istanbul evet, mesafe bana uzak düşüyor kocaelideyim ben ve vasıtasız ne yapacagımı inanın bilmiyorum ama tevfik hocaya kanımz kaynadı gözümüzü karartıp gidecegiz sanırım.sabah ezanıyla yola koyulur anca gideriz gittigimizde
inşallah efnan=)
yüzyüze hala görüşemedik babamla birlitke haftaya gidecegiz(diliyorum.)konuştuk birkaç kez. gelişmeleri aktaracagım:)
harikasınız bayanlar, bakalım bana hangi burnu yakıştıracak:) sizlerinkinin cuk oturdugu kesinumarım sizin kadar mutlu ayrılırım.
inşallah senin burnunda çok güzel olur.
inşallah=)
efnan inan doya doya gülümsedigim fotograflar çekilmek istiyorum o bahsettigin ömür boyunca;D bu mudur idealin demeyin, insan takıntı yapmaya görsün;D beni bekleyin kızlar, dönüşüm muhteşem olacak
efnan acele bir foto çekilip yükledimbakabilirsin.gülerken flan daha kötü bir hale geliyor burnum ayıptır söylemesi
fotograflar demişsin sanırım yanlışlıkla aynı fotoyu 2 kere yüklemiştim:) evet kaldırdım fotoyu, sonrası* hali de gelince yüklerim tekrar:)
efnann..!! sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Tevfik hocayı senin sayende buldum.. busra90 sayesinde onun attığı resimlerden sonra mail attım. Bu kadar ilgilenip bana dönüş yapıcağını tahmin etmıyodum. Görüştüğüm 6.doktorumdu hatta ondan önce baska doktora ameliyat günü bile almıştımm. Dün görüştüm mükemmel bi şekilde muayne etti,tasarım yaptı ve anında ameliyat gününe karar verdik persembe günü oluyorum inşallah.. Bütün tahlilllerim hersey tamamdırr.. Persembe gnünü beklıyorum.Bu yazıyı okuyupta karar veremeyen kızlar hiç düşünmeden Tevfik hocanın yanına gidinn... Bikere görüşmeniz yeterli =)).. ameliyat sonası fotoları atıcam.. Efnan tekrar teşekkürler..
ooff harikasıınn =)) kesinlıkle beklerim. Sabah 7bucukta hastenede olucam erken saatte alıcak beni ameliyata.. ne zaman istersen beklerim =))
efnann..!! sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Tevfik hocayı senin sayende buldum.. busra90 sayesinde onun attığı resimlerden sonra mail attım. Bu kadar ilgilenip bana dönüş yapıcağını tahmin etmıyodum. Görüştüğüm 6.doktorumdu hatta ondan önce baska doktora ameliyat günü bile almıştımm. Dün görüştüm mükemmel bi şekilde muayne etti,tasarım yaptı ve anında ameliyat gününe karar verdik persembe günü oluyorum inşallah.. Bütün tahlilllerim hersey tamamdırr.. Persembe gnünü beklıyorum.Bu yazıyı okuyupta karar veremeyen kızlar hiç düşünmeden Tevfik hocanın yanına gidinn... Bikere görüşmeniz yeterli =)).. ameliyat sonası fotoları atıcam.. Efnan tekrar teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?