• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral bir bağımlılık haline mi geliyor..

duygu_27070

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
1
0
1
20
Merhaba kızlar aktif kullanıcı değilim ama kafamda bi takım sorular beynimi kurcalıyor. Eski hesabıma giriş yapamadığım için yeni bi hesap oluşturdum.

Eşimle 3 yıllık evliyiz ilk başlarda herşey çok güzeldi 1 çocuğumuz var düzenli bi cinsel hayatımız ve her ikimizde tatmin oluyoruz fakat son 4 aydır eşim birleşemeden öte oralı tercih ediyor sadece son noktada içime girip boşalıp bitiriyor oral ilişkimiz karşılıklı facesittig ters olarak onun üzerine yatıyorum orgazmın zirvesine çıkıyoruz birlikte ama eşim iyice abartı konuşmaya çalıştım bu konuyu özel bölgemi görmek ilgilenmek ona daha çok zevk veriyormuş öyle dedi geçiştirdi bazen vücuduma birşeyler sürüp yaptığı bile oluyor ama ben rahatsız olmaya başladım makatımı bile yalıyor ama bi yerden sonra içime girmesini istiyorum boşluk hissediyorum orda en başta herşeye izin vererek hatamı yaptım acaba 🤔

oral ilişkimiz karşılıklı facesittig ters olarak onun üzerine yatıyorum orgazmın zirvesine çıkıyoruz birlikte ama eşim iyice abartı konuşmaya çalıştım bu konuyu özel bölgemi görmek ilgilenmek ona daha çok zevk veriyormuş öyle dedi geçiştirdi bazen vücuduma birşeyler sürüp yaptığı bile oluyor ama ben rahatsız olmaya başladım makatımı bile yalıyor
:işsiz::işsiz:

birşeyler sürüp yaptığı
Neler sürüyor mesela
EatingPopcorn-512.png

Vajinal ilişki yerine eşinizin oral seçiyor olması sizin açınızdan bence ciddi bir sorun sebebini adam akıllı konuştunuz mu ? Kendisi zevk alırken karşısındakine zevk vermek pek umurunda değil anlaşılan.

Back
X