Öperken çek öperken.

Hay agzina saglik
Ne sevgisiz insanlar var bu toplumda yahu , okudukca sasiriyorum
Bir anne oglunu optu diye konu aciliyor , aklim almiyor bu sevgisizligi benim , yuh artik

Geçmiş konularınızdan bildiğim kadarı ile siz hafta içi eşinizden uzakta çalışıyorsunuz ve haftasonları esiniz ile aynı evi paylaşıyorsunuz. Kayınvalideniz siz yok iken oğulu ile ilgilenmiyor. Siz evde olduğunuzda hep beraber olmak istiyor.
Bu durumdan rahatsız oluyorsunuz eşiniz ile vakit geçiremiyorsunuz.
Anladığım kadarı ile bu tavırları size nispet olarak yapıyor diye düşünüyorsunuz.
Kayinvalideniz oğlunu sizden kıskanıyor olabilir.

Hay agzina saglik
Ne sevgisiz insanlar var bu toplumda yahu , okudukca sasiriyorum
Bir anne oglunu optu diye konu aciliyor , aklim almiyor bu sevgisizligi benim , yuh artik

Normalde evlatlarını sevmiyorlar ama gelinlerinin yanında (evlenince) oğulları kıymete biniyormuş güya. Gelin kıskansın, gelin kızsın, gelin aşağı, gelin yukarı... çünkü o kadın doğurup büyütmedi bu adamı, şimdi de gelininden başka derdi yok. Kayınvalideler de everinceye kadar evlat sevgisi bilmeyen enteresan varlıklar. Oğullarını sevmeleri mümkün değil, olsa olsa geline nisbeten severmiş gibi yapıyorlar... Haa bir de, evlenmiş yetişkin oğluna bir daha yanaşamazsın. Artık o evlendiği kadının mıntıkasında...
Bu forumda pırıl pırıl kafalar var cidden.

Tatlım kadın mutluluk patlaması yaşayıp oğlunu vantuzlamış okey ama sen çok takma kafaya, nisbet yaptığını filan düşünme. Anneciğine Allah dan rahmet diliyorum kv bu durumda daha hassas davranabilirdi ki bu hassasiyet herkeste olamıyo malesef sıkma canını

Kayınvalidenizi takıntı haline getirmişsiniz bence. Mağazada elin adamları bile müşteriye ayakkabı giydirip ucunu kontrol ediyor. Oğlu yardımcı olunca neden mide bulandırıcı olsun?

Önceki yaşadıklarınızın etkisiyle eşinizi ana kuzusu görüyor olabilirsiniz. Gerçekten öyle de olabilir ama her davranışı buna yorarak kendinizi yıpratırsınız sadece.

Ne hassasiyeti ya. Bana dedi ki bir keresinde. Iste anne olmak boyle birsey. Annem var sanki. Cocugum var sanki.

Ahhaa kahkaha attim
Bosuna demiyorum ben yabanci gelin istiyorum diye , oglani da simdiden isliyorum aman cocugum uzak dur turk hatunlardan diye

Sizin bakış açınız mide bulandırıcı bence.

Ne hassasiyeti ya. Bana dedi ki bir keresinde. Iste anne olmak boyle birsey. Annem var sanki. Cocugum var sanki.
Allah yüreğine merhamet versin canım yani diycek pek bişey bu durumda. Kasıtlı yaptığını düşünüyorsan takmamaya çalış, onun istediği şeyi ona verme.

Yaa ne çok abartıyorsunuz yok öpmüş yalamış. .Görumceniz de tuhafmış annesi yahu o kadın.Sanki düşmanı,sanki karşısındaki onları doğuran o yaşa kadar getiren kadın değil. .

Allah aşkına şu anneleri kıskanmayın..
Öpsün,sevsin,dudagi yanağında kalsın ne var bunda ..O onun oğlu ya ..
Biraz iyi niyet,biraz saygı size kaybettirmez aksine kazandırır.
Siz öyle iyi olmalısınız ki annesine görumceniz bile laf etmemeli yazık kayinvaludene çok üzüldüm.

benim de bir oğlum var. onu her yaşında elbette öpeceğim ama konu sahibinin kayınvalidesi bildiğimiz kayınvalidelerden değil önceki konularına göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Belkide konu sahibi abartarak abarta yazmış burda ki gibi..Her konunun gerçekliğine inanmıyorum maalesef..
Burda konuyu çok tuhaf bir yere çekmeye çalışarak anlatmış ..

Sizin bakış açınız mide bulandırıcı bence.
katılıyorum
anneme hedıye ayakkabı almıstım ben gıydırdım rahat mı oldu mu dıye
kendımı kotu hısettım cocuk anne babasına ayakkabısını gıydıremez mı
bızım zamanımızda popomuzu sıldı o anne baba halbukı

Vantuzlamak ne arkadaş ..Anne oğul anne oğul...

Bilet konusuna neden hiç cvp vermediniz? Ki haksizsiniz. Neyse bu konuya cevap vereyim. Sizin aşırı derecede saplantılı takıntılı biri olduğunuzu düşünüyorum. Kusura bakmayın ama sorunlu olan kV değil bence sizsiniz. Neden bu kadını bu kadar takıntı yaptınız? Gormemezlikten ,duymamazliktan gelin .fazla buyutüyorsunuz bence herseyi .takintilarinızdan arinmanizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…