Opr. Dr. Tevfik SÖZEN & Sihirli Dokunuşlar

Tesekkür ederim Tevfik Bey sağolsun bekletmeden bir kaç güne ayarlayıp hemen oldum 21 ağustosta :) sizinkiler gibi cici bi burnum oldu inşallah ablacım hepimizinki ömürlük olur :16:

gecmis olsun canim yazin ameliyat olunca daha zor oluyormus iyilesme süreci dogrumu ? sende nasil oldu:9:

Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz :3:
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yani :1: güzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum :16:
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum:16:

fotoğraflarını göremiyorum 50 mesah hakkımı doldurdum :(((

arkadaşlar sırf bu sayfada sohbete katılabilmek için biraz önce üye oldum :)
bnm burnumda et ve kemik eğriliği varmış her ne kadar eğrilik dışardan belli olmasada.
tabi bnde hazır ameliyat olmuşken estetikte olayım diye düşünüorum ve sizlerin yorumları doğrultusunda Tevfik Sözen'e ameliyat olmayı düşünüyorum yinede aklım çok karışık burnum biraz büyük çok fazla bir sorunum yok aslında amaaa daha güzel neden olmasın :34:
böyle düşünürken sonuçtan memnun olmamakta var
istediğimiz takdirde Tevfik bey ameliyat öncesi şu kullanılan programlarla burnumuzun ne hale geleceğini gösteriyor mu asıl öğrenmek istediğim bu :59:

kızlar dün mail attım tevfik beye nisanda görüşebilmek için.. Ancak çok yoğun sanırım geri dönmedi hala. Burda onunla ilgili o kadar güzel yorum varki böyle bir hekimle görüşmeden olmaz die düşündüm. Ve nedense 6. hissim Tevfik Bey iyi diyor.

Neyse bekleyip göreceğiz artık. Bu arada kpss olayını sıklıkla dile getirdim. Ameliyatı sınav sonrası olmaya karar verdim. O kadar emeğimi güzellik uğruna feda etmeyim dedim sonuçta 25 yıl beklemişim 5-6 ay mı bekleyemicem
:21:

hepinize mutlu günler diliyorum :54:

Son düzenleme:
kızlar dün mail attım tevfik beye nisanda görüşebilmek için.. Ancak çok yoğun sanırım geri dönmedi hala. Burda onunla ilgili o kadar güzel yorum varki böyle bir hekimle görüşmeden olmaz die düşündüm. Ve nedense 6. hissim Tevfik Bey iyi diyor.

Neyse bekleyip göreceğiz artık. Bu arada kpss olayını sıklıkla dile getirdim. Ameliyatı sınav sonrası olmaya karar verdim. O kadar emeğimi güzellik uğruna feda etmeyim dedim sonuçta 25 yıl beklemişim 5-6 ay mı bekleyemicem

Arkadaşım Tevfik bey gerçekten yoğun ve şuanda yurtdışında diye biliyorum. İyi bir dr yeterki iletişimde problem yaşamayın ve kararlı olun.. Kpss de başarılı ol yüksek puan al ve kendini sonrasında ödüllendir sana tavsiyem. Hatta şöyle yap iyi puan alıcam ve güzelleşicem de bu hedefin olsun. Ve şiddetle öneririm atanmadan önce estetiğini ol.. :21:

Arkadaşım Tevfik bey gerçekten yoğun ve şuanda yurtdışında diye biliyorum. İyi bir dr yeterki iletişimde problem yaşamayın ve kararlı olun.. Kpss de başarılı ol yüksek puan al ve kendini sonrasında ödüllendir sana tavsiyem. Hatta şöyle yap iyi puan alıcam ve güzelleşicem de bu hedefin olsun. Ve şiddetle öneririm atanmadan önce estetiğini ol.. :21:

oooyy bu ne güzel cevap süper motive oldum şu an :21::21: teşekkürler kuzummm eveet güzeeel bi memuuur olcaaam :54:

sen de tevfik beye mi olmuştun ameliyat?

oooyy bu ne güzel cevap süper motive oldum şu an :21::21: teşekkürler kuzummm eveet güzeeel bi memuuur olcaaam :54:

sen de tevfik beye mi olmuştun ameliyat?

