Opr. Dr. Tevfik SÖZEN & Sihirli Dokunuşlar

@zlmcim bizler de seni cok seviyoruz ayrıca iyi olmana sevindim. Sorularına gelirsek hapsurmanda bir sakınca yok ben de Tevfik hocaya sormuştum çünkü cok hapsuruyordum o sıralar ama ağzını kapatma rahat hapsur. Bir de ilk zamanlar ayağa bile kalksam burnum yere düşecek gibi sızlıyordu zamanla geciyor bu. Gece rahat yatamamak hepimizde oldu burun sekli bozulur ya da zarar verme korkusuyla...korkma saglam yapmıştır Tevfik hoca hic sıkıntı yok:))) en kısa zamanda foto istiyoruz cok merak ettik lutfennnnn:))) cok öptüm canım

Tesekkur ederim efnancim.dedim ya tel.den yaziyorum.ve yazdiklarimi o anda okuyamadiimdan bi suru harf hatasi olmus :)

Canim msjini aldim sabahtan beri tirmaliyorum nasil resim koyarim hatta nasil ozel msj atarim sana cvp veririm diye :) yapamayinca bari burdan yaziim dedim.hemde doktorumuzun sayfasi onlere gelsin :)
Nasil resim koycaz ya
Koyamiyom anlatiim bari. Hala odemler var.bugun 18 bitti.bide alerji oldu burun kenarlarinda.ama ii ve dahada ii olacak diye dusunuyorum.

Canim msjini aldim sabahtan beri tirmaliyorum nasil resim koyarim hatta nasil ozel msj atarim sana cvp veririm diye :) yapamayinca bari burdan yaziim dedim.hemde doktorumuzun sayfasi onlere gelsin :)
Nasil resim koycaz ya
Koyamiyom anlatiim bari. Hala odemler var.bugun 18 bitti.bide alerji oldu burun kenarlarinda.ama ii ve dahada ii olacak diye dusunuyorum.

Canım albümlere giriyorsun orada yeni albüm oluştur var onu tıkla gerisini zaten halledersin. Meraktan çatliycam valla hadi bi dene:1:

uzun ugraşlardan sonra fotoğraf yükleyebildim albüme.gerçi henüz 23 günlük ve ödemli ama ben bu halini de çok seviyorum :)
bakalım siz ne düşüneceksiniz ????

uzun ugraşlardan sonra fotoğraf yükleyebildim albüme.gerçi henüz 23 günlük ve ödemli ama ben bu halini de çok seviyorum :)
bakalım siz ne düşüneceksiniz ????

çook geçmiş olsun bende tevfik sözenı düşünorum arkadaş olarak eklermisiniz resimlerinize bakabilirmiyim

Yuklicem aklimda ama bi an once Sizinle tanisiim istedim.benim sadece burun ucu ameliyatim oldu.kemige hic dokunmadik.

Yuklicem aklimda ama bi an once Sizinle tanisiim istedim.benim sadece burun ucu ameliyatim oldu.kemige hic dokunmadik.

herkese merhaba,
ne zamandır giremiyordum siteye. İş yerinde hala durumlar düzelmediği için sıkıntılıyım bu nedenle keyifsiz de olunca siteye de giremedim. Burnumu yaptıramasam da henüz tabiii. sizi takip ediyorum.Ameliyatı erteledim ama nefes sıkıntısı beni zorlayınca bazen tepem atmıyor değil. Ama neyse bakalım hayırlı zamanda olsun inşallah.

zlm1980 beni de eklermisin arkadaş olarak bende merak ettim.

Evhamli canım yaaaaaaaaaa resinlerine bayıldım çok tatlısın.

herkese merhaba,
ne zamandır giremiyordum siteye. İş yerinde hala durumlar düzelmediği için sıkıntılıyım bu nedenle keyifsiz de olunca siteye de giremedim. Burnumu yaptıramasam da henüz tabiii. sizi takip ediyorum.Ameliyatı erteledim ama nefes sıkıntısı beni zorlayınca bazen tepem atmıyor değil. Ama neyse bakalım hayırlı zamanda olsun inşallah.

zlm1980 beni de eklermisin arkadaş olarak bende merak ettim.

Evhamli canım yaaaaaaaaaa resinlerine bayıldım çok tatlısın.

canım neden keyfszsın :( umarım her sey duzelır yoluna grer canım.. amelıytn acelesı elbette yok sen kendnı ıyı ve hazr hssettıkten snra olur bunlr zaten kafanı yorma ve ayrıca o guzel yorumun ıcın cok tesekkr edrm canım benım bizi hbrdar etmen bıle ck sevndrdı benı hersey hayrlı zamanda olsn ınsallah

canım neden keyfszsın :( umarım her sey duzelır yoluna grer canım.. amelıytn acelesı elbette yok sen kendnı ıyı ve hazr hssettıkten snra olur bunlr zaten kafanı yorma ve ayrıca o guzel yorumun ıcın cok tesekkr edrm canım benım bizi hbrdar etmen bıle ck sevndrdı benı hersey hayrlı zamanda olsn ınsallah

canım merhaba ya işyerinde huzursuz olduğum için keyifsizim canım. neyse hayırlısı olsun diyorum.rica ederim canım gerçekler bunlar :)
valla sizinle bağı koparmak istemiyorum çünkü çok tatlısınız bu nedenle hep yazıcam size. öptüm tatlım bye.

Back
X