Megline canım Tevfik hocadan mail geldimi?(ben de amma sabirsizim ya bu cümleyi bugün ikinci yazisim)))))
Sınav daha onemli canım ,gözünüz arkada kalmasın ben buradayım evde boş boş oturacağıma insanlara bu sekilde yardımcı olmaya çalışıyorum:))))))))
ne güzel yaa merak etmeyin sınavımı bi atlatayım iyi bi şekilde hayırlısıyla dua edin ondan sonra elimden geldiğince kulübte olucam
Hadi bakalım inşallah hakkında hayırlı bir yeri kazanırsın canım benim:)))))
ya evet attığım maile cevap geldi ama tasarım yapabilmesi için tam yandan çekilmiş olması gerekiyormuş fotoğrafın, örnek fotoğraf gönderecekmiş bana ama ben zaten örnek fotoğrafları sizin albümlerde bol bol görmüştümuygun bir fotoğraf çektirip gönderecem akşama kaldı benim işim bende çok sabırsızlanıyorum :)
Megline walla ben de cok heyecanlandim. Yandan çeker çekmez gönder o zaman biz de bakalım yeni halin nasil olacak:))
Sizi merakta bırakmam anında paylaşırım hem sizin yorumlarınızı da merak ediyorum :)
Eminim cok daha guzel olacaksın tatlım .çünkü kas goz dudak hepsi cok guzel iste gelgelelim bu burun bunları kapatıyor.
teşekkür ederim sende çok güzelsin :) ahh o burun ama az kaldı inşallah öz güvenim tavan yapacak benimde
Nedir bu burunlardan çektiğimiz :))))neyse az kaldı dayan canım artık sende fındık burunlularin arasında yer alacaksın:)
kızlaar fotoğraf gönderemedim henüz fotoğraf yüksek kalitede olsun istedim bu akşam gönderecem :)
Hadi bakalım cok heyecan yaptım eminim tasarımdan cok daha guzel bir buruna sahip olacaksın.
efnanım inşallah.. bende çok heyecan ve stres yapıyorum psikolojim bozuldu bir an önce olsun bitsin de toparlansam bende.
ay cok merak ettım sakın stres yapma ben buraya gunu gunune yazdım megi :)) karar verme asamamda falan var hep :)) ne oldu ne bıttı bılmıyorum hemen gectı gıttı :)))
Goz açıp kapatana kadar olur biter korkma. Hem neden psikolojini bozuyorsun ki en fazla 1-2 haftaya olur kurtulursun Allah 'in izniyle. Hem sen en zor aşamayı atlattın doktoruna karar verdin. Görüyorsun burada insanlar aylarca doktor arayışına giriyorlar. Senin sadece ameliyatın kaldı. İcini ferah tut tatlım emin ellerdesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?