Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

Canım zaten Tevfik hocayla yüzyuze görüşsen hemen ameliyat masasına yatmak istersin cok pozitif bir insan:))))))))))))

ben bir tarafı şiş dıye aglıyordum hiç unutmıcam bunu yaa tevfık beye ddedımkı ben aglıyorum cookk kotuyum falan gormenız lazım sakın oldu dedı konustu rahatladım .. suan allaha sukur cok cok ıyıyım ...

Ahh Bu biz kadinlar yokmuyuz :))))))) benim de nazımı eşimden cok çekmiştir hahahaha:)))))

busra, senin burnun efnan ve bkb nin burnundan farklı duruyor, bunu sen istedin degil mi, ya da efnan ve bkb siz kavis istemediniz mi yoksa başlangıçta sizin de mi busranın gibiydi de sonradan değişti. umarım anlaşılır bir soru olmuştur.

@Coyotee canım ben şekil konusunda Tevfik hocaya birsey demedim kavisli ya da düz ......sadece hocam size bırakıyorum siz bilirsiniz dedim o kadar. Tevfik hoca da yüzüme bunu yakıştırmış olmalı ki böyle yapmış. Su anda cok memnunum artık iyice oturdu burnum, şekil olarak ta son halini aldı.Burnumun Bundan sonra değişeceğini sanmıyorum :))

canım tevfik bey herkese aynı burun yapmıyor .. önce isteklerini rahatsız olduklarını soruyor sonra tasarım yapıyor .. senin isteğin doğrultusunda sana yakışacak bir burun :)

harikasınız bayanlar, bakalım bana hangi burnu yakıştıracak:) sizlerinkinin cuk oturdugu kesin umarım sizin kadar mutlu ayrılırım.

harikasınız bayanlar, bakalım bana hangi burnu yakıştıracak:) sizlerinkinin cuk oturdugu kesin umarım sizin kadar mutlu ayrılırım.

Sagol tatlım. Sen görüştünmu Tevfik hocayla ,tasarım yaparsa zaten ona yakın ama ondan daha guzel bir burnun olacaktır.

istanbul evet, mesafe bana uzak düşüyor kocaelideyim ben ve vasıtasız ne yapacagımı inanın bilmiyorum ama tevfik hocaya kanımz kaynadı gözümüzü karartıp gidecegiz sanırım.sabah ezanıyla yola koyulur anca gideriz gittigimizde
inşallah efnan=)

yüzyüze hala görüşemedik babamla birlitke haftaya gidecegiz(diliyorum.)konuştuk birkaç kez. gelişmeleri aktaracagım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…