz akıntım olduğu için sıklıkla hasta oluyordum.ameliyattan sonra aynada gördüğüme inanamadım.mankenlere taş çıkarır gibi bir buruna sahip oldum.üstelik hiç bir eğrilik,nefes almakta zorluk,geniz akıntısı hiç bir problemim kalmadı.ameliyattan sonra çoğu hasta da rastlanan ağızdan kan gelme olayı ben de yaşanmadı.üstelik 2 hafta sonra hiç bir morluk ve şişlik kalmadı.kısa sürede daha güzel bir burunla sosyal hayatıma döndüm.estetik olmak isteyen herkes kesinlikle Tevfik Bey'e bir uğramalı derim.kısa zamanda fotograflarımı da sizlerle paylaşacağım.ayrıca doktorunuzun ilgisi güler yüzü sizleri aşırı derece de mutlu edicektir.telefonum çaldığında inanamadım.hem samimi hem de işinin ehli bir doktoru sizlere de tavsiye ediyorum...
Tevfik Bey'in hastasıydım.burnumda aşırı eğrilik vard.hem estetiği bozuk hem de nefes almakta aşırı zorlanıyordum.geniz akıntım olduğu için sıklıkla hasta oluyordum.ameliyattan sonra aynada gördüğüme inanamadım.mankenlere taş çıkarır gibi bir buruna sahip oldum.üstelik hiç bir eğrilik,nefes almakta zorluk,geniz akıntısı hiç bir problemim kalmadı.ameliyattan sonra çoğu hasta da rastlanan ağızdan kan gelme olayı ben de yaşanmadı.üstelik 2 hafta sonra hiç bir morluk ve şişlik kalmadı.kısa sürede daha güzel bir burunla sosyal hayatıma döndüm.estetik olmak isteyen herkes kesinlikle Tevfik Bey'e bir uğramalı derim.kısa zamanda fotograflarımı da sizlerle paylaşacağım.ayrıca doktorunuzun ilgisi güler yüzü sizleri aşırı derece de mutlu edicektir.telefonum çaldığında inanamadım.hem samimi hem de işinin ehli bir doktoru sizlere de tavsiye ediyorum...
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Bu arada aramıza hosgelin. Tevfik hocanın yaptigi burunlar estetik konusunda adı duyulmuş bir cok ünlü doktorunkinden daha guzel bence. Burnumu yaptirmazdan önce etrafımda beğendiğim , hayranlıkla baktığım cok guzel burunlar vardı. Ama simdi gözüm kendi burnumdan baskasını görmüyor. Elimden ayna düşmüyor. Yakında carpilirsam şaşmayın :):):):
ben barıs cakır ve emre ılhanı arastırırkene tevfık de nerden cıkktı nasıl agrılı mı yapıyor nerede bulunuor ve ıstırahat lazımmı ayrıca ne kadar ayapıorBiz de ne çizim yaptık ne de konuştuk.çünkü o isini gercekten cok iyi yapan usta bir cerrah...
ben barıs cakır ve emre ılhanı arastırırkene tevfık de nerden cıkktı nasıl agrılı mı yapıyor nerede bulunuor ve ıstırahat lazımmı ayrıca ne kadar ayapıor
canım cok tatlısın yaaaa :)) bırakmadın mı ya aynayı halaa ben bırakalı cok olduu ama ilk zmaanlar aynı durum bende de vardıı :) ve o kadar cok foto cekiodum ki anlatamam yaaa zıvanadan cıkmıştım hayır bide işe yarar şeyler değil yataktan kalkıp sanki cekiodum sanki 1 gecede nolacaksaaDDDD
Yok yok artık oturmaya başladı ya sekli ortaya çıktı. Aynen bende uyanır uyanmaz aynaya koşuyorum. Bu arada Kizim iyice sinir oldu bana. Yarın matematik sinavi var biraz benimle ilgilen diyor. Ama napim burdan yazışmak ta hoş oluyor dimi:):):
ben barıs cakır ve emre ılhanı arastırırkene tevfık de nerden cıkktı nasıl agrılı mı yapıyor nerede bulunuor ve ıstırahat lazımmı ayrıca ne kadar ayapıor
cıkmıştır tabii canımm baya oldu artıkk :)) haklsın canım ama cocukalerı da ihmal etememek lazım istersen bak ona ben buralardayım dahaa konuşuurzz :)
Sizleri bulmusken birakirmiyim hiç. Kizim kotu not alırsa sebebi kızlar sizsiniz.
:)) canım biz hep burdayız ve telafii varr ama notunn yokk( ben kactım 1 saate gelirim bu yükü kaldıramam :)
canım bu aradaa cok cok gecmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?