öpüşürken heyecanlamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bence sen çok takmışsın kafana öyle şeyler akışına bırakılmalı ve düşünülmemeli sen de rahat ol birdahaki öpücüklerinizin tadını çıkar... kaydirigubbakcemile2
Yoksa böyle olmaya devam edersen nişanlın beni beğenmiyormusun demeye başlar-tatlicadiarzu-:sırnaşık şey

kendimi sıktım evet boynmu öperken... kızlar yavaş yaklaşıyordu o baya öptü emdi falan:asigim:

seni korkutmak istememiştir bir de bu işlerde önceden olayı kestirince fazla heyecan hissetmezsin şimdi öpüşcz tamam modunda olursun.. bırak aranızda süpriz gibi olsun yani bi yerden geçiyorken çek kenara bi öpücük kondur git hemen azıcık oyun gibi olsun aranzdda yani. çok ciddiye almışsın sen bu olayları.. eğlenmek zevk almak içindir bunlar o kadar kafaya takma.

ya yok aslında öyle oyunlarda oldu:1rolleyes: çok ciddiye alma moda girme falan gibi olmadı sanırım ya:sm_confused:uff ya hiç benim gbi olan olmamış belli ki yaa..arkadaşlar çok teşekür ederim rahatlatmaya çalışır gibi gördüm sizi ama normal değilse söyleyin nolur. ilerde de böyle olursa yaa:çok üzgünüm:

normal bence cok nooormal.. zamana bırak ne zaman bu olaylara başladınız ki

Açıkcası bende öpüşmekten fazla heyecanlanmam ve hemen sıkılırım onun içinde fazla öpüşmiorum ıyyy ne bilim ya onun yerine sevgilimin yanağını öpmek daha hoşuma gidio

Açıkcası bende öpüşmekten fazla heyecanlanmam ve hemen sıkılırım onun içinde fazla öpüşmiorum ıyyy ne bilim ya onun yerine sevgilimin yanağını öpmek daha hoşuma gidio

yok yaa ben çok seviyorumgüzel oluyor:1rolleyes: adalayda normal diyorsun demek ii bari sevindim:1rolleyes:

ben sevgilimle ilk öpüştüğümde (ki yanlışlıkla ben öpmüştüm)
o bir şeyler anlatıyordu, yanağından öpmek için yaklaştım, dönünce dudağını öptüm ama karşılık verdi.
inan ayaklarım yerden kesildi.
ki bende öpüşmeyi iyi bilen biri değilim,yani öpüp çektiğim olmuştu ama ilk kez uzun öpüşmüştüm.
hala da öpüştüğümüzde çok etkileniyorum, daha yavaştan alın öpüşmeyi, biz mesela dururuz dudaklarımızı deydiririz, ne bileyim ben kaçarım o gelir, o kaçar ben giderim falan. sonunda öpüştüğümüzde gerçekten hayattan koparız,zaman durur yani...

daha ilk olduğu içindir zamanla alıştıkça birbirinizin tenine hiçbir sorun kalmaz. sonra da vay bee dersin. bundan eminim çünkü kendimden biliyorum benimde ilki seninkine benzer bişeydi çünkü çok korkmuştum:)

ayy sahi mi inan okuyunca acayip imrendim yaa. keşke bizim yani benim de öyle olsaaa:çok üzgünüm:

şey daha sonra nassıl oldun heyecanlanıyormusun yani..vay be derken?? yaa çok korkuyorm böyle devam eder diyee...:1no2:inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…