Öpüşmek yasak mı?

çocukların birbirine sarılan iki insanı görmesinin nesi kötü ki. birbirini seven insanlar.keşke hep böyle sarılma öpme manzaraları görseler. yorumlar da bi acaip gerçekten. uluorta sevişmediklerine göre çoluk çocuk görse ne olur?

Sövdü mesajları düzenledi sonradan.
S.... git falan dedi.
Yetmedi Atatürk'e dil uzattı.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/opusmek-yasak-mi.1050376/page-37#post-54154515
Bu mesajının linki

https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8 buradan şikayet ettik

Gören herkes şikayet etsin lütfen.

Böyle zihniyetteki insanlarla aynı havayı soluyor olmaktan utandım.
Öpüşmenin neresi iğrenç ya? Siz eşinizle sevgilinizle öpüşmüyor musunuz ?
Kadına şiddet olsa ağzınızı açmazsınız ama konu öpüşme falan olunca aslan kesiliyor bazı insancıklar.

1 sene önce falan metroda beklerken denk geldim iki tane genç sevgili sarılmış duruyorlardı karşıdan bi adam geldi metro bekliyor oda gençleri gördü rahat durun deyip uyardı anlamadık ne olduğunu. Gençlerde hiç takmadı adamı romantik romantik durdular.

Hesabı getirip önümüze koydular başımızdan gitmediler. Çok hastaydım boğazım ağrıyordu sesim kısıktı sözlüm çok sinirlendi uymayalım gidelim dedim.

Güzel güzel kahvaltınızı yapıp sohbet ederken gelip yok yere gününüzü mahvetmişler gerçekten sinir bozucu. Belki de mekanın sahibi psikopat çıkacaktı tartışma çıkınca daha kötü şeyler olacaktı kim bilir?
Siz de canınızı sıkmayın sakın bu konu için

kavga etseniz ya da eşin seni azarlasa rezil etse ondan mutlusu olmazdı

Bu ulkede daha gecen ay gencecik bir kadin otel lobisinde defalarca kez bicaklanarak öldürüldü, bir kisi bile mudahale etmedi kacistilar.
Otel lobisinde opusseler linc edilirlerdi.
Iste tepkimiz buna, bunu bireysel almayin, ama ben ikisine de tepki gosteririm diyorsunuz da, toplumsal davranis olarak BİZ sadece sevisene karsiyiz. Cunku bu toplumun genel sorunu bu, sevgisini gosterebileni zayif buluyor, zayifi ezmeyi de gorev addediyoruz. Karisini doven adamdan korkuyor, karisini seven adama light diye kulp takiyoruz.
Bireysel olarak çıkardığımiz sesler, toplumsal bir sese donusmedigi surece de boyle devam edecek.

Özünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz
Üff kes ya
Trollük yapma
İstediği hayatı yaşar herkes
Sen evlenmek istemişsin evlenmişsin
N
Bütün kadınların evlenmek istediğini nerden çıkardın?ben evlenmek istemiyorum mesela
O yüzden kendi sınırlı beynini kendi hayatın için kullan
Dünya senin düşündüğn gibi küçük bir yer değil

Tabii ki kamusal alanda öpüşmek ‘sözde’ yasak değil üşkemizde ama kabahatler kanunu çerçevesinde öpüşen çiftlere ceza kesildiğini de görmüştüm haberlerde, be kadar yanlış bir yaklaşım olsa da. Bahsettiğiniz mekan aile mekanı çoluk çocuk topluca gidiyor aileler, o yüzden uyarmış olmaları muhtemel. Ben de sözlüyüm ancak dışarıda bu tip olaylara girmem hiç insanlar benim özelimi görmek zorunda değil diye düşünüyorum. Çok takılmayın uğraşsanız da bir şey çıkacağını düşünmem, toplum huzurunu bozmaktan ceza kesiyorlar çünkü, belki diğer müşteriler tarafından şikayet edilmişsinizdir.

kapalıyım biliyorsun, lisedeyim o dönem eyleme de katıldım, coplandım ama geldiğimiz noktayı göz önünde bulundurursak kendi adıma aşırı rahatsızım.. her iki tarafta da müthiş bir kinlenme var evet, ama gücü elinde tutan insanlar körüklüyor bu bölünmeyi.. bu ülkede her zaman döner ya devran, o yüzden sonumuzun iyi olacağına dair hiç inancım yok..

Dudağından öpünce öpüşmüş oluyorsunuz.

Bazı konuların sırf insanları ayrıştırmak için açıldıgına inanmaya başladım tıpkı bu konu gibi
Arkadaşlar olay din çagdaşlık vs değil laiklik de değil
Ama çirkin duruyor dogruya dogru dışarda yada ortamlarda hiç birbirini görmemiş gibi öpüşmek güzel görünmüyor çocuk parkında öpüşenlere değinmeyecegim bile
İnsan eşine sarılıp elini tutar vs ama dışarda vs abartmamak gerek

Malesef bu ses giderek sessizleşiyor

Çocukların psikolojisi dışında öpüşmemek için mantıklı birşey söyleyin öpüşmeyelim. (Dini karıştırmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…