- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.106
- 798
- Konu Sahibi simgebehra
-
Bir düğünde eşim bana sarılıp yanağımı öptü diye öz dayısı bu ne terbiyesizlik bi onun karısımı var demiş herkese eşim için:))) ama kavga etsek eminim içten içe öyle mutlu olacaktıki.
En baştaki yorum yapan arkadaşın dediği gibi ikiyüzlü bir milletiz vesselam.
Arkadaşım eşimi de öperim,öpeni de görsem yadırgamam tesettürlüyüm,şimdi bu kara çarşafla konu ne alaka?görmeye rahatsız olunduğun soruldu mu?
Yeni nesilden biraz daha umutluyum.kapalıyım biliyorsun, lisedeyim o dönem eyleme de katıldım, coplandım ama geldiğimiz noktayı göz önünde bulundurursak kendi adıma aşırı rahatsızım.. her iki tarafta da müthiş bir kinlenme var evet, ama gücü elinde tutan insanlar körüklüyor bu bölünmeyi.. bu ülkede her zaman döner ya devran, o yüzden sonumuzun iyi olacağına dair hiç inancım yok..
Konunun başında dursaydın da bunları önceden söyleseydin O zaman.Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
Hahah aynen dediğine bire bir katiliyorım ve yaşadimda:) eşime sarmaşık gibi ne eşini sariyorsun kaçıracaklarmı diyen bile oldu. Kesinlikle kıskançlıktan benim annemle babamda bazen evlerinin önünden geçerken görüyorlar bizi,ne zaman el ele bir çift görsek siz sanıyoruz diyorlar ki babamın yanında eşimin elini tutamam utanırım.Bu konudaki kiskancliga dibine kadar katiliyorum. Otururken esim elimi tutuyordu. Abisi ordan atladi. Korkmaz kacmaz. Vayy kac sene olmus kacircaklar mi bilmem ne 10 dakika bu sacma muhabbeti sürdurdu. Sokakta yaşlilar el ele tutusuyormus onlari kim kacirsinmis filan sacma sacma kelimeler. Kendisinin eşiyle hicbir paylasimi yok neredeyse cunku :) Bizim el ele tutusmamiza takan bikac arkadasi daha var
Onun disinda opusme konusunda fikrim ayni, colugum cocugum yok, dini hassasiyetle de yaklasmiyorum konuya ve sevgiliyken bende esimi disarda optum hala optugum oluyor lakin kalabalik insan icinde veya gittigim gündüz, aile mekanlarinda yapmam.
Yemek yedigim yerde de öpüsenden midemin bulanmasi gayet doğal.
Bir tanesin senBunu iltifat olarak kabul ediyorum canısı,sağol canım kısmetse temmuzda moruk nene olacağım.
bu insanlar başkalarının sevgisinden rahatsız oluyor genelde. sevgi barındıran şeyler bazılarını çok rahatsız ediyor.Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
Litfen ama sadece milletin içinde ayıp günah gizli saklı olunca bi şey olmuyor. Öyle diyollaSen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çogumuz.
Öpüşmek sevgi belirtisi bir eylem bunun zıttı da kara çarşaf değil,konuyla alakası yok,tesettürlü ya da çarşaflı olanlar mı ıyyyy iğrenç ya da gidin evinizde yapın dedi? yani,bu tarz bir görüntüden rahatsız olan insanları sınıflandırıp kara çarşafa bulamadınız mı?kim sordu ayrıca?Evet soruldu. Demiş ya ne renk giyelim diye...
Kaldı ki rahatsız olabilirim ama size bu şekilde giyindiğiniz için hesap soramam.
Asıl meseleyi kaçırıyorsun yazdıklarım da. Çünkü sadece çarşaf kısmına takıldın.
Oysa şu demek ''birbirimizin hayatlarında rahatsız olabilir fakat birbirimize karışamayız. ''
Buna karşı çıkmazsınız diye düşünüyorum...
Ablacım yeni gördüm bildirimler arasında kaybolmuş özürdilerimbütün samimiyetimle evet,diyorum.kişisel özgürlüklere son derece saygılıyım.ta ki karşısındakinin özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece.
bu yüzden,ne kendi kendine öpüşen bir çiftten rahatsız olurum, ne de ,ibadetini eden bir insandan.
soruna,cevap verdim.çünkü seni önemsiyorum ve genelde fikirlerini beğeniyorum
Valla yasak mı değil mi bilmiyorum beni de ilgilendirmiyor şahsen ama açıkçası dışarda bu tip görüntüler görmek midemi bulandırıyor. Başkasının "özel" olması gereken hayatını görmek hiç hoş değil.Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Malesef bizim toplumumuzda bunu farklı algılayanlar var buda bastırılmış cinselliktir.Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
Bunları tartışıyorsak tabanda ciddi bir kutuplaşma var demektir ki bu görünen yüzü bunca engele rağmen
Bunun reelde karşı karşıya gelmesi büyük bir yıkım olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?