- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Hay agzina saglikOlayda saçma olan şey sizin o fotoğrafa girmeniz. E insaf, izin verin de insanlar bari kendi evladıyla yalnız samimi fotoğraf çekebilsin. İlk defa mı evladını öperken fotoğraf çekmiş biri görüp duydunuz? Gayet normal ve güzel pozlar bunlar. Dudak dudağa öpüşmediler ya, amma abartmışsınız.
Siz densiz görümce ve kocasından cesaret almışsınız. O tipler de akıllarınca annesini küçük düşürmeye çalışmış yanınızda. İğrenç iğrenç imalar, biri anası, biri kardeşi. Size de konuşacak malzeme vermişler böyle. Sorun bu.
Hay agzina saglik
Ne sevgisiz insanlar var bu toplumda yahu , okudukca sasiriyorum
Bir anne oglunu optu diye konu aciliyor , aklim almiyor bu sevgisizligi benim , yuh artik
Tatlım kadın mutluluk patlaması yaşayıp oğlunu vantuzlamış okey ama sen çok takma kafaya, nisbet yaptığını filan düşünme. Anneciğine Allah dan rahmet diliyorum kv bu durumda daha hassas davranabilirdi ki bu hassasiyet herkeste olamıyo malesef sıkma canınıOglu da yani esim hediye ayakkabi almisti. Egildi giydirdi annesine. Oldu mu sıkıyor mu diye ucunu kontrol etti filan. Midem bulandi yemin ederim. Ana kuzusu o da baska bisey degil. Bu arada benim annem hayatta degil. Yaptiklari cikacak mi acaba biryerden merak ediyorum.
Oglu da yani esim hediye ayakkabi almisti. Egildi giydirdi annesine. Oldu mu sıkıyor mu diye ucunu kontrol etti filan. Midem bulandi yemin ederim. Ana kuzusu o da baska bisey degil. Bu arada benim annem hayatta degil. Yaptiklari cikacak mi acaba biryerden merak ediyorum.
Ne hassasiyeti ya. Bana dedi ki bir keresinde. Iste anne olmak boyle birsey. Annem var sanki. Cocugum var sanki.Tatlım kadın mutluluk patlaması yaşayıp oğlunu vantuzlamış okey ama sen çok takma kafaya, nisbet yaptığını filan düşünme. Anneciğine Allah dan rahmet diliyorum kv bu durumda daha hassas davranabilirdi ki bu hassasiyet herkeste olamıyo malesef sıkma canını
Seni üzmeye çalışmış ve başarmış gibiNe hassasiyeti ya. Bana dedi ki bir keresinde. Iste anne olmak boyle birsey. Annem var sanki. Cocugum var sanki.
Normalde evlatlarını sevmiyorlar ama gelinlerinin yanında (evlenince) oğulları kıymete biniyormuş güya. Gelin kıskansın, gelin kızsın, gelin aşağı, gelin yukarı... çünkü o kadın doğurup büyütmedi bu adamı, şimdi de gelininden başka derdi yok. Kayınvalideler de everinceye kadar evlat sevgisi bilmeyen enteresan varlıklar. Oğullarını sevmeleri mümkün değil, olsa olsa geline nisbeten severmiş gibi yapıyorlar... Haa bir de, evlenmiş yetişkin oğluna bir daha yanaşamazsın. Artık o evlendiği kadının mıntıkasında...
Bu forumda pırıl pırıl kafalar var cidden.
Sizin bakış açınız mide bulandırıcı bence.Oglu da yani esim hediye ayakkabi almisti. Egildi giydirdi annesine. Oldu mu sıkıyor mu diye ucunu kontrol etti filan. Midem bulandi yemin ederim. Ana kuzusu o da baska bisey degil. Bu arada benim annem hayatta degil. Yaptiklari cikacak mi acaba biryerden merak ediyorum.
Allah yüreğine merhamet versin canım yani diycek pek bişey bu durumda. Kasıtlı yaptığını düşünüyorsan takmamaya çalış, onun istediği şeyi ona verme.Ne hassasiyeti ya. Bana dedi ki bir keresinde. Iste anne olmak boyle birsey. Annem var sanki. Cocugum var sanki.
Belkide konu sahibi abartarak abarta yazmış burda ki gibi..Her konunun gerçekliğine inanmıyorum maalesef..benim de bir oğlum var. onu her yaşında elbette öpeceğim ama konu sahibinin kayınvalidesi bildiğimiz kayınvalidelerden değil önceki konularına göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
katılıyorumSizin bakış açınız mide bulandırıcı bence.
Vantuzlamak ne arkadaş ..Anne oğul anne oğul...Tatlım kadın mutluluk patlaması yaşayıp oğlunu vantuzlamış okey ama sen çok takma kafaya, nisbet yaptığını filan düşünme. Anneciğine Allah dan rahmet diliyorum kv bu durumda daha hassas davranabilirdi ki bu hassasiyet herkeste olamıyo malesef sıkma canını
öpmek var öpmek var, buse denen bişey var mesela...Vantuzlamak ne arkadaş ..Anne oğul anne oğul...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?