- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
- Konu Sahibi simgebehra
-
Sövdü mesajları düzenledi sonradan.Nolmuş burada böyle...oh valla ne güzel saymış sövmüş sonra hoşcakalın demiş
Böyle yapılabiliniyor mu? niye hala banlanmamış malüm üye
Bu forum eskiden böyle değildi.Yöneticilerde bir garip olmuş... herkes mune diyor duyan yok
Sensiz terbiyesizlk yapan yeter sabahtan beri müslümanlg yerle bir ettiniz norml gördüğünüz hersey dıs ülkelerde yasanyr gidin çöplgnz
Hesabı getirip önümüze koydular başımızdan gitmediler. Çok hastaydım boğazım ağrıyordu sesim kısıktı sözlüm çok sinirlendi uymayalım gidelim dedim.
kavga etseniz ya da eşin seni azarlasa rezil etse ondan mutlusu olmazdıBir düğünde eşim bana sarılıp yanağımı öptü diye öz dayısı bu ne terbiyesizlik bi onun karısımı var demiş herkese eşim için:))) ama kavga etsek eminim içten içe öyle mutlu olacaktıki.
En baştaki yorum yapan arkadaşın dediği gibi ikiyüzlü bir milletiz vesselam.
Üff kes yaÖzünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz
Yallah Arabistan'a.defol git gavur ülkelerde yasa adı
Aynen. Birileri söyledi kendisi toplum baskısı yüzünden hiç eşiyle el ele dolaşamamiş ondan zoruna gitti zaar. Kendileri yapamamiş diye bu haset nefretkavga etseniz ya da eşin seni azarlasa rezil etse ondan mutlusu olmazdı
Şuna prim vermeyelimYallah Arabistan'a.
Çok şükür bugun de birini yallahladım
Yalnız dikkat et oralarda kocanın arkadaşlarına gözün kaymasın öldürürler valla
Hahaha ya yerim o civcivi :)
Batı’da heryerde de böylesine saygı yok ama evet en azından bizimkiler kadar çemkirme kapasiteleri yok.
Ağız dolusu çamur çar herkeste, kim ters birşey söylerse onu fırlatıveriyor.
Yahu herkes kendine baksa ne güzel olacak.
Zamanında üniversitede başörtümüzden dolayı ordan burdan atılırken kimse biz arka çıkmadı.
Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen oda arkadaşlarım, sizin burada yeriniz yok! Dedi.
Ama kendimi kin ve nefretle doldurmadım.
Mini etekliye çarşaflıya başörtülüye bikiniliye.. he kimse artık insana görüntüsüyle değil, içiyle değer verilmesi gerektiğini öğrendim.
Çünkü o kadar incindim ki, başkasının o denli incinmesinden korkuyorum...
aman neyseki öyle bir yetkiniz yokmuşCannimmmm? Atatürk ün eşi de cilbabliydi biliyorsun degilmi. Onlarida mi acaba Arabistan'a yollasaydik acaba?
Sövdü mesajları düzenledi sonradan.
S.... git falan dedi.
Yetmedi Atatürk'e dil uzattı.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/opusmek-yasak-mi.1050376/page-37#post-54154515
Bu mesajının linki
https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8 buradan şikayet ettik
Gören herkes şikayet etsin lütfen.
Dudağından öpünce öpüşmüş oluyorsunuz.HERŞEYIN BI DOZU OLMALI DIŞARIDA OPMENIN DE MASAYA KADAR GELIP AYAR VERMEYE ÇALIŞANIN DA. IKI TARAF DA TERAZISINI IYI AYARLASA SIKINTI ÇIKMAYACAK. DIŞARIDA KOCAMI DUDAĞINDAN OPERIM AMA OPUSMEM. BASBASAYKEN AŞKIM CANIM CICIM KONUŞURUM AMA BUYUKLERIMIN YANINDA ISMIYLE HITAP EDERIM. DIŞARIDA BIRBIRLERINI YIYEN BI CIFT GÖRÜRSEM ICIMDEN AYIP DERIM AMA GIDIP HOP NAPIYOSUNUZ SIZ GIDIN EVINIZDE YIYIŞIN DEMEM ÇÜNKÜ HERKESIN KENDI HAYATI. KIMSE KARIŞAMAZ.
Malesef bu ses giderek sessizleşiyorBu ulkede daha gecen ay gencecik bir kadin otel lobisinde defalarca kez bicaklanarak öldürüldü, bir kisi bile mudahale etmedi kacistilar.
Otel lobisinde opusseler linc edilirlerdi.
Iste tepkimiz buna, bunu bireysel almayin, ama ben ikisine de tepki gosteririm diyorsunuz da, toplumsal davranis olarak BİZ sadece sevisene karsiyiz. Cunku bu toplumun genel sorunu bu, sevgisini gosterebileni zayif buluyor, zayifi ezmeyi de gorev addediyoruz. Karisini doven adamdan korkuyor, karisini seven adama light diye kulp takiyoruz.
Bireysel olarak çıkardığımiz sesler, toplumsal bir sese donusmedigi surece de boyle devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?