- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dini nikah olmadan yapmayan gerici
dini nikahla yapan sikayet edilesi.![]()
Konuyu okudum yorumlara bakmadım bile..
Hemen aklıma şu geldi,
Tamam dini inancınızın bu denli olması çok harika..
Fakat 3 yıldır öpüşmeye izin vermeyecek kadar dini inancınız var ise el ele de tutuşmamanız lazım.
Zira bu dini inancımızın derinlerinde zina sayılır..
[/COLOR]
inanın konuyu okuduğumda bunu düşünüyordum. dini inanca göre bunun sınırını gerçekten öğrenmek istiyorum ben.
yani,elele tutuşunca günah olmuyor. sarılıncada ama öpüşüncemi günah.
gerçekten ciddi soruyorum bunu.
yada oda günah buda ama günahın derecelerimi var. elele tutuşurum günah işlerim onu artık kabul ettim,ama öpüşürsem daha günah. o yüzden yapmam düşüncesimi. yani bu derece derece ayrılmışmı.
bu daha günah,bu daha az günah gibi.:26:
el ele tutuşmakla öpüşmek arasındaki fark nedir? ten tene değiyor sonuçta...
Bazi arkadaslar bizden ne istiyor diye sormus ya ben ne yapa bilirim onu ogrenmek istiyorum. Kimseyle paylasamiyorum icimi buraya dokmek istedim. Tabikide cok buyuk dert diil ama suanlik benim de derdim bu. Ona hak veriyorum aslinda ama bende boyle dusunuyorum.bi cikis yolu ariyorum aslinda
çok kadar farklı görüşlerin bir arada olduğu bir sitedesin. herkesin dediğini takmak, yapmak zorunda değilsin. doğru bildiklerinin peşini bırakma. Allah kimseyi şaşırtmasın.
öpüşmekle adam öldürmek arasında feci fark var.Canim oyle diik. Hani el ele tutustuk gunag isledik ama opuserek daha fazla gunah islemeye gerek yok diye dusunuyorum. Yoksa arkadaslar dogru diyor flortte gunah. El ele tutusmak gunah diilde opusmek mi gunah diyen arkadaslara sesleniyorum tabikii oda gunah ama abartmaya ne gerek var. Biliyomusun bu neye benziyor? Benim cok hatalarim var zaten cok gunah isledim gidibte adam olduruyim. Ayni mantik sonucta
Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben(