Öperken çek öperken.

Herkesin sevme anlayışı farklıdır. Belli ki ilgi istemiş oğlundan. Eğlenmiş kendince.

Oğluyla foto çekmek istemiş , siz girmemeliydiniz evet .

Ben olsam, siz yalnız çekin bir daha ki kareye girerim derdim.

Kv. oturduğunda , eşimi teşvik ederim , git sarıl, dizine uzan diye ki muhteşem anlaştığım söylenemez.

Fotoğraflarını çekerim bol bol.

Evlat kolay büyütülmüyor.

Işte ahtapot gibi sarsın , ister öpüp koklasin bundan rahatsızlık duymam ki.

Gerçekten daha absürt hale getirmişler

Mesaj yazarken bunu düşündüm ama görümceye bilemek istemedim.

" Sen karına sarıl " oradaki ortamı tamamen farklı bir boyuta çekmek demektir.

Ne alaka ayrıca, anne denildiğinde hanımı, hanımı diye söz edince annesi mi gelir insanın aklına ?

Klasik kayınvalide işte. Ego savaşına girmiştir belki.

Burada çok görüyorum, annesine sarılan öpen erkeğe ana kuzusu deniyor. Anne öpümce ayrı bir problem.

Kızlarım var benim, büyüsünler isterse evlenip çoluk çocuğa karışsınlar yine istersem koynuma alıp yatarım bebekliklerindeki, çocukluklarındaki gibi. Oğlum olsa ona da yaparım. Hayatta kimin önce gideceği belli olmuyor ama benim onlardan önce gitme şansım daha yüksek ve ömrüm boyunca sevgilerine, kokularına doyabileceğimi sanmıyorum. Gidip bir kokularını içime çekip geleyim.

Bu olayın en tuhaf kısmı bu zaten. Anne sarılır öper bunda tuhaflık yok. Kabul bazı kayınvalideler, saçma sapan abartırlar bu halleri. Ancak gülüp geçilecek bir durum. Ben olsam aman bana ne kendi oğlu istediği gibi davransın derim. Ortamdaki insanları rahatsız ediyorsa bile davranışları, bu onların problemidir benim değil.

Garip olan görümcelerin anne ile eşi kuma zannedip işgüzarlık yapmaları. Akıllarınca "karına ayıp olmasın ona sarıl" diye düşündülerse demek. Niye ayıp olsun? Ne bileyim acayip kafalar bunlar.

Oğlu kadının öper koklar istediği kadar ne var ki bunda. Hı kimi kvler gelinlere inat yapar , eğer öyle bir durumsa yapacak birsey yok huyudur yani.

Neden ya yaslaninca ogullarimizi opmeyelim mi
Bir anne kizini opse boyle tepki verirmiydiniz
benim de bir oğlum var. onu her yaşında elbette öpeceğim ama konu sahibinin kayınvalidesi bildiğimiz kayınvalidelerden değil önceki konularına göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Her konun bir farklı ya. Tam ömür törpüsü senin kv.

Annesidir öpsün sevsin ama o ne öyle yaa kocamdan soğurum vallaha ☺ benim kv de bazen yılışır çok iğreti duruyo açıkçası, ben yokken istediğini yapsın ben görmek istemem şahsen.

Kadın oğlunu öpmek istemiş ne var ki bunda? Öperken fotoğraf çektirmesi komik ama anormal değil yine de. Siz sanki sarılıp öpmesi anormalmiş gibi yazmışsınız.
Oğlu rahatsız oluyorsa kendi sorunu. Sizlik bir durum yok.

Olayda saçma olan şey sizin o fotoğrafa girmeniz. E insaf, izin verin de insanlar bari kendi evladıyla yalnız samimi fotoğraf çekebilsin. İlk defa mı evladını öperken fotoğraf çekmiş biri görüp duydunuz? Gayet normal ve güzel pozlar bunlar. Dudak dudağa öpüşmediler ya, amma abartmışsınız.
Siz densiz görümce ve kocasından cesaret almışsınız. O tipler de akıllarınca annesini küçük düşürmeye çalışmış yanınızda. İğrenç iğrenç imalar, biri anası, biri kardeşi. Size de konuşacak malzeme vermişler böyle. Sorun bu.

Annesidir öpsün sevsin ama o ne öyle yaa kocamdan soğurum vallaha ☺ benim kv de bazen yılışır çok iğreti duruyo açıkçası, ben yokken istediğini yapsın ben görmek istemem şahsen.
Oglu da yani esim hediye ayakkabi almisti. Egildi giydirdi annesine. Oldu mu sıkıyor mu diye ucunu kontrol etti filan. Midem bulandi yemin ederim. Ana kuzusu o da baska bisey degil. Bu arada benim annem hayatta degil. Yaptiklari cikacak mi acaba biryerden merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…