Öpüşmeyı sevmiyor

Nedenini sorsaydınız
Ilk zamanlar benimki de sevmiyordu şimdi alıştı artık ben fazla üzerinde durmam

Sanirim esiniz benim gibi :) bende pek sevmem.ama esimdr sizin gibi :) illa opucem :) aslinda sevmiyo degilim ama hamilelikten sanirim surekli midem bulandigi icin pek sevmiyorum.bide yapi meselesi galiba surekli surekli hoslanmiyodur.bence fazla ustune dusmeyin fark edecektir. yani umarim.bak mesela esim ise giderken surekli oper sarulir ole giderdi bi sure sonra bi bosluk hissettim hani nie bole diye sordum. Oda sen hoslanmiyosun o zaman bende istemiyorum ddi :) uzuldum tabi ama sonra alistik ole hic bise yapmadan ot gibi gidiyo yani :)

Yanlis anlamayin normal dusuncemi yaziyorum eger agiz kokmasi vs gibi bir durum yoksa adam kisisel olarak sevmiyor olabilir siz de uzun uzun degil ufak öpucuklar kondurun birakin. Bir yerde okumustum sicak veya soguk bir sey ictiginde karsi tarafi opunce dudaginda o hissi aldigi icin daha cok hosuna gidiyormus diye bir deneyin. Kış gunu buzlu su olmaz ama en azindan sicak cay icip dudaginiz sicakken opebilirsiniz

ağız kokusu geldi benimde ilk aklıma, ama bunun söylenmesinde eşler arasında bir sakınca yok kırılacağınızı düşünüyor olabilir.
Eşim sigara içtikten sonra mehhh iğrenç kokuyorsun diyorum mesela.

Evlenmeden önce bir öpüşme olmadı sanırım ?

Aynen konu sahibini kirmak istemedim ama kendisi farkinda degildir belki boyle bir durum vardir dislerden kaynakli ya da saglikla alakali bir durum olabilir. Esi de bu durumun saglikla alakali oldugunu bilmediginden o sekilde kabullenip geri planda kaliyor olabilir. Binbir turlu ihtimal var. Ama baska dertleri yoksa tek sorunlari bu olsun.

Şükür başka sıkıntımız yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize bılgılendırdınız beni

Eşim öpüşmeyı sevmiyor öpmek istediğim zaman kendini çekiyor
Benim eşim öpmeyi sevmeyi falan seviyor sadece tek sevmediği afedersiniz ilişki sırasında boşaldıktan bir süre dudaklarını benim dudagimdan çekiyor migdem bulanıyor hemen öpme aşkım az sonra öpüselim diyor tamam diyorum anlayış gösteriyorum yarım saat falan sonra öpünce sorun olmuyor

Arkadaşlar ben size bişi sormak istiyorum eşimin ılk eşinden olan çocuğu annesinin yanına gidip gelince bana çok ters davranıyor napabılırım aceba

Bizdede tam tersiydi ama ben alıştım artık şimdi ben öpmeden duramıyorum :) zamanla alışıyo insan mrk etme şimdilik üstüne gitme bence

peki bir erkek neden sevdiği kişiyle öpüşmeyi bırakır? Ağız kokusu falan olacağinı sanmıyorum.başka da ne olabilir buraya yazacağınıza direkt sevgilinize sorun diyebilirsiniz ama önce buraya yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…