Öperken çek öperken.

Bazen annelerin kanı kaynar oğluna sizin kv öyle olmuş takılmayın bukadar

Ben eşim ile fena alay ederdim. Yillarin malzemesi. Arada selfie yapip "öperek çekinelim ÖPEREEEEEEEEK" diye dalga geçerdim.

Yani kv'de sağolsun, çok gülmeme neden olur.

Kafanıza takacak birşey yok.Benim annem de kardeşime sürekli aynen bu şekilde sarılır öper kardeşim evli değil.Abartmayın

Kayınvalidem de yanına gidince eşimi öper koklar. Özellikle boynundan sarılır, koklar. Ya ilk zamanlar hafiften bi bakıyodum öyle napıyo diye ama annesi sonuçta sevecek tabi ki. Öyle abartmaz da zaten ama başta bi benimseyememiştim. Sizin kayınvalidenizin de çok sevesi gelmiştir belki.

Annesi ya da kardeşi istediği kadar öpebilir yani ailesi sonuçta. Bence abartıyorsunuz. Bizim aramızda hep bir resmiyet var keşke olmasa da bende öpebilsem annemi, abimi.

Ahtapotsa ahtapot bir de sanki garip bir durum var gibi kvnin dudağı eşimin yanağındaydı diye tekrarlayıp durmuşsunuz anlamadım neresinde olacaktı???
Görümce aşırı kıskançlıktan annesine sarmış ee oğluna sevgi gösterip görümcenizi sallamamış ya!
Oğlum 40 yaşına da gelse ömrüm yeterse bende severim de öperim de karısından mı çekinicem

bence annenin oğlunu öpmesi garip değil.

eski sevgilimin anası şap şup öpüp dururdu e ben onlara saygımdan yanında sevgilimi öpmezdim tabi biraz garip bi durum oluyordu ama hiç absürt düşünmemiştim özlüyordur falan diyordum.

kadın bi gün "alınmıyorsun demi öpüyorum diye" dedi ondan sonra amacını sorgulayasım geldi yani niye alınacakmışım diye. bence erkeğin annesiyle yarışmaya kalkmak çok küçük düşürücü bir şey ne münasabet yani o annesi ben onun çekici bulduğu bi kadınım yarış olması alınmak gücenmek buna bilinç altından bakarsak çok iğrenç mesela benim annem beni öpse adam kıskanıcak mı? oha ne kadar saçma demi?

Benim küçük görümce de abisini kıskanma durumu olmustu biraz o yapmıştı düğün gunumde hatta dugunumde bile benim elimi tutsana filan diye cekistiriyordu bıraktı zamanla ...Abisi yada evladı tabiki sevecek ,elini de tutar koluna da girer ,sarilirda ama yapılacak ortam var yapılmayacak yer var mesela bizimkisi sacmaydi eşimle ilk dansı yaparken aglamisti ilk niye onunla dansetmemis diye filan (23 yaşındaydı)

ya bilmiyorum ben öyle çok cıvık ,içli dişli olamıyorum ondan veya abim ,erkek kardeşim yok o ndan da olabilir bu durumları çok anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim ...
Belki sizi kıskandırmak ,kızdırmak için yapmıştır yada ne bileyim genel tavrı öyledir orda bı an sevesi gelmiştir .Sizinle ilgisi yoktur olayın .Gorumceniz benim yapimdaysa ondan annesini uyarmıştır .Çok abartılı gelmiştir yada sizin bozulduğunuzu anlayıp sorun çıkmasın diye demiştir .Aranizi bozmak için ugrasmiyorlarsa bosverin sevsin oğlunu .

Yazdiklarinizdan yola cikarsak kv isin mikini cikarmis olmali ki kizi bile napiyorsun demis ailecek kv deye gülmüsler.
Ayrica niye sizin üzerinize gelindi fotoda ne isin var diye anlayamadim zira esiniz size gel demis. Gidip de kendi kendinize bende katilayim dememissiniz.
Yinede üzerinde fazla durmaya gerek yok bu konunun bence. Zaten kendi kizi vs de farkindaymis kv sacma hareketlerinden.

Normalde abartılacal bir durum yok ama ben de yapı olarak mesafeliyim hiç sevmem mıç mıç yapışmayı.
Benim babam aşırı sever kaç yaşına geldim gelir yanıma yatar öper koklar bizi kız kardeşimle. Şimdi düşünüyorum eşim garip karşılasa bozulurdum herhalde herkesin sevgisini gösterme biçimi farklı.

Kv oğluşuyla ilk kez 30 sene sonra kavuşunca ben Diye caps yapar herkese atardım.
Çok komik gerçekten gülün geçin boşverin kv de de olmayan olgunluğu görsün analamaz gerçi ama.

öyle bi anlatıyorsunuz ki diyecekler herhalde annein oğluna ensestçe bir yaklaşımı var

Herkes konu sahibine yüklenmiş ama ben hak verdim. Bir kayınvalideye boyundan büyük oğlunu Vantuz gibi vakumlamak hiç yakışmaz ya. Sanırım benim kayınvalidem yapsa alttan alttan iyi bir laf sokarım,o ne öyle. Herkes mesafesini bilsin yani. Baş başa olurlar falan neyse ama milletin içinde yapması komik+saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…