Öpüşmek yasak mı?

Açıkçası bende öpüşen bir çift görünce itici buluyorum. İnsanların özelleri özel kalmadı. Avmde yürüyen merdivende öpüşenler vs... çok itici... ha gerçekten saniyelik minik bir öpücükse bunda bir sakınca yok tabi sonuçta ortada mıç mıç bir durum yok..

Amma çok rahatsız olan varmış, şaşırdım gerçekten.
Çocukların görmesinden beden rahatsız olunuyor, onu da anlamadım, e siz hiç eşinizle öpüşmüyor musunuz?

Konu sahibi yapacak bir şey yok, biraz dikkat edeceksiniz, genel olarak kocaelide bu muameleyi görürsünüz her yerde.

Belli oluyo canım çocuğun için üzüldüm bunu bil isterim !!!!!

Adem güneş/ mahremiyet eğitimi kitabını tavsiye ediyorum . Ben aldigim okuduğum eğitimler doğrultusunda yorum yapyrm yoksa kimse yi kınamyrm ama görüşüm net doğru bulmuyorm hepsi bu

ya nasıl kınamıyorsun? deminden beri yazdıklarına bir baksana

Minik bir buse sorun olmaz bana görede,bazen işi aşırıya kaçıranlar oluyorya ona bende kızarım açıkcası..
Yoksa öpücük sevginin göstergesidir:))

Gittiğiniz ortamda çocuklar olabiliyor birazda bu açıdan düşünün, sadece bi buse kondurmayı bi garson bu kadar abartıyorsa da ileri gideceğinizi düşünmüş olabilir, bide bu öpme durumu bulunduğunuz ortama göre değişir

Çocuk sahibi kadınım. Kocamla hiç başkasının yanında dudaktan öpüşmedim çocuğum da dahil. Ama o görüntüyü çocuğum görse vereceğim cevap "onlar birbirlerini çok seviyorlarmış özlemişler" olurdu. Belki bir kaç şey daha eklerdim.

Sevgiyi anlatmak çook kolay asıl birbirini boğazlayanları nasıl açıklarım diye düşünüyorum. İnşallah hiç denk gelmeyiz.
Sevgiden korkan insanlar olduk..

ya nasıl kınamıyorsun? deminden beri yazdıklarına bir baksana

Konu sahibi sanki sözlümle Fransız öpücüğü tadında öpüştük demiş gibi hemen saldırıya geçilmiş.
Ha yanağına kondurmuş ha dudağına? Gerçekten ne farkı var bir saniyelik bir öpücüğün anlamıyorum. Hayır bir de inatla kesin bir saniyelik değildir diyorlar Kız bir de yalancı oldu iyi mi?

Önerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.

Böyle şeylerle ilgilenmiyorum yani kim kiminle öpüşmüş sonuçta sevgililer yan yana oturunca bir çekim olur, aşk bu. :) Ama ben Yanyana oturmayı hiç denemedim :) eşimle sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de hep karşılıklı otururuz. Ne bileyim yanyana oturmak bana tuhaf geliyor. İlla karşımda görücem onu :)
Bir de işletmeye büyük ihtimalle birileri şikayet etmiştir. Sonuçta istemeyebilirler de . Buna bir şey diyemiyorum o yüzden.
Siz de bir daha oraya gitmezsiniz.

Ne alaka ya?
Sevgiliniz size hakaret etse, dövse , saçınızı çekse yanınıza bile gelmeyeceklerine eminim!
Ben bugüne kadar böyle birşey yaşamadım,ki mirç mirç biriyimdir. Ama arkadaşım ve nişanlısını sütişten kovmuşlar

*Aaa yaşadım, ama kapalı bir kiz arkadasimla Ankara'da botanik parktaydim. Bankta otururken şöyle bir dizine yattım, bekçi geldi 'biraz ahlaklı olalım hanimlar' dedi , gitti
Hiç de birşey söyleyemedim o şok anıyla, kaldim böyle.

Mune hanım? Nerelerdesiniz

Siz yanınızda izin kağıdı gezdirin biz sizden imzalı izin kağıdı alalım eşimizi, yarimizi öperken :)
Ne alakası var polemik yaratmaya çalışmayın mecbur değilim görmek zorunda değilim rahatsız oluyorum toplum içindeyseniz bu tür şeylere dikkat etmek zorundasnz haaa illa ergen liseli Abazalar gibi davranmak istiyorsanız o da sizin kaliteniz

Oh ne güzel yapmışsınız. Böylelerine karşı susmamak gerekiyor. Sonra el ele yürüyen çiftlere saldırıyorlar. Bunun sonu yok ki.

Kesinlikle ve hicbirsey yapmiyorduk oturuyorduk yemek yiyorduk arada yanagimdan opuyordu esim ama sarmas dolas degildik sonucta. Onlar gidince yandaki ailede bize ikram vermislerdi siz bakmayin onlara bize de laf atip duruyorlar geldiklerinden beri gittiler neyseki demisti. Adam aga gibi oturuyordu yine gozumun onune geldi. :)

Önerdiğiniz tip de "Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin şehveti çağrıştırır" diyen bi tip. Hala da ciddiye alıp uzman yerine koyan var.

ciddi misiniz? çok şaşırdım üye bunu önerip dışarda çocugumuz var öpüşmeyin diyor :) kafalar pırıl pırıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…