busra canım senin süreci de takip ettim okudum bütün yazdıklarını çok güzel anlatmışsın her şeyi hastahanesine yemeklerine kadarokuduklarım moral veriyor zaten bende bir atlatsam.. daha tevfik beyle yüz yüze görüşemedim sanırım bütün stresim ondan :)
Efnan tevfik hoca hayırlısıyla bir gelsin rahatlayacam bende :)
görüşünce bütün stres gidecek güven gelecek
ben bir tarafı şiş dıye aglıyordumhiç unutmıcam bunu yaa tevfık beye ddedımkı ben aglıyorum cookk kotuyum falan gormenız lazım sakın oldu dedı konustu rahatladım .. suan allaha sukur cok cok ıyıyım ...
çok şanslıyız desene :))))))))))))))))))))9
busra, senin burnun efnan ve bkb nin burnundan farklı duruyor, bunu sen istedin degil mi, ya da efnan ve bkb siz kavis istemediniz mi yoksa başlangıçta sizin de mi busranın gibiydi de sonradan değişti. umarım anlaşılır bir soru olmuştur.
busra, senin burnun efnan ve bkb nin burnundan farklı duruyor, bunu sen istedin degil mi, ya da efnan ve bkb siz kavis istemediniz mi yoksa başlangıçta sizin de mi busranın gibiydi de sonradan değişti. umarım anlaşılır bir soru olmuştur.
harikasınız bayanlar, bakalım bana hangi burnu yakıştıracak:) sizlerinkinin cuk oturdugu kesinumarım sizin kadar mutlu ayrılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?