Ben güzelleşme konusunda yolun başındayım. Tevfik beye ameliyat olma yolundayım anlayacağın canım. Atandım bi kuruma çalışıyorum zamanında çok araştırdım ama daha kısmet olmadı ameliyat. Bu burunla işe başlamak istezdim. Fakat eğer kpss yi erteleyip buruna öncelik verseydim kazanamazdım. Ve senden isteğim bırak dr araştırmalarını kapat pc yi git ders çalış. Atanırsam neresi olur, nerede olurum, ne kadar alırım, aman torpil lazım, aman istemeye geliyolar, aman evde kaldım falan filan bi şey düşünmeden çalış. :20: Bolca soru çöz. Tarih dersine ağırlık ver. Matemetikten en az 15 soru net yapabil. Hergün 2 paragraf çözmeden uyuma. VE ŞUNU BİL ÇALIŞAN MUTLAKA KAZANIYOR. Çalış, dua et, gerisi gelir. Geliyor. Hadi bakalım. Göürüşürüz.. :nazar::46:

Ben güzelleşme konusunda yolun başındayım. Tevfik beye ameliyat olma yolundayım anlayacağın canım. Atandım bi kuruma çalışıyorum zamanında çok araştırdım ama daha kısmet olmadı ameliyat. Bu burunla işe başlamak istezdim. Fakat eğer kpss yi erteleyip buruna öncelik verseydim kazanamazdım. Ve senden isteğim bırak dr araştırmalarını kapat pc yi git ders çalış. Atanırsam neresi olur, nerede olurum, ne kadar alırım, aman torpil lazım, aman istemeye geliyolar, aman evde kaldım falan filan bi şey düşünmeden çalış. :20: Bolca soru çöz. Tarih dersine ağırlık ver. Matemetikten en az 15 soru net yapabil. Hergün 2 paragraf çözmeden uyuma. VE ŞUNU BİL ÇALIŞAN MUTLAKA KAZANIYOR. Çalış, dua et, gerisi gelir. Geliyor. Hadi bakalım. Göürüşürüz.. :nazar::46:

yani bilgisayarı kapatmam pek mümkün değil çünkü ben çalışıyorum bi yerde :43: Fakat akşamları pcyi asla açmıyorum ve düzenli çalışmaya çalışıyorum kuzum bu yollardan geçmiş birisi olarak sen daha iyi bilirsin haklısın :54:

çok çok çalışcm. Bu arada eminimki şu anki burnunla da çok güzelsin ameliyatını olduğunda daha da güzel olacaksın ameliyatımı atandıktan sonra oluyorum işe böle başladım fln die hiç takma kafana :34:

:nazar: görüşürüz Allah'a emanet ol :54:

Paragraf sayısı 20 bu arada o kadar tembellik yanlış olur 20 tane çöz mutlaka.. Düşün her gün 20 tane haftada 140 ayda 560.. Hiç yoktan iyidir. Tabi 20 dk ayarlıyorsun saati başlıyorsun çözmeye her soru için 1 dk süren var. Sakın kendini kandırma. Herşey geleceğin için.. Çok konuştum işime döünüyorum. Görüşürüz. :3:

Miserycim Tevfik hoca yurtdışında canım Münih'te kendisi. Ondan dolayı dönüş yapamamistir.
Sınavdan sonra ameliyat olman daha mantıklı bence de zaten Tevfik hoca da sınavdan once yapmaz her halde çünkü busranin da sinav sorunu vardı onu da sınavdan sonra yaptı. Şimdiden basarılar dilerim sana canim:34:

Miserycim Tevfik hoca yurtdışında canım Münih'te kendisi. Ondan dolayı dönüş yapamamistir.
Sınavdan sonra ameliyat olman daha mantıklı bence de zaten Tevfik hoca da sınavdan once yapmaz her halde çünkü busranin da sinav sorunu vardı onu da sınavdan sonra yaptı. Şimdiden basarılar dilerim sana canim:34:

instagramda gördüm foto paylaşmış yurtdışından :34:

Teşekkür ederim efnan ablacım ben de en doğru kararı verdiğime inanıyorum :54:

instagramda gördüm foto paylaşmış yurtdışından :34:

Teşekkür ederim efnan ablacım ben de en doğru kararı verdiğime inanıyorum :54:
Rica ederim canım sen sınavına çalış şimdi o senin gelecegin cunku ameliyatı istediğin zaman olursun geç de olsa birsey kaybetmezsin.

Back
X