- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi simgebehra
-
Öpüşmek sevgi belirtisi bir eylem bunun zıttı da kara çarşaf değil,konuyla alakası yok,tesettürlü ya da çarşaflı olanlar mı ıyyyy iğrenç ya da gidin evinizde yapın dedi? yani,bu tarz bir görüntüden rahatsız olan insanları sınıflandırıp kara çarşafa bulamadınız mı?kim sordu ayrıca?
Diğer dediklerinizde hemfikirim ne mutlu!
Gözünüzle gördünüz mü peki?Ben sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberim ama bir kere dışarıda yan yana oturup sarılmadık bile. Öpüşüp sarılmaktansa karşısında oturup onu izlemek dinlemek daha huzur verici.
1 saniyelik bir şey olsa kimsenin dikkatini çekmezdi emin olun, turistlere gösterdikleri ilgiyi size göstermeyip 1 saniyelik öpücüğe nasıl dikkat edecekler. Yaptığınızı masumlaştırmaya çalışmayın özel hayat denilen bir şey var ortalığa dökmenin hiç bir sevimliliği yok.
Favori karikatürlerimden bu daYokuspokus seks bu
Artık kamuya açık yerlerde öpüşmek falan yasak zaten.
Bekçilere talimatlar verdi belediyeler.
Hala devam ediyordur bu uygulama muhtemelen.
30 yaşında öğretmen bir kadınsınız. Sevgiliniz sizi işe bırakırken o masum dediğiniz öpücüğü bırakabiliyormu? İnş ilkokul öğretmeni değilsinizdir, öğrenciniz sizi o şekilde görse evladım git annen baban sana doğru yanlışı öğretsin diyeceksiniz herhalde.Sevgilimi öptüm diye kalitesiz mi oldum. Çocuğunuza neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretemeyecekseniz lütfen sizde çocuk yapmayıverin.
sevgi barındıran eylemlere karşı içten içe kiskancliklarimiz var çünkü.Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
Başkasına akıl vermektense siz kendinizdeki omurları doğru yerde doğru zamanda kullansanız.Yoo neden kızdınız ki. Görmek istememek en doğal hakkınız. Boynunuzda 7 adet omur bulunmaktadır Beyninizden vereceğiniz ufak bir sinyal ile görmek istemediğiniz şeylerin aksi yönüne başınızı çevirebilirsiniz. Bu kadar basit işte. Çözüm tamam! Dahiyane!!!
Sevgi sadece illaki öpüşmeyle mi oluyor. Herkes öpüşüyor sevişiyor dimi dünyanın kuralı bu. Ama doğru yerde doğru zamanda.sevgi barındıran eylemlere karşı içten içe kiskancliklarimiz var çünkü.
herkes kendi yapınca güzel başkası yapıncaböyle oluyorlar.
millettede ne hassas mide varmış arkadaş.
korku kapanini izleyip ordaki ucubelerin opusmesini izleyip kusmamis insanim
bende bir tuhaflık var galiba.
Mekan sahibinin haberi olup olmadığından emin değilim garson karşı masadaydı birkaç dakika sonra geldi kameradan gördük dedi yalancı bari ben gördüm de. İnsan ister istemez kendini çok kötü hissediyor. Sevdiğime sarılmamda mı ahlaksızlık. Teşekkür ederim ılımlı yorumlarınız için.Güzel güzel kahvaltınızı yapıp sohbet ederken gelip yok yere gününüzü mahvetmişler gerçekten sinir bozucu. Belki de mekanın sahibi psikopat çıkacaktı tartışma çıkınca daha kötü şeyler olacaktı kim bilir?
Siz de canınızı sıkmayın sakın bu konu için
Cogumuzun basina da benzer seyler gelmis.
Bir gun Saraçhane parkinda esimle oturuyoruz, evliyiz sevisecek yerimiz de var yani.
Neyse benim moral bozuk, aglamaktan yuzum carsamba pazarina donmus, belli ki bir derdim var, basimi esimin omzuna yasladim, esim de sadece sacimi oksadi. Dedenin biri geldi ayip oluyor aile var bidibidi biseyler soylemeye basladi, esim kalkti ayaga sen kimsin benim karima laf ediyorsun diye ustune yurudu adamin.
