- 9 Aralık 2015
- 979
- 1.877
- 113
- 39
zaten kusmaya meyilli bi bünyem var bu aralar kustummmmAğza boşalmak mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten kusmaya meyilli bi bünyem var bu aralar kustummmmAğza boşalmak mı![]()
Ve böylelikle ben de sorunumu çözmüş oluyorum. Benimkine de sıkıntı basıyo herhalde sevişmeyeceksek no öpüşmek mottosudur kendisinin.
Ben pek haz almıyorum karşılıyorum o yüzden ben ona da yapıyorum ama sıkıntı yaptıktan hemen sonrasi öpüşmek o gelen acı tat bozuk koku.. yoksa bende eşime yapiyorum tükürüp atıyorum agzima geleni sonra yıkıyorum fircaliyorum..Siz istemiyo musunuz oral seks?
Ya deme öyle benim hoşuma gidiyo valla boş boş öpüşmek.. Ee hadi hala üstünde kıyafetlerin der gibi bakınca sinir oluyorum. Sonra kavga senin de aklın hep uçkurunda, az romantik ol ya diyeAltında çok büyük manalar aramamak gerekiyor.
Kendim adına "Sıkılıyorum" bu kadar çünkü çok bilindik. Tanıyorum adamı, nasıl öpeceğini biliyorum, nerede yakalayacağını, adım atışından nasıl bir öpücük geleceğini ezberlemişim. Mutlu sonlu olmayacaksa kasma hacı yani, çekemem. :))
Ha bir gün odanın tavanından örümcek adam gibi sarkar, dilini piercingletmiş ikiye böldürmüş gelir öper ha o zaman farklı gelir anaa öpmelere doyamam, bilemem.
Hımm değişik.. Ben öyle bozuk bi koku hissetmiyorum hiç..Ben pek haz almıyorum karşılıyorum o yüzden ben ona da yapıyorum ama sıkıntı yaptıktan hemen sonrasi öpüşmek o gelen acı tat bozuk koku.. yoksa bende eşime yapiyorum tükürüp atıyorum agzima geleni sonra yıkıyorum fircaliyorum..
Her gün her gün olmaması normal bence. Kinusmussunuz da duzelmemis bence yapılacak bir şey kalmamis malsföpüşmediği için ben mutlu olmuyorum olmuş gibi yapıyorum bazen bazen de belli ediyorum olmadığımı ama geçiştiriyor işte zamanla olur ben böyleyim napabilirim falan çekiyor. ilişki sıklığı da giderek düştü haftada bir falan oluyor 3 senelik evliyiz çocuk yok kocam 70 yaşında gibi bazen ben istesem de yorgunum çekiyor her gün her gün olmazmış falan...
Of ya normal erkek yok mu, ya da bizi mi bulmuyorBizde de böyle ya.. Bulursan bana da söyler misin çözümü? Ben 8 yılı devirdik çözemedim...
Bozuk dediğim hastalık varsa benden geliyo eşim oral yapıp öpüşünce geliyo ağzıma burnuma.. ve normal a kokusu geliyoHımm değişik.. Ben öyle bozuk bi koku hissetmiyorum hiç..
Evet erkek arkadaşımla görüşmek için ilk şartım buydu hatta. Buna sıcak bakmıyorsan hiç boşuna görüşmeyelim demiştimAğza boşalmak mı![]()
Hastalık varsa yapmasın o da oral seks.. Ağzı yüzü mantar olacak sonra tövbe tövbe yaaBozuk dediğim hastalık varsa benden geliyo eşim oral yapıp öpüşünce geliyo ağzıma burnuma.. ve normal a kokusu geliyo
Evet ben de öpüşmediği bir gece gittim odadan ağladım ayrı yatıcam filan dedim zorla aldı götürdü beni geri yatağa ama yine de öpüşmedi o kdr üzüldüğümü görmesine rağmenIslak öpüşmeyi, öpülmeyi sevmem. Şöyle söyleyeyiö hatta, denizden çıktıktan sonra üzerimde su damlası kalmasını da hiç sevmem, hemen koşarak kurulanırım. Sinirlerim gerilir, kaşıntı basar beni o damlalardan. Suyun içinde sıkıntı yok ama :)
Benim eşim de anlam veremiyordu. Tanıdı, anladı bu takıntımı. Eşimi çok seviyorum ama sulu öperse beni öfkelenirim.
Çoğu erkek sıcak bakar buna hatta o kadar sıcak ki yakar kavururEvet erkek arkadaşımla görüşmek için ilk şartım buydu hatta. Buna sıcak bakmıyorsan hiç boşuna görüşmeyelim demiştim![]()
Ben kelepçeyi takıp sadece öpsem, ömrü billah unutmaz onu. Tüm hayallerini yıkarım. Bdsmnin dibini yaşar.Of ya normal erkek yok mu, ya da bizi mi bulmuyorAz bir çözüm kelepçe oldu bende istese de işi ileri götüremiyor
![]()
Çoğu erkek sıcak bakar buna hatta o kadar sıcak ki yakar kavurur
Zaten yatırmıyorum hastalığım gecti ama bi dönem enfeksiyon vardı o dönem den midem bi bulandı simdi normal öpüşme de bile aklıma geliyo yine bulaniyo midem. Hastalığı bilmiyordum ondan sonra yine arada yapmak istiyor ama izin vermiyorum.. mantar değil idrar yolu enfeksiyonu vardı ama doktordan sonra düzeldi tabi arada tekrarlıyor.. kızıyorum ama arada soyluyo bana farketmez diyo tiksinmiyom diyo.. yine de yaptıriyom hastalığı öğrendigimden beriHastalık varsa yapmasın o da oral seks.. Ağzı yüzü mantar olacak sonra tövbe tövbe yaa![]()
![]()
![]()
![]()
Malesef kötü bir sevmeme durumu bu. Denizin hemen önüne havlu koyuyorum, şezlonga kadar bekleyemiyorum, yengeç gibi şekilden şekile giriyorum üzerimde damlalar varsa :)) sadece eşim değil annem dahi beni yanağımdan sulu öpmez. Bilir sinirim bianda zıplıyor. Seni sevmediği için değildir yani.Evet ben de öpüşmediği bir gece gittim odadan ağladım ayrı yatıcam filan dedim zorla aldı götürdü beni geri yatağa ama yine de öpüşmedi o kdr üzüldüğümü görmesine rağmen
genç bir kadın tanıyorum 30 yaşında çürük olmamasına rağmen ağzındaki bütün dişleri çektirdi kocası igrenip opmesin diyeymiş. Çünkü o rahatsız oluyormuş. karşı tarafta igrenilecek bir durum yoksa kişi de obsesif Kompulsif gibi bir rahatsızlık olabilir. sevgisizlik diye düşünmeyingerçekten mi? eşiniz ne diyo ya da sevgiliniz nası karşılıyolar bu durumu ?
Ya deme öyle benim hoşuma gidiyo valla boş boş öpüşmek.. Ee hadi hala üstünde kıyafetlerin der gibi bakınca sinir oluyorum. Sonra kavga senin de aklın hep uçkurunda, az romantik ol ya diye![]()