Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

Memnun olan var mı bu doktordan fıyatıda makulse ıyı ya cok ucuk fıyatlar adamlar bes bınlerden bahsedıyor en azından bıraz rahatlatmıs olur ınşş

canım benim bizim bilmediğimiz ne doktorlar var hiç para vermeden bile ameliyat olan var benim merak ettiğim devlette ameliyat olanlar nasıl oluyor yani şu 500 tl ile 1000 tl arası fiyat ödeyenler ne yapmak gerekiyor bilen varsa söylesin :)

Memnun olan var mı bu doktordan fıyatıda makulse ıyı ya cok ucuk fıyatlar adamlar bes bınlerden bahsedıyor en azından bıraz rahatlatmıs olur ınşş

Cook memnunum coooooooook. Simdi ameliyat olacak olsam kesinlikle yine Tevfik hocaya olurum.

Cook memnunum coooooooook. Simdi ameliyat olacak olsam kesinlikle yine Tevfik hocaya olurum.

bende oyle dusunuyorum fıyatlarıda ıyımıs ama antepteyken devlet hastanesındeydı fıyatı o yuzden makul olabılır.Şimdi buraya gelecek ozel hastane ınsallah ucmaz yanı.

bende oyle dusunuyorum fıyatlarıda ıyımıs ama antepteyken devlet hastanesındeydı fıyatı o yuzden makul olabılır.Şimdi buraya gelecek ozel hastane ınsallah ucmaz yanı.

inş canım benim istanbul a geldiğinde fiyat verecek kendisi hayırlısı olsun bakalım :)

inş canım benim istanbul a geldiğinde fiyat verecek kendisi hayırlısı olsun bakalım :)

sebujj cnm özel msj atıyorsun ama malesef benim daha hakkım yok:/ burda yakaladım seni hemen yaziym dedim. Muhammet beyin sayfasına yaziym istersen ordan bak burda başka doktorun adresini vermiim:)

Canım devlet hastanesinde ücret odemiyorsunki. Antep te anlaşmalı özel hastanelerde makul bir fiyata yapıyordu. Antep'te cok tutuldu Tevfik bey.ama iste mecburi hizmetten dolayı gelmişti ve malesef gidiyor.

Yorumlarınızı okuma fırsatı bulamadım ama Tevfik bey için bir kaç cümle birşey paylaşmak istedim açıkcası .. Gaziantepten ayrıldığı için üzgünüm sonuçta bana daha yakındı şimdi istanbula gidecek herşey onun gönlünce olsun iyiki tanımışım .. En yakın zamanda yerinde ziyaret edeceğim kendisini şimdiden ona başarılar .. :))

Herkes doktorunu çok sevdi.. Ben Çok Fazla/farkLı sevdim :/.. qidicek, qitmesini hiç istemiyorum :'((( çok üzülüyorum,istanbuL'a qidicek :'( 1 yıL sonra yokk :'(((
ben onu cok sewdim ..
beLki de Trabzon'a bir daha hiiç qelmeyecek ...

Arkadaslar tevfık beyle konustum geldıgım hastanede fıyat konusunda kıyasıya bır mucadele verıcegım dedı.Geldıgı hastanede 3 bın tlye yapıyormus hastane 1000 tl kendısı 2000 tl alıyormus ama ıstanbuldakı hastane ozel oldugu ıcın bıraz burunları havada.Ama ben yınede mucadelemı yapıcagım dedı.Konusması falan cok ıkna edıcı.Ayın 21inden sonra ıstanbula gelıyormus.

Herkese merhaba
Öncelikle efnan tatlım süper olmuş bu konu istanbuldakilere duyurulurr cinsindeee :))

bende Mayıs 2012 de Tevfik hoca'ya ameliyat oldumm tam 8 ay olmuşş zaman nasıl cabuk ilerliyorr bölee :))
tek tek okuudm hepsinii maşallah baya hastası olmuş doktorumuzun cok cok sewindimmm kızlar yaaa bi zamanlar tektim buralardaa ne güzel paylaşım yapabiliecegizzz :))
her türlü soruyaa acıgım ama zatenn cevaplanmışş sankimm hepsii :))
fiyat sanırım en cok sıkan sizleri bakalım onu da hep birlikte görecegizzz ama ben hocama güveniyorummm :))

kızlarrr bu ameliyattan korkmayınnnnnnn :)
işin sıırrı güvendiğiniz bir doktorla yola cıkmakkkkk.... yoksa hepp keşkeler amalar olurrr :)) ya daaa böle demeyeyim biz kadınızzz hep olurr ne kadar mükemmel olsa da hep olmayandadır gözümüzzzzzz bendeee dee böleee DD

Son düzenleme:

canım merhaba size bi kaç sorum olucak özelden msj atıcaktım ama msj kutunuz dolu olduğu için gitmedi sakıncası yoksa özelden msj atabilirmiyim

Canım hastane bayağı lüks .Eee kadro da kuvvetli. Böyle bir hastanenin burnunun havada olması gayet normal:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…