Hemserim? Azerimisin sende ? :)) tesekkur ederim . Evet maalesef kimseye guven yok
Evet canımmmmmm:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemserim? Azerimisin sende ? :)) tesekkur ederim . Evet maalesef kimseye guven yok
ben yanlış yapmadığını düşünüyorum.
bu duygu içinden gelsede hakim olabiliyosun
öpsün başına koysun senin gibi bi kızı dicem ama işin içinde yine öpme var![]()
Bayılıyorsunuz di mi dini konular açıp insanları birbirine düşürmeye!!!
Öpüşmeyin kardeşim,hatta dini nikaha kadar birbirinizi görmeyin bile! Ne de olsa namahrem di mi?
Adam halden anlamıyorsa da bırakın gitsin elbet sizin gibi dokunmak için dini nikahın yeterli olduğunu düşünen erkekler de vardır bu dünyada.
Gidin onlarla görüşün!
Her Allahın günü bu forumda dini tartışma okumaktan biz bıktık siz yazmaktan sıkılmadınız!!!
Evet canımmmmmm:)))
Benim yasadigim yerde hem dini nikah hem de resmi nikah oluyor.bende diyorum ki nisanlaninca dini nikah yapariz.ama dini nikah yapincada asla ayni evde yasanma falan olmuyor sadeve resmi nikah ve dugunden sonra ayni evde yasaniyor :))
Öpüşmeyin kardeşim,hatta dini nikaha kadar birbirinizi görmeyin bile! Ne de olsa namahrem di mi?
Adam halden anlamıyorsa da bırakın gitsin elbet sizin gibi dokunmak için dini nikahın yeterli olduğunu düşünen erkekler de vardır bu dünyada.
Gidin onlarla görüşün!
Her Allahın günü bu forumda dini tartışma okumaktan biz bıktık siz yazmaktan sıkılmadınız!!!
Evet beklesin kolaymi oyle opmek :))amaaaan erkek değil mi ister de ister,boş verin siz içinizden geçeni yapın,içinizden geçen de öpmemek olsunne gerek beklesin işte.herkes her çıktığıyla öpüşse ooooo..
Benim bildiğim yanlışsam arkadaşlar düzeltsinler resmi nikahtan önce artık imam nikahı yapılamıyor -ben böyle biliyorum-
Nitekim dini nikah sonrası da terkedilebilirsin öyle olunca ne olacak?
Çelişiyo sanki yazdıkların sanki dinden çok utanıp, çekindiğinden yapamıyomuşsun gibi ki bi'yorumda öyle yazmıştın zaten.
Çoğu kız dediğin hatayı yapıyo hop imam nikahı sonra yaşanacaklar yaşanıyo ve sonrası hep aynı. Malum artık eski zamanda değiliz kimse imam nikahım var ben evliyim demiyo.
Benim bildiğim yanlışsam arkadaşlar düzeltsinler resmi nikahtan önce artık imam nikahı yapılamıyor -ben böyle biliyorum-
Çelişiyo sanki yazdıkların sanki dinden çok utanıp, çekindiğinden yapamıyomuşsun gibi ki bi'yorumda öyle yazmıştın zaten.
Çoğu kız dediğin hatayı yapıyo hop imam nikahı sonra yaşanacaklar yaşanıyo ve sonrası hep aynı. Malum artık eski zamanda değiliz kimse imam nikahım var ben evliyim demiyo.
Gidin onlarla görüşün!
canim bunun pirensiplerine uymayacagini dusunuyorsan tavrini koy ve taviz verme derim ben.
ha belki opusun bise olmaz diyenler de olabilir herkesin gorusune saygim var tabiki.
ama sen nasil dusunuyorssan ve neyin dogru olduguna inaniyorsan kesin tavrini koy ve taviz verme derim ben.
ilerisi icin ciddi dusuncem var vs deyip ikna etmeye calisirsada ilerde opusuruz dersin :)
kacmiyosun ya :)
en son taviz verecegin sey kendin ol.
kız bir derdini paylaşmış. neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz?
Adet döneminiz yaklaşıyor galiba
Gerginsiniz...
Burda dini konu falan yok
Fikir alışverişi var dikkat etdiyseniz
Benim bildiğim de öyle
Zira imam evlilik belgesini taleb ediyor
Ne gerek var ayrıca ,iş sadece öpmek değil ki.o zaman onun helâli olacaksın ya.erkeğin tüm haklarını da yüklenmiş olucaksın,gerek yok,bekle resmini
Yok diyer haklari resmi nikaha kalacak :))
Herkesin yaşamı kendine..İnancın için veya başka bişey için bunu istemiyosan bir kere söylemen yeterli olmalıydı ama olmamış demek uygun değilsiniz birbirinize:26:
Bunları biz belirlemiyoruz/)
Ayrıca diğer haktan kastım yatak değildi:)