Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

karar verilmişş iice araştırıllmış bakıorum daa yoklugumdaa
ya sanıırm bu ameliyatı olupta önden rahatsızlık duyan cok cok azdır bende ön profilimi hep sevmişimdirr :) burnum çok inceydi cünkü benim yandan kemer vardı ama biliosunz fotolardann...ama canım cidddden haklısn bana insanlar değişmedin diyor ama ne biliym yaa ben hal aynada kendime alışamadımm sanırmm...
ya canım sor bakalım ne diyecek ama ne biliym ne burunlar görüoruz ön profili kücük olan bana olabilir gibi gelio ama tabi senin için olabilir mi bunu Tevfik Hoca bilir :)

bende bu konuda bilgilenmek istiyorum nilüfer bize yardımcı olabilecek kimse yok mu ???
Tevfik Bey'in hastasıydım.burnumda aşırı eğrilik vard.hem estetiği bozuk hem de nefes almakta aşırı zorlanıyordum.geniz akıntım olduğu için sıklıkla hasta oluyordum.ameliyattan sonra aynada gördüğüme inanamadım.mankenlere taş çıkarır gibi bir buruna sahip oldum.üstelik hiç bir eğrilik,nefes almakta zorluk,geniz akıntısı hiç bir problemim kalmadı.ameliyattan sonra çoğu hasta da rastlanan ağızdan kan gelme olayı ben de yaşanmadı.üstelik 2 hafta sonra hiç bir morluk ve şişlik kalmadı.kısa sürede daha güzel bir burunla sosyal hayatıma döndüm.estetik olmak isteyen herkes kesinlikle Tevfik Bey'e bir uğramalı derim.kısa zamanda fotograflarımı da sizlerle paylaşacağım.ayrıca doktorunuzun ilgisi güler yüzü sizleri aşırı derece de mutlu edicektir.telefonum çaldığında inanamadım.hem samimi hem de işinin ehli bir doktoru sizlere de tavsiye ediyorum...

maşallahh arkadaş sayımız git gide artıyorr bu cok güzel ya diğer doktorların sayfalarındaa kızlarr ne güzel sohbet ediyorlarr ben edemiorum die üzülüyordum ama maşallah arkadaş cogaldı ve hepimiz cidden halmizden cok cok memnunuzz :))

canım bu aradaa cok cok gecmiş olsun :)

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Bu arada aramıza hosgelin. Tevfik hocanın yaptigi burunlar estetik konusunda adı duyulmuş bir cok ünlü doktorunkinden daha guzel bence. Burnumu yaptirmazdan önce etrafımda beğendiğim , hayranlıkla baktığım cok guzel burunlar vardı. Ama simdi gözüm kendi burnumdan baskasını görmüyor. Elimden ayna düşmüyor. Yakında carpilirsam şaşmayın :):):):

canım cok tatlısın yaaaa :)) bırakmadın mı ya aynayı halaa ben bırakalı cok olduu ama ilk zmaanlar aynı durum bende de vardıı :) ve o kadar cok foto cekiodum ki anlatamam yaaa zıvanadan cıkmıştım hayır bide işe yarar şeyler değil yataktan kalkıp sanki cekiodum sanki 1 gecede nolacaksaa DDDD

Biz de ne çizim yaptık ne de konuştuk.çünkü o isini gercekten cok iyi yapan usta bir cerrah...
ben barıs cakır ve emre ılhanı arastırırkene tevfık de nerden cıkktı nasıl agrılı mı yapıyor nerede bulunuor ve ıstırahat lazımmı ayrıca ne kadar ayapıor

ben barıs cakır ve emre ılhanı arastırırkene tevfık de nerden cıkktı nasıl agrılı mı yapıyor nerede bulunuor ve ıstırahat lazımmı ayrıca ne kadar ayapıor

canım tevfik Beyde hep vardı :)) şaka bi yana kendisi şu an Antepte calışıyor ama Ankarada ameliyat yapıyor kısa bir süre sonra da sanırım istanbula gidecekk..fiyat konusuna gelince bu konuda da cok yardımcı oluyorr :))

Yok yok artık oturmaya başladı ya sekli ortaya çıktı. Aynen bende uyanır uyanmaz aynaya koşuyorum. Bu arada Kizim iyice sinir oldu bana. Yarın matematik sinavi var biraz benimle ilgilen diyor. Ama napim burdan yazışmak ta hoş oluyor dimi:):):

cıkmıştır tabii canımm baya oldu artıkk :)) haklsın canım ama cocukalerı da ihmal etememek lazım istersen bak ona ben buralardayım dahaa konuşuurzz :)

Canım herseyde bir hayır vardır,Allah gönderdi....0 ağrı..ben hiç ağrı hissetmedim açıkcası. Bu formda bazılarının asiri morlugu ve Şişligi olduğunu gördüm. Benim sadece goz kapağım hafif pembelesti.üstelik Ameliyatım da cok zor bir ameliyatti. Yani sorunum çoktu. Ama cok şükür sonuçtan memnunum. Tavsiye ederim.

cıkmıştır tabii canımm baya oldu artıkk :)) haklsın canım ama cocukalerı da ihmal etememek lazım istersen bak ona ben buralardayım dahaa konuşuurzz :)

Sizleri bulmusken birakirmiyim hiç. Kizim kotu not alırsa sebebi kızlar sizsiniz.

:)) canım biz hep burdayız ve telafii varr ama notunn yokk ( ben kactım 1 saate gelirim bu yükü kaldıramam :)

Saka yaa. Saat 1 den beri çalışıyoruz yeter , icim dişim kesir , denklem, küme oldu. Simdi Kizim uyumaya gitti. Özel mesaj gönderdim aldın mı?

Tevfik bey ne zamana kadar Antepte peki bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…