- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
İşteyken dahada önemlisi operasyondayken eşini unutsun. Onlar artık sizin hayatta tanıdığınız insan değiller. Olmuyorlar. Olmamalılar.
Yanına geldiğinde sevgisini, ilgisini, ister vıcık vıcık talep etsin ister trip atsın ister sevsin koklasın. Orasını kendi bilir.
Ama adam canının derdindeyken bir zahmet aklının kalacağı tipler, aramalar yapmasın. Bu kadar basit.
Zor bir durum destek olarak yanında eşi olmalı. Fiziken olmasa da sözleriyle davranışlarıyla. Yani uzun bir süre sonunda trip atmak yerine ona anlayışla yaklaşırsa eşinin ilgisini emin olun daha çok çeker.asker eşi olarak çok konuşamadığınız uzun saatler haber alamadığınızda nasıl davranıyorsunuz ablam okuyacak ve fikre ihtiyacı var teşekkürler:)
zaten eniştem aramadan aramaz işteyken vs öyle trip vsde atmazz lakin sanırım tanıştıklarından beri eşini ilkkez böyle yorgun konuşamaz gördü o yüzden sordu ondan da o cevabı alınca üzülmüş hemen ama eniştem kapatırken modun düşmesin seni seviyorum zor şartlardayız sen beni düşünme demiş..
Oturup beklemekten başka çare yok.
Aradığı zaman konuşsun ama olumlu konuşsun.
Darlamasin
allah yardımıcınız olsun hepinizin inşallah..Bunu demesine gerek olmamalı işte ablanıza.Bende Pöh eşiyim. 10 gün haber almadığım tehlikeli zamanlarını bilirim. Aradığında sadece iyimisin derim. İyiyim der. Allah yardımcınız olsun derim biter. Yani sohbet, muhabbet zamanı değil o zamanlar. Yanına geldiğinde anlatır zaten. Yada ilgisini, sevgisini gösterir. Yorgun gördüyse yorgundur adam niye rol yapsın. Anlayış, anlayış, anlayış.. Asker, polis eşleri sabırlı ve anlayışlı olmalı. Eve geldiğinde olmasada olur. Nazını cazını o zamana saklasın.
Allah esirgesin eşinizi ve tüm silah arkadaşlarını. Sizlere de bol bol sabır versin. Çok zor ....Bunu demesine gerek olmamalı işte ablanıza.Bende Pöh eşiyim. 10 gün haber almadığım tehlikeli zamanlarını bilirim. Aradığında sadece iyimisin derim. İyiyim der. Allah yardımcınız olsun derim biter. Yani sohbet, muhabbet zamanı değil o zamanlar. Yanına geldiğinde anlatır zaten. Yada ilgisini, sevgisini gösterir. Yorgun gördüyse yorgundur adam niye rol yapsın. Anlayış, anlayış, anlayış.. Asker, polis eşleri sabırlı ve anlayışlı olmalı. Eve geldiğinde olmasada olur. Nazını cazını o zamana saklasın.
Aynen öyle, benim kuzenim askerdeyken pusuya düşmüş , bir arkadaşı şehit olmuş , kendisi de ağır yaralıydı . Yıllar geçti üstünden hala şehit haberi alınca gece öyle avare avare dolaşıyor . Allah yardım etsin hepsine , canlarını sağ etsin .Adamin isini bilmeden, bir askerin hayatinin nasil gececegini hic dusunmeden mi evlendi?
Nedir yahu özledim özlemedim muhabbeti...
Adam caninin, vatanin derdinde.
Ha ben askerle evlenmem o ayri mesele. Ama evlendiysem bu ne simariklik?
Ablaniz sıcacık evinde çayını yudumlarken eşine aşk sözcükleri söylüyor güzel .aynı ablaniz Hakkari'nin bilmem kaç derece soğuğunda üzerinde üniforma olayların olduğu karakolda hayal etsin kendini ozlermi kimseyi ..adam totosunun derdinden biraz empati yapsın yeter
darlamasın adamı. işi yoğun, stresli. uykusuzdur yorgundur. o halde özledim muhabbeti yapmak bayık gelmiştir. özlemediğini göstermez bu. inş bir an önce kavuşurlar.
Zor bir durum destek olarak yanında eşi olmalı. Fiziken olmasa da sözleriyle davranışlarıyla. Yani uzun bir süre sonunda trip atmak yerine ona anlayışla yaklaşırsa eşinin ilgisini emin olun daha çok çeker.
Kuzu can derdinde, kasap et derdinde adam telefonda durup romantizm yapıcak durumda değil ki ablanıza söyleyin anlayışlı olsun.
Tabi ki alışıcak, Allah sağ salim kavuştursun inşallah.ALIŞCAK sonuçta severek bilerek evlendi.. haklsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?