- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
Memnun olan var mı bu doktordan fıyatıda makulse ıyı ya cok ucuk fıyatlar adamlar bes bınlerden bahsedıyor en azından bıraz rahatlatmıs olur ınşş
Cook memnunum coooooooook. Simdi ameliyat olacak olsam kesinlikle yine Tevfik hocaya olurum.
bende oyle dusunuyorum fıyatlarıda ıyımıs ama antepteyken devlet hastanesındeydı fıyatı o yuzden makul olabılır.Şimdi buraya gelecek ozel hastane ınsallah ucmaz yanı.
inş canım benim istanbul a geldiğinde fiyat verecek kendisi hayırlısı olsun bakalım :)
bende oyle dusunuyorum fıyatlarıda ıyımıs ama antepteyken devlet hastanesındeydı fıyatı o yuzden makul olabılır.Şimdi buraya gelecek ozel hastane ınsallah ucmaz yanı.
çok faazla oynama olmaz inş fiyatta ya ;( gerçi ben şansızım
Kızlar İstanbul'daki başarılı doktorlara bir yenisi daha eklendi.Bu Gaziantep icin bir kayıp ama İstanbul icin müjdeli bir haber bence.Tevfik hoca zaten mecburi hizmetten dolayı Antep 'teydi.Hacettepe 'de aldığı egitim, bilgi ve deneyimleri ile artık İstanbullulara hizmet verecek. Ulus Liv Hospital sitesinden Dr. Tevfik Sozen'in ozgecmisi,aldığı egitimler,katıldığı kongreler ,aldığı ödüller hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben ve arkadaslarim bir Antepli olarak Tevfik hocadan cok memnun kaldık. Israrlarımıza rağmen malesef onu Antep'te kalmaya ikna edemedik. İnşallah gittiği yerde de Antep'teki kadar sevilir ve takdir edilir. Ne diyelim "yolunuz hep açık olsun hocam.Allah sizin gibi başarılı doktorlari basımızdan eksik etmesin. "
aynı anda bir kaç ameliyat
olması iyi aslında anestezi işi de gözümü korkutan
konulardan. o yüzden herşeyi iyice araştırmak istiyorum
ama okudukça da daha da gözüm korkuyor.
doğru olan ne bi türlü karar veremeyecegim
galiba bn bu burun ameliyatını hicbir zman olamayacagım
kızlarrr bu ameliyattan korkmayınnnnnnn :)
işin sıırrı güvendiğiniz bir doktorla yola cıkmakkkkk.... yoksa hepp keşkeler amalar olurrr :)) ya daaa böle demeyeyim biz kadınızzz hep olurr ne kadar mükemmel olsa da hep olmayandadır gözümüzzzzzz bendeee dee böleeeDD
Arkadaslar tevfık beyle konustum geldıgım hastanede fıyat konusunda kıyasıya bır mucadele verıcegım dedı.Geldıgı hastanede 3 bın tlye yapıyormus hastane 1000 tl kendısı 2000 tl alıyormus ama ıstanbuldakı hastane ozel oldugu ıcın bıraz burunları havada.Ama ben yınede mucadelemı yapıcagım dedı.Konusması falan cok ıkna edıcı.Ayın 21inden sonra ıstanbula gelıyormus.
istanbulda ki hastanede mi 3000 tl miş ameliyat ücreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?