Ve adam dahil cevredeki bikac kisi kusura bakma EVLİ olduğunuzu bilemedik minvalide biseyler soyleyip ozur dilediler.
Ne ki bu simdi? Iki genc insan birbirine sariliyor, ahlak bozuyorlar ama evlilermis sorun yok...
Iste bu toplumsal ikiyuzluluk de benim midemi bulandiriyor.
Her insan bir dine inanmak inançlı olmak zorunda değil ama hepimiz insan olmak zorundayızBunlar son zamanlarda sitenin belli üyeleri tarafından yapılmaya çalışılıyor zaten. Bir göndermeler, yerden yere vurmalar. Olayı alenen dini boyuta çekip, insanları inançsız ilan etmek. Ne olacak bakalım... Sonra da biz saygı istiyoruz derler, ama saygı duymaktan bir haber.
Bir onlar inançlı, bir onlar inanıyor... Biz hep fasulye:)
Onların derdi zaten çocuk psikolojisi mide bulantısı falan değil. Kimse özgürce yaşayamasın istediğini yapamasın. Bana yasaksa ona da yasak olsun, herkes benim gibi inansın herkes benim gibi yaşasın vs vs. Aile varmış, sorsan evde kurtlar vadisi izliyordur silahlı cinayetli. Tövbe ya...Cogumuzun basina da benzer seyler gelmis.
Bir gun Saraçhane parkinda esimle oturuyoruz, evliyiz sevisecek yerimiz de var yani.
Neyse benim moral bozuk, aglamaktan yuzum carsamba pazarina donmus, belli ki bir derdim var, basimi esimin omzuna yasladim, esim de sadece sacimi oksadi. Dedenin biri geldi ayip oluyor aile var bidibidi biseyler soylemeye basladi, esim kalkti ayaga sen kimsin benim karima laf ediyorsun diye ustune yurudu adamin.
Ve adam dahil cevredeki bikac kisi kusura bakma EVLİ olduğunuzu bilemedik minvalide biseyler soyleyip ozur dilediler.
Ne ki bu simdi? Iki genc insan birbirine sariliyor, ahlak bozuyorlar ama evlilermis sorun yok...
Iste bu toplumsal ikiyuzluluk de benim midemi bulandiriyor.
yahu bende sokak ortasında herkes opussun demiyorum zaten.Sevgi sadece illaki öpüşmeyle mi oluyor. Herkes öpüşüyor sevişiyor dimi dünyanın kuralı bu. Ama doğru yerde doğru zamanda.
Abartı birşey yapmadık diyorum zaten nyargısız okunsa keske mesajlarımBazı konuların sırf insanları ayrıştırmak için açıldıgına inanmaya başladım tıpkı bu konu gibi
Arkadaşlar olay din çagdaşlık vs değil laiklik de değil
Ama çirkin duruyor dogruya dogru dışarda yada ortamlarda hiç birbirini görmemiş gibi öpüşmek güzel görünmüyor çocuk parkında öpüşenlere değinmeyecegim bile
İnsan eşine sarılıp elini tutar vs ama dışarda vs abartmamak gerek
Konumun başındayım zaten bu kadar önyargı bana fazla ciddenKonunun başında dursaydın da bunları önceden söyleseydin O zaman.
Bunca insan banlanacak!
Ve ayrıca dediğin şeyler çok saçma, başka senaryo bul.
Vay be!Sormuşlar Leyla'ya:
''Mecnun mu seni daha çok seviyor, yoksa sen mi Mecnun'u daha çok seviyorsun?'' diye.
''Ben!'' demiş; ''Tabii ki ben daha çok seviyorum.''
''Ama'' demişler, ''O senin için çöllere düştü, dağa taşa seni sordu, çektiklerini hepimiz biliyoruz.''
Leyla yanıtlamış:
''Mecnun bana olan aşkını herkese söyledi, dağa taşa haykırdı, ama ben ona olan aşkımı hep içimde taşımak zorunda kaldım, neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi siz söyleyin, gerçekten Mecnun mu beni daha çok seviyordu?''
Not; gerçek sevgi bunların ki değil! !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?