• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşmek sevismek istemiyorum

ben eniştemi görene kadar herkes babam gibi abim gibi temiz sanıyordum ancak burnunu karıştırıp sonra onları top top yuvarlayıp kanepenin altına sürmek suretiyle yok ettiğini görünce ki daha 10 yaşındaydım bu travmayı yaşadığımda,anneaaee diye bir çığlık atmıştım :KK53:

sonra öğrendim ki pis insan çok fazla.gidin lavaboda karıştırın.

benim de eşimden önceki sevgilim daha doğrusu sevgili adayım daha ilk buluşmalarımızın birinde işaret parmağını uzatıp bunu bir çeksene bak ne oluyor dedi bir çektim zaortt diye osurdu pislik :kusmuk:

demek ki kolunu çeksem ortaya bırakıvereceksin deyip ayrılmıştım
Gülmekten çatladım şu an zort diye osurdu :KK48:

ben eniştemi görene kadar herkes babam gibi abim gibi temiz sanıyordum ancak burnunu karıştırıp sonra onları top top yuvarlayıp kanepenin altına sürmek suretiyle yok ettiğini görünce ki daha 10 yaşındaydım bu travmayı yaşadığımda,anneaaee diye bir çığlık atmıştım :KK53:

sonra öğrendim ki pis insan çok fazla.gidin lavaboda karıştırın.

benim de eşimden önceki sevgilim daha doğrusu sevgili adayım daha ilk buluşmalarımızın birinde işaret parmağını uzatıp bunu bir çeksene bak ne oluyor dedi bir çektim zaortt diye osurdu pislik :kusmuk:

demek ki kolunu çeksem ortaya bırakıvereceksin deyip ayrılmıştım

İyiki tüm parmaklarını uzatmamış öküzoğlu öküz :kusmuk::kusmuk:

Aşıklar gibin haaaaa oyyyyyyyy :KK70::KK70:sazı eline alan pırtlatıyor :KK70:
Aşık olmak bunları gerektirir hanımım :70:

yani daha hiç denk gelmedi ben bu gaz olayında hassasım galiba eski sevgiliden kalma bir travma :KK53:
Sende haklısın travmadan kalma birşey bence de :70:
Siz siz olun soğan kürü yaparken soğan kebabı yemeyin acayip gaz yapıyor :KK70:
Barbunya yiyok biz :27:

Gün geçmiyor ki bir insan daha keşvetmeyeyim :KK53:
Sende geç karşısına aynısını yap hatta dudağının kenarına yapıştır sümüğü,farketmemiş numarası yap ,sonra yanaş dudağına gel öpeyim seni de :KK53:
Empati kursun anlayacaktır inşallah,herhalde,umarım,belki,muhtemelen :deli:

Ciddi misiniz ya.. inanmak istemiyorum da.. yani hele gozunuzun onunde yapmasi tam rezillik.. gercekten iyyyy yani mide kaldirmaz..

Back
X