• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opusmek :@

Evet ama bazen neden boyleyim diye dusunmuyorda diilim :)) bende isterim ona sarilmayi opmeyi ama yapmiyorum yapamiyorum iste :((

yapi meselesi olabilir.:)
ycekingenlik felanda olabilir.
benimde sevgilimle bi araya gelince sanki ikimizinde nutku tutulurdu guler sakalasirdik ama bi turlu boyle bisey olmazdii.:)
hayalini cok da kursa insan olmuyo yani bazen :)

3 yildir cikiyoruz hic opusmedik diyor ya. Beni biliyor zaten ben nisan falan olmadan opusmek istemiyorum.simdiye kadarda opusmedim kimseyle.bena geri kafalisin diye bilirsiniz belki ama yapim boyle.:(( aslinda bazen kendimi tuhaf hiss ediyorum ben neden yasitlarim gibi diilim? Aslinda koty bisey yok opusmekde ama eminim ki opusursem vicdan azabi duyarim.rahatsiz olurum

O zaman senin durum dinden çok prensip olarak böyle. Çünkü nişanlanınca da evleneceğinin garantisi yok yine helalin olmuyo yani:1:
Büyük ihtimal evleneceğim adamla yaşayayım özel bi'şey diyosun ki kimse bu konuda zorlayamaz zaten seni.
Az da olmamış ki 3 senedir senin tutumlarını biliyodur yani :19:

Sevgili kardeşim, valla gözlerime inanamadım. 3 yıl boyunca hiç mi öpmek istemedin sevgilini yoksa istedin de yanlış olduğunu düşündüğün için iradene hakim mi oldun, anlamadım. Çok şaşırdım, aklım çıktı. Olağanüstü bir özdenetim bu. Sadece özel hayatında değil her konuda bu disiplin ve kararlılığa sahipsen önünde saygıyla eğiliyorum. Bilime, felsefeye adarsan kendini dünyanın kaderini değiştirebilirsin bence.

Tabi ki de cok istedim onu opmeyi hatta simdi yanimda olsa ona simsiki sarilsam :)) ama yanlis oldugunu dusundum. Sonucta yarin ne olacagi belli degil. Ayrica evet cok disiplinliyimdir. Cevremdeki her kes soyler:)) Basak burcuyum belki ondandir. :))

Hiç birşey için mecbur değilsin canım.
Sana ters gelen bişeyi sırf karşı taraf kırılmasın diye yapma.
Taviz tavizi doğurur unutma.

O zaman senin durum dinden çok prensip olarak böyle. Çünkü nişanlanınca da evleneceğinin garantisi yok yine helalin olmuyo yani:1:
Büyük ihtimal evleneceğim adamla yaşayayım özel bi'şey diyosun ki kimse bu konuda zorlayamaz zaten seni.
Az da olmamış ki 3 senedir senin tutumlarını biliyodur yani :19:

Benim yasadigim yerde hem dini nikah hem de resmi nikah oluyor.bende diyorum ki nisanlaninca dini nikah yapariz.ama dini nikah yapincada asla ayni evde yasanma falan olmuyor sadeve resmi nikah ve dugunden sonra ayni evde yasaniyor :))

umarım evlendikten sonra 3 senenin acısını çıkartacak şekilde öpersinde, sevgiline unutturursun.. yoksa evlendiğinde de çekingen soğuk olursan iyi olmaz senin için....

Benim yasadigim yerde hem dini nikah hem de resmi nikah oluyor.bende diyorum ki nisanlaninca dini nikah yapariz.ama dini nikah yapincada asla ayni evde yasanma falan olmuyor sadeve resmi nikah ve dugunden sonra ayni evde yasaniyor :))

Hee yani dini nikah yapınca olur diyosun :))
Bu ne perhiz ne lahana turşusu kusura bakma ama.

yapi meselesi olabilir.:)
ycekingenlik felanda olabilir.
benimde sevgilimle bi araya gelince sanki ikimizinde nutku tutulurdu guler sakalasirdik ama bi turlu boyle bisey olmazdii.:)
hayalini cok da kursa insan olmuyo yani bazen :)
Ilk zamanlar cok utangacdim yaa. Yuzune bakamazdim kizariyordum hatta haala kirmizi yanaklim diyerek sever :)) bizde oyleyiz bisey olmuyor :))

oda haklı insan sevdiğini öpmek ister ama seviyosada senin su durumda rahatsız oldugunu biliyosa beklemeyide bilmeli ısrar etmesi kötü.bugün öpüşelim dicek öpüşünce belki daha farklı seyler istemeye başlıcak.ya o sana uyucak ya sen ona uyucaksın bu konuda başka türlüsü bu bi sorun.ama pişman olurum diyosan yapma uyma ona.çünkü olurda ayrılırsanız keşke diye diye yaşamak zorunda kalırsın.

oooo ama bu hiç olmaz. dini nikahı yapınca nasılsa aramızda engel kalmadı diye kendini istemediğin şeyleri yaparken bulabilirsin.

Hee yani dini nikah yapınca olur diyosun :))
Bu ne perhiz ne lahana turşusu kusura bakma ama.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demişsiniz ya o şöyle oluyor,ALLAH katında helali olduğu için haram'a girmiyor, konu sahibi de inancım gereği yapmak istemiyorum , dini nikah olursa nişanda anca öyle diyor, bukadar basit ve birde ekliyor d.nikah sonrası resmi nikaha kadar aynı evde yaşamak yok ama el ele tutuşmak, öpmek serbest çünkü yaradan karşısında helali oluyor

Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben:((

Canım sevgilinle 3 ıldır çıkıyormuşun..Öncelikle sevgilini kutluyorum üç yıldır sadece elini tutmasına izin vermişin ve itirazsız bu günlere kadar gelmişin Maşallah size..İnsan sevdiğine dokunmak ister seni sevdiğine güvenmelisin kesinlkle çünkü üç yıl kimse kimseyi bu şekilde beklemez.Sende onun için bi fedakarlık yap bence.

anlamıyorum sevginin olmazsa olmazı mı bu öpüşmek.

Oysa ki öpüşmeden sevebilirsiniz.

Şimdi böyle yapıyorlar evlenince de kış uykusuna yatıyo bu erkekler :1:

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demişsiniz ya o şöyle oluyor,ALLAH katında helali olduğu için haram'a girmiyor, konu sahibi de inancım gereği yapmak istemiyorum , dini nikah olursa nişanda anca öyle diyor, bukadar basit ve birde ekliyor d.nikah sonrası resmi nikaha kadar aynı evde yaşamak yok ama el ele tutuşmak, öpmek serbest çünkü yaradan karşısında helali oluyor

Evet cok iyi ozetlemissin canim:))

Canım sevgilin istedi diye sakın istemediğin bir şeyi yapma.
Sen doğru olanı yapıyorsun istemiyorsun da sevgilinin de doğal olarak saygı göstermesi gerekir.
Sana da baskı yapmaması sıkmaması gerekir.

oda haklı insan sevdiğini öpmek ister ama seviyosada senin su durumda rahatsız oldugunu biliyosa beklemeyide bilmeli ısrar etmesi kötü.bugün öpüşelim dicek öpüşünce belki daha farklı seyler istemeye başlıcak.ya o sana uyucak ya sen ona uyucaksın bu konuda başka türlüsü bu bi sorun.ama pişman olurum diyosan yapma uyma ona.çünkü olurda ayrılırsanız keşke diye diye yaşamak zorunda kalırsın.

Evet cok dogru ayrilirsak keske yapasaydim derim.her ne kadar sevsemde guvensemde sonucta hic bir seyin garantisi yok

Back
X