Öperken çek öperken.

Bu kadar güzel bir hareketten nasıl mideniz bulanabiliyor? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben böyle bir sahne görsem, o sahnede tek gördüğüm en mutlak sevgilerden birisi olan anne-evlat sevgisi olur gıpta ile bakardım. Sizin böyle bir sahne için midem bulandı demeniz için olaydaki herkesten ciddi nefret ediyor olmanız lazım. Siz sadece kaynananızdan değil eşinizden de nefret ediyor gibi duruyorsunuz buradan.

Hahah gülesim geldi. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış.
Bence kvnizin düşünmesi lazım oğlum karına sarıl yaklaş filan. Vallahi eşim annesini ne zaman öpse hemen derki karını da öp yada oğlunu öperse gelir benide öper.

Alıntı yanlış olmuş
Ama söylediklerinize katılıyorum.

Cocugumu nasil opecegime kim karar verebilir ki? Ne karisi ne cocugu ne de baska biri , ister vantuzlarim ister buse koyarim ister kafasini kucagima yatirir oksarim
E yaap, banane isteğini yap gelinin ben olmayacağıma göre no problem dilerim ki gelecekte ki gelinin bu durumdan rahatsız olmayan biri olur Sevgiler

Bence siz bu kocayı boşayıp çocuk esirgemede büyümüş, anası babası bilimum akrabası olmayan bir adam bulun kendinize. Böylece normal insanların imrenerek, sevgi duyarak bakacağı görüntülere maruz kalmazsınız mideniz de bulanmaz.

Operken cekince ne oluyor. Fotoda neden operken cikmak istiyor israrla. Anlayamiyorum. Annem yok diye bana nispet mi hepsi.
Bunu belirtseydiniz oyle yazmazdim cok pardon tabi ki senin yaninda daha dikkatli davranmali
anne bu sonucta insanin en hassas noktasi nasil bi vicdan ki annesini kaybetmis insanin yaninda canini acitarak hareket eder insanoglunu anlayamiyorum
Ben cocuk isteyen arkadasimla muhabbet ederken bile bi lafi on kere dusunup konusuyorum onu uzermiyim diye
Takmayin lutfen boyle densizleri

benim de bir oğlum var. onu her yaşında elbette öpeceğim ama konu sahibinin kayınvalidesi bildiğimiz kayınvalidelerden değil önceki konularına göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Aciklamis konu sahibi annesini kaybetmis olay yazilan konudan ibaret sanip yorumladim evladi opmektemi artik dert oldu diyerek girdim. Isin asli annesini kaybeden bi gelin ve onum yaninda sevgi gosterisi yapan bi kv varmis anladigim kadariyla

Aciklamis konu sahibi annesini kaybetmis olay yazilan konudan ibaret sanip yorumladim evladi opmektemi artik dert oldu diyerek girdim. Isin asli annesini kaybeden bi gelin ve onum yaninda sevgi gosterisi yapan bi kv varmis anladigim kadariyla

Annesini kaybeden tek insan konu sahibi mi? Benim eşimin de annesi yok, o yanımda diye anneme sarılmaktan çekinmiyorum, aksine kendisi der ölümlü dünya bir dediğini iki etme annenin diye. Ben de babamı kaybettim 10 ay önce, babasına sevgi gösterenlere bana nispet yapıyorlar gözüyle bakmadım hiç. Konu sahibinin anne-evlat arasındaki sevgi gösterisine tahammülü olmamasını annesini kaybettiği için normalleştiremeyiz.

Ya ne fesat kiskanc insanlarsiniz. Ben gozumun nuru oglumu buyutucem evlendiricem ama karisi kiskanir yanlis anlar diye gönlümce opemicem sarilamicam oylemi. Rahat birakin su ogluna duskun olan analari ya

Çocuğudur öperde severde kanı ısınmıştır.Ordaki akrabalarınızında niye güldüklerini anlamadım.Oğlu çocuğu canı ciğeri ben hiçde abes bir şey görmedim.Siz neden rahatsız oldunuz anlamadım

Ben dayanamaz gülerdim bir şey de söylemez boşverirdim. Görümcen eşini öp dediğine göre bozulduğunu belli etmişsin. Boşver takma böyle şeylere. Kadın kıskandırmak istemiş ve başarmış. Ya da oğlunu öpmek istemiş sadece bilemedimki. Kıskandırmak için yaptıysa önemsemediğini belli edersen bir daha yapmaz.

Size nispet yapar gibi. Bu neyin hıncı.? Neyin hıncını alıyor sizden.? Kıskandırarak mı.?

Ay nevar bunda? Benimde annem yok. Valla ben kara kedi gibi aralarina giriyorum benide op azcik diye soyleniyorum kayinvalideme. Belki kadin heveslenmis kendi aklinca arkadaslarina nisbet yapmak icin cektirmek istemistir Paylasmak icin. Hayatta boyle herseyi takarsaniz hic mutlu olamazsiniz. Sizde benim gibi kara kedi olun sakaya vurup girin aralarina. Karakedi isin sakasi tabi, onlar ana ogul tabiki opup sevip kokluyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…