Öpüşmek yasak mı?

Yorumlara baktikca üzüldüm. İsteyen kuran okusun, isteyen sevgilisini öpsün, isteyen şort isteyen carsaf giysin. Ama kadin kadinin hakkini savunsun, arkasinda dursun. Bir kadin diger kadini yerden yere vurdukca erkekler sapkın dusuncelerini uygulama konusunda daha cok cesaret alıyor.
Opusen cift gormek istemeyebilirsiniz anliyorum ancak bende bir kadin olarak baska kadinlarin giyimi kusami hakkinda yerin dibine sokulmasini gormek istemiyorum

Bu konudaki kiskancliga dibine kadar katiliyorum. Otururken esim elimi tutuyordu. Abisi ordan atladi. Korkmaz kacmaz. Vayy kac sene olmus kacircaklar mi bilmem ne 10 dakika bu sacma muhabbeti sürdurdu. Sokakta yaşlilar el ele tutusuyormus onlari kim kacirsinmis filan sacma sacma kelimeler. Kendisinin eşiyle hicbir paylasimi yok neredeyse cunku :) Bizim el ele tutusmamiza takan bikac arkadasi daha var

Onun disinda opusme konusunda fikrim ayni, colugum cocugum yok, dini hassasiyetle de yaklasmiyorum konuya ve sevgiliyken bende esimi disarda optum hala optugum oluyor lakin kalabalik insan icinde veya gittigim gündüz, aile mekanlarinda yapmam.
Yemek yedigim yerde de öpüsenden midemin bulanmasi gayet doğal.

Arkadaşım eşimi de öperim,öpeni de görsem yadırgamam tesettürlüyüm,şimdi bu kara çarşafla konu ne alaka?görmeye rahatsız olunduğun soruldu mu?

Evet soruldu. Demiş ya ne renk giyelim diye...
Kaldı ki rahatsız olabilirim ama size bu şekilde giyindiğiniz için hesap soramam.
Asıl meseleyi kaçırıyorsun yazdıklarım da. Çünkü sadece çarşaf kısmına takıldın.
Oysa şu demek ''birbirimizin hayatlarında rahatsız olabilir fakat birbirimize karışamayız. ''
Buna karşı çıkmazsınız diye düşünüyorum...

Yeni nesilden biraz daha umutluyum.
Bağnaz yetişmiyorlar bence ders ala ala devam ediyorlar.
Yani umarım ....

Kadina bak, ulke babasinin maliymis gibi kovmus milleti. Asil gunaha siz giriyorsunuz farkinda degilsiniz. Muslumanlik diyorsunuz insanlara bir suru hakaret etmissiniz, yazik. H Hibaby

Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
Konunun başında dursaydın da bunları önceden söyleseydin O zaman.
Bunca insan banlanacak!
Ve ayrıca dediğin şeyler çok saçma, başka senaryo bul.

Babam her işten geldiğinde annem onu kapıda öperek karşılardı, hiç de psikolojisi bir çocuk olmadım. Çoluk çocuk birbirini öpen insanlar görse neden bundan etkilenip de psikolojilerini bozsunlar, ne saçma!
Karşımdaki insanı yiyip yutmadığım sürece bir öpücüğün insanları etkileyip de görmek istemeyeceği kadar kötü kalpli olacak ne yaşamış o insanlar? Ama maalesef söylenenlere katılıyorum, dövüşen insanları görsek ayırmayız ancak sesimiz öpüşen insanlara çıkar. Günahsa dövmek günah değil mi? Kaldı ki öpüşenin günahı kendine, dövüşen toplum huzuru kaçırıyor.
Neyse, sevgili konu sahibi, tüm yorumları okumadım ama rica etsem burdan ya da özelden mekanın adını yazabilir misiniz? Maşukiye ulaşabileceğim bir yakınlıkta bana, o mekana yanlışlıkla da olsa gitmek istemem.

