Opu sonrası dostinex kullananlar

aysen93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
61
25
18
Kızlar selam.Bugün opu oldum 21 yumurta toplandı e2 yüksek ilerledi diye dostinex verdi.5 gün boyunca günde 1 tane ohhs riskine karşı.Yan etkilerini okuyunca günde 1 tane fazla değil mi diye merak ettim.Buna benzer durum yaşayan var mı ?Paylaşırsanız sevinirim

Canım benimde e2im yükselmisti baya 19 tane toplandı bendede ama doktorum yüksek diye dondurdu ilaç vermedi bir iki aya kendi kendine düşer dedi doğal istedi yani. Doktorunun illaki bildiği vardır diye düşünüyorum ama aklına takildiysa ara sor yinede

Benimkilerde dondurulacak ama sıvı birikme riski fazlaymış sanırım.İlaçta bağa yan etkili bi ilaç bugün bişeyim yok daha doğrusu anestezi sersemliği de var ayırt edemiyorum.Yarında olmaz inşallah.Siz hangi aşamadasınız şimdi özel değilse tabi İnsan neyle karşılaşabileceğini bilmek istiyor.Sonra bu sitelerden çıkmıyorum işte

Korkma bende burda çok okudum pcos işte ohss riski çok felan filan çok korkmuştum ama doktorum asla onları söyleyip korkutmadi güvendiğim gibide oldu çok kolay geçti sende korkma hiç düşünme bile onları pozitif enerjiyi çağır ben dondurmadan sonra doktorum 2. Adette gel demişti 2 reglimi oldum baktı herşey yolunda kist felan yok rahim temiz ilaç verdi kalınlaştırma için bu hafta tekrar kontrolum var gün vericek sonda transfer için

Çok sevindim senin adına.Güzel haberlerini alırız inşallah.Darısı tüm isteyenlere

Selam benim cumartesi opu yapıldı 28 tane toplandı ve ohss oldum . Dostinex yarım hap kullandım 4 gün . Cumartesi akşam acilden yatırdılar kontrol amaçlı bir gece kaldım sıkıntılı geçti ama 2 gün sürdü her şey. Ohss olsan da çok beklenen bişey yumurta sayısı fazla olunca korkulacak bişey değil merak etme

Şimdi iyi misiniz peki ?İlaç sersem ediyor beni neyseki son 2 günüm kaldı.İlk deneme mi sizinde ?

Şimdi iyi misiniz peki ?İlaç sersem ediyor beni neyseki son 2 günüm kaldı.İlk deneme mi sizinde ?
Merhaba bu ilaç kullanılınca taze transfer olayı olmuyordur değil mi e2 düşsün diye veriyorlarmış ya sanırım merak ettim benim de ilk opu da yüksekti taze olamadı
Şimdi yeniden başlayacağım taze transfer olsun istiyorum da gene yüksek çıkarsa e2 ne
yapabilirler onu anlamak için soruyorum.

Gayet iyiyim ilaçlarım bitti kan sulandırıcı iğne başladım sadece.İlaçlar bana yan etki yapmadı belki hastaneyi kötü geçirdiğim için yan etkiler iyi bile hissettirdi ilk iki gün çok kötüydü hastaneye 55 kilo girip akşama doğru 58 oldum aşırı şişmeye başladım çok fazla bilgim de yoktu tüp bebekle ilgili çok hızlı başladık doktoruma güvendim sadece inşallah sonrası da hepimiz için iyi geçer

Merhaba taze transfer olanlar da var okuduğum kadarıyla herkesin tedavisi farklı olabiliyor ama bence olmamalı düşmesini beklemek gerek şuan transfer yapılsaydı bana 3 ay bu şikayetler devam edecekti iki gün bile tahammül edilemiyor

Ben pcos değilim de normale göre yüksek çıkmıştı öyle ağrım sızım yoktu sizin baya zor olmuştır muhtemelen yüksek sayı da yumurta toplandığı için. Ama evet dediğiniz gibi düşmesini beklemek lazım. Bu ilaç düşürüyor olabilir ama prolaktin için kullanmıştım ben de onu baya düşürmüştü.

Evet taze transfer olmayacak.e2 yüksekken taze transfer yapıldı diyelim gebelik olursa anne ve bebek için zor bi dönem oluyormuş.İçinde sıvı birikimi çok fazla olup hastanede yatman gerekebiliyomuş.Bu dediğim süreç kişiye göre değişir ama bi kaç aylık sürelerden bahsediyorum demişti doktorum.Bende taze transfer olsun çok istemiştim ama böyle bi tehlike varken bile bile lades demek saçma geldi.Ohss olmadım ama ihtimal çok yüksek diye dostinex verdi.Sabırsızlanıyoruz ama sonu güzel olacaksa da bekleyelim dimi

Ben de kullandım canım özellikle pko olanlarda ohss riski çok yüksek o ilaç da bu riski düşürüyo kullanmalısın ben hiç ağrısız atlattım çok şükür o süreci

Tabiki orası öyle benim ilkinde 2500 gibi bi değerdi zaten iğneyi de bulamamıştım o yüzden de taze olmamıştı ama bakalım bu sefer nasıl olacak.

Bizde bi anda tüp bebek tedavisinde bulduk kendimizi hepimiz için hayırlısı olsun.Çok bi bilgim yoktu benimde.Güzel embriyolar olsun da inşallah transfer zamanını iple çekiyorum

Ben de kullandım canım özellikle pko olanlarda ohss riski çok yüksek o ilaç da bu riski düşürüyo kullanmalısın ben hiç ağrısız atlattım çok şükür o süreci
İnşallah etki eder , ohss olmam .Opudan sonra ki 2 gün zordu benim için ağrım hemen geçti sersem gibiydim.Şimdi daha iyiyim

Merhaba bende dün opu oldum 35 adet yumurta toplandı pkos var bende banada dostinex verdi ama ohhs nedemek bilmiyorum doktorda bahsetmedi hiç,zaten işlemden sonra doktoru görmedim hemşireler açıklama yaptı iki adet sonra gel dediler..Dediğiniz şişkinlik bende de oldu özellikle gaz çok oldu bugün daha rahatım sersemlik gitti üstümden

Benim e2 değerim en son 9830’du buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…