öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

Bunlar yokmus konu sahibinde..
Bunlar olmasa da igrenilmesi ilginç geliyor.
Bir de afedersiniz cinsel ilişki igrenme potansiyelin varsa daha sivisal temas değil mi? Hele bir kadın icin?
Oradan da sindirim oluyor yani..
Diğeri sindirim ilk organ ağız yeri diğeri son organ yeri..
Her yerde sıvısal temas yok mu yani..
Anlamıyorum..

cinsel sıvım onun dudağına değmiyor ki onun problemi dudağıyla

mantıken baktığımızda aynen böyle zaten ki ben tiksinsem de ilişki sırasında o arzuyla yapamicağım şey yoktur. o arzuyu hissetmiyor mu diye düşünürken beni sevmiyor mu diye düşünmeye başlıyorum..

Yahu şeyimizle tat mı alıyoruz allasen? Koptum burada.

Sadece bu konuya bakarsak esiniz sizi sevmiyor diyebilirim ama eski sevgilinizi unutamayan olarak siz de sevmiyorsunuz gibi gorunuyor.. Bilmiyorum ben de boyle islak temasi sevmem ama esim sevdigi icin opusurum yani

O zaman çözümüm yok.
Yanaciklardan öpün ama salyasız..
Yoksa onu da istemez gibi geldi..
evet dudağının üstünden öyle öpüyorum zaten ya sevmesem çekilcek çile değil öpüşememek ama yüzüne baktıkça da sevesim öpesim geliyor hayat beni hiç beklemediğim yerden vurdu

Yani öpüşmek sadece tükürük saçarak olmuyor ki. Eşinizle bi ilişki terapistine gidebilirsiniz. Öpüşmeden sevişmeden cinsellik hiç doğru değil.

evet dudağının üstünden öyle öpüyorum zaten ya sevmesem çekilcek çile değil öpüşememek ama yüzüne baktıkça da sevesim öpesim geliyor hayat beni hiç beklemediğim yerden vurdu
Ya kiyamam siz çok çekici buluyorsunuz eşinizi..
Kiyamam üzüldüm ya..
Opmek isteyip de öpememek de kotudur..
Umarım bir çözüm olur..

Sadece bu konuya bakarsak esiniz sizi sevmiyor diyebilirim ama eski sevgilinizi unutamayan olarak siz de sevmiyorsunuz gibi gorunuyor.. Bilmiyorum ben de boyle islak temasi sevmem ama esim sevdigi icin opusurum yani
evet ben de erkekten gelen sıvıyı sevmiyorum ama o sevdiği için idare ediyorum.. biraz özveri lazım ilişkide bunu benimseyemedik biz..

valla öyle birini biliyorum ki.. adamın ağzı leş kokusu dışardan bile hissedilir derecede ama kadın yani eşi asla rahatsız olmuyordu buna rağmen ki bu bir bayan yaa.. erkek halt etmiş..
o öpmüyorsa sen hiiiç öpme ://

Ya kiyamam siz çok çekici buluyorsunuz eşinizi..
Kiyamam üzüldüm ya..
Opmek isteyip de öpememek de kotudur..
Umarım bir çözüm olur..
umarım .. ben de kendime üzülüyorum doğrusu ahh diyorum kocanın köfte gibi dudakalrı var ama öpemiyosun, duygusal anlamda tatmin olamıyosun..

Reactions: 000
Sizi sevmediğini düşünmüyorum.
Ama geçmiste bununla ilgili bir yaşanmışlık olabilir eski kız arkadaşlarıyla.
Sormanız lazım.
Off bu da nasıl sorulur ki..

Benimk uzun uzun öpüşmeyi sevmiyorum demişti bana bir kere. Ben de ha burda konu açtım. Günlerce ağladım falan. Neyse sinirle söylemiş sanırım. O günden beri çatır çatır öpüşüyor. Benimki de biraz çocuk gibi öper ama. Isırır koparır falan. Ben de sıvısal teması sevmem açıkçası. Suratımı yalıyor ayar oluyorum.

Sizi sevmediğini düşünmüyorum.
Ama geçmiste bununla ilgili bir yaşanmışlık olabilir eski kız arkadaşlarıyla.
Sormanız lazım.
Off bu da nasıl sorulur ki..
evet muhtemelen geçmişten gelen bir problem var.. ben de aşarsa diye bekledim sabrettim biraz ilerleme olsa içim gam yemicek ama ben öpüşmeye gittiğimde geçiştiriyo ve tüm şevkim kırılıyor ilişki sırf olsun bitsin diye devam ediyorum.. çoğu zaman belli etmiyorum ama bazen de canıma tak ediyo söylüyorum tartışma çıkıyo gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…