Oral ilişki hakkında

Ecemmmmcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
3
1
1
Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?

İçinizden gelen hayırsa hayır diyin. Zorla olacak hali yok ya bunun kararı da size düşer

Denemeden sevip sevmeyeceğinizi bilemezsiniz. Ayrıca oral biraz deneme yanılma, alışmayla gelişen bir şey.
Değil mi.. burda oralı deli gibi savunan bi ablamız vardı ondan tavsiye alması daha doğru olur. Ama insan istemez ki bu yaz ayında insanın burnunun dibinde tşk kokusu olsun..

Değil mi.. burda oralı deli gibi savunan bi ablamız vardı ondan tavsiye alması daha doğru olur. Ama insan istemez ki bu yaz ayında insanın burnunun dibinde tşk kokusu olsun..
Hiç oralı olmam ahshfs
Yaz kış fark etmez ya, yaparuk ahshfhs gece gece yine benim ağzımı açtırmayın ya, şurada iki dakika edepli durduk...

Benim o an duyu kaybım oluyor. Fazla hormondan koku duyum kapanıyor herhalde. Gozum hic gormuyor valla ahshdh
Helal kız k9 köpeği gibi burnum koku aldığı için bazen bu sıcakta kocama bile tahammül edemiyorum ki şeyiyle yüzleşeyim

Yapmadan bilemezsin.

Oha "sarma, dolma, çamaşır bulaşık biliyor mu kızımız" soruları bitti bunlar mı soruluyor artık tövbeler olsun
Neyse bilmiyorsan ne cevabı vereceksin, zamanla deneriz bakarz dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…