Öpüşmek yasak mı?

Bakın bunu ben söylemedim, ben başlatmadım. Nickini bilmiyorum kadın yazmış. Geride kalan sayfalara bakarsanız görürsünüz. Buna cevap olarak da ben bunu yazdım. Şimdi sizin dediklerinize gelince yine yukarıda ki yazdıklarım. Mesajlarımdan birinde de alıntıladım zaten yazanı.
Hem diyelim ki rahatsız olunan bir durumdan söz edilyior ve kimse söylememesine rağmen ben böyle yazdım. Eeee... Yine aynı yere çıkar. Herkes birçok şeyden rahatsız olabilir. Ama tahammül etmek zorundadır... İçeriğe değil, sizi rahatsız eden kelimeye takılıyorsunuz.
Sizi aydınlatmak için daha fazla kelimem yok...

Gözünüzle gördünüz mü peki?

Favori karikatürlerimden bu da Yokuspokus seks bu
Artık kamuya açık yerlerde öpüşmek falan yasak zaten.
Bekçilere talimatlar verdi belediyeler.
Hala devam ediyordur bu uygulama muhtemelen.

Şimdi kocişime, içimden gelse, ufak bir buse de konduramayacak mıyım? Yasak mıymış?
Kız hangi birimize ceza yazacaklar?

Sevgilimi öptüm diye kalitesiz mi oldum. Çocuğunuza neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretemeyecekseniz lütfen sizde çocuk yapmayıverin.
30 yaşında öğretmen bir kadınsınız. Sevgiliniz sizi işe bırakırken o masum dediğiniz öpücüğü bırakabiliyormu? İnş ilkokul öğretmeni değilsinizdir, öğrenciniz sizi o şekilde görse evladım git annen baban sana doğru yanlışı öğretsin diyeceksiniz herhalde.
Annenizin babanızın yanında , iş ortamında yapamadığınız davranışları toplum içinde yapmayın...

Konuyu açma nedenim kaç kişinin midesi bulanuyır testi değildi. Öpüşmekten midesi bulananlar kocalarını nasıl öpüyor? Kocasıın elini tutamayıp sarılalamayanlar neden evleniypr çok garip
sevgi barındıran eylemlere karşı içten içe kiskancliklarimiz var çünkü.
herkes kendi yapınca güzel başkası yapıncaböyle oluyorlar.
millettede ne hassas mide varmış arkadaş.
korku kapanini izleyip ordaki ucubelerin opusmesini izleyip kusmamis insanim
bende bir tuhaflık var galiba.

Başkasına akıl vermektense siz kendinizdeki omurları doğru yerde doğru zamanda kullansanız.

öpüşmeyi ahlaksızlık olarak gören millete edep derdi veren ve Atatürk'e dil uzatan sen önce edepli ol kocanın arkadaşlarından uzak dur

en azından buradakiler sevdiği adamlarla öpüsüyor sevisiyor elin adamlarına hayranlık duymuyor

senin niye bu kadar sevgiye tahammulun olmadigini şimdi anladım

Sevgi sadece illaki öpüşmeyle mi oluyor. Herkes öpüşüyor sevişiyor dimi dünyanın kuralı bu. Ama doğru yerde doğru zamanda.

Mekan sahibinin haberi olup olmadığından emin değilim garson karşı masadaydı birkaç dakika sonra geldi kameradan gördük dedi yalancı bari ben gördüm de. İnsan ister istemez kendini çok kötü hissediyor. Sevdiğime sarılmamda mı ahlaksızlık. Teşekkür ederim ılımlı yorumlarınız için.

black mirror 4.sezon 2. bölüm.. takacaksın çipi çocuğa, öpüşen mi var hemen "sansür on" modu, bitti gitti baktın ki evliler "sansür off" oh mis :)

Her insan bir dine inanmak inançlı olmak zorunda değil ama hepimiz insan olmak zorundayız
Var olan sistem insani değerlerden çok bir dini kültürü benimsiyor özendiriyor besliyor ve görmezden geliyor hataları işte orada sorun başlıyor ve büyüyerek kutuplaşmaya neden oluyor
Buradaki kutuplaşma buz dağının görünen yüzü

Sarilmaktan bir kucuk buseden hic bir seycik olmqz

3 sene bagdat caddesindeki bir restorantta yoneticilik yaptim.
Tuvalet coplerinde surekli prezervatif cikiyordu.

Cok daha detaylari var ama anlatmayayim. Iciniz kaldirmaz.

Sizin icin soylemiyorum. Biz hic mi kimseyle opusmedik sanki? Sizi gayet iyi anliyorum. Ama bir opucukle kalmadigina o kadar kere sahit olduk ki...

Onların derdi zaten çocuk psikolojisi mide bulantısı falan değil. Kimse özgürce yaşayamasın istediğini yapamasın. Bana yasaksa ona da yasak olsun, herkes benim gibi inansın herkes benim gibi yaşasın vs vs. Aile varmış, sorsan evde kurtlar vadisi izliyordur silahlı cinayetli. Tövbe ya...

Sevgi sadece illaki öpüşmeyle mi oluyor. Herkes öpüşüyor sevişiyor dimi dünyanın kuralı bu. Ama doğru yerde doğru zamanda.
yahu bende sokak ortasında herkes opussun demiyorum zaten.
ama bu hiddet celal ne?
bir ton laf saymak yerine geçip gitmek daha kolay değil mi?
çocuklarımızla bir birey olacak hep çocuk kalmayacak.
onları bu şekilde koruyamayiz.
tü kaka yapıp belli bir yasa kadar uzak tutarız ee sonra?
orda burda kapı arasında millet gozlerler.
opusen birini görünce uzaylı gibi bakarlar.
sadece sınırlar içinde ortayı bulmak lazım bana göre.

Yasak falan değildir. Tecavüz yasaktır, çocuk gelin yasaktır, çalmak yasaktır.

Benim anlamadığım böyle bi olayda kalkıp kuzu kuzu gidiyor musunuz oradan yani yanınızdaki erkek sözlüm diyorsunuz. Hiç mi bi tepkide bulunmuyor. Namussuz muamelesi yapılmış oluyor çünkü iki kişiye de.

Ben 31 yaşında bir kadınım. 4 yıldır evliyim, cinselliği dibine kadar yaşıyorum çok şükür. Eşimle dışarıda elele gezeriz. O elini benim omzuma atar. Dışarda buluşup ayrışacağımız zaman dudaktan öper çekeriz. Öyle dilli milli değil.

1,5 yaşında kızım var. Kızımın yanında birbirimizi öperiz. Hatta deriz ki bu kız bizim mutlu olduğumuzu görsün, sık sık öpelim, sarılalım deriz.

İnsanlar da dışarılarda öpüşüp koklaşabilirler bence. Çok erotik şeyler yapılırsa rahatsız olabilirim, hiç karşılaşmadım öyle bir şeyle. Ama bırakın insanlar öpüşsün.

Abartı birşey yapmadık diyorum zaten nyargısız okunsa keske mesajlarım
Konunun başında dursaydın da bunları önceden söyleseydin O zaman.
Bunca insan banlanacak!
Ve ayrıca dediğin şeyler çok saçma, başka senaryo bul.
Konumun başındayım zaten bu kadar önyargı bana fazla cidden

Vay be!

Bir öptü diye sevgisini hiç ettiniz.

Bu nasıl bir çıkarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…