Hahah aynen dediğine bire bir katiliyorım ve yaşadimda:) eşime sarmaşık gibi ne eşini sariyorsun kaçıracaklarmı diyen bile oldu. Kesinlikle kıskançlıktan benim annemle babamda bazen evlerinin önünden geçerken görüyorlar bizi,ne zaman el ele bir çift görsek siz sanıyoruz diyorlar ki babamın yanında eşimin elini tutamam utanırım.
Böyleleri yok olsa keşke eriyip bitseler

Bunu iltifat olarak kabul ediyorum canısı,sağol canım kısmetse temmuzda moruk nene olacağım.
Bir tanesin sen iki tane nenemiz var hey masallah hunter7
Guzel dusunceleriniz ve aydinlik fikirleriniz icin sagolun,sizleri ornek almamiz lazim.

Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
bu insanlar başkalarının sevgisinden rahatsız oluyor genelde. sevgi barındıran şeyler bazılarını çok rahatsız ediyor.

Litfen ama sadece milletin içinde ayıp günah gizli saklı olunca bi şey olmuyor. Öyle diyolla

Nolacak ortamlarda ahlaklı gibi davranırsın. Kim bilecek

Öpüşmek sevgi belirtisi bir eylem bunun zıttı da kara çarşaf değil,konuyla alakası yok,tesettürlü ya da çarşaflı olanlar mı ıyyyy iğrenç ya da gidin evinizde yapın dedi? yani,bu tarz bir görüntüden rahatsız olan insanları sınıflandırıp kara çarşafa bulamadınız mı?kim sordu ayrıca?
Diğer dediklerinizde hemfikirim ne mutlu!

Ablacım yeni gördüm bildirimler arasında kaybolmuş özürdilerim
Bende seni çok önemsiyorum özellikle yazdıklarını merak ediyorum. Senin yanında daha çok toyuz biz, dediklerin değer katar bize. Çok teşekkürler cevabın için

Cogumuzun basina da benzer seyler gelmis.
Bir gun Saraçhane parkinda esimle oturuyoruz, evliyiz sevisecek yerimiz de var yani.
Neyse benim moral bozuk, aglamaktan yuzum carsamba pazarina donmus, belli ki bir derdim var, basimi esimin omzuna yasladim, esim de sadece sacimi oksadi. Dedenin biri geldi ayip oluyor aile var bidibidi biseyler soylemeye basladi, esim kalkti ayaga sen kimsin benim karima laf ediyorsun diye ustune yurudu adamin.
Ve adam dahil cevredeki bikac kisi kusura bakma EVLİ olduğunuzu bilemedik minvalide biseyler soyleyip ozur dilediler.
Ne ki bu simdi? Iki genc insan birbirine sariliyor, ahlak bozuyorlar ama evlilermis sorun yok...
Iste bu toplumsal ikiyuzluluk de benim midemi bulandiriyor.

Valla yasak mı değil mi bilmiyorum beni de ilgilendirmiyor şahsen ama açıkçası dışarda bu tip görüntüler görmek midemi bulandırıyor. Başkasının "özel" olması gereken hayatını görmek hiç hoş değil.

Malesef bizim toplumumuzda bunu farklı algılayanlar var buda bastırılmış cinselliktir.
Aile tarafından sürekli öpüşen bir insan görüldüğünde “kapat gözlerini”baskısı olduğu için ayıp karsılanmakta.
Ama tam tersi küçük bir buse bana göre insanın yüzünde tebessüm oluşturmalıdır.
Çünkü arada aşk vardır sevgi vardır...

Bunları tartışıyorsak tabanda ciddi bir kutuplaşma var demektir ki bu görünen yüzü bunca engele rağmen
Bunun reelde karşı karşıya gelmesi büyük bir yıkım olacaktır

Bunlar son zamanlarda sitenin belli üyeleri tarafından yapılmaya çalışılıyor zaten. Bir göndermeler, yerden yere vurmalar. Olayı alenen dini boyuta çekip, insanları inançsız ilan etmek. Ne olacak bakalım... Sonra da biz saygı istiyoruz derler, ama saygı duymaktan bir haber.

Bir onlar inançlı, bir onlar inanıyor... Biz hep fasülye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…