- 13 Temmuz 2025
- 3
- 1
- 1
- Konu Sahibi Ecemmmmcik
-
İçinizden gelen hayırsa hayır diyin. Zorla olacak hali yok ya bunun kararı da size düşerMerhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?
Ah bihter ah…yap deriz belki kıllı pis bir şey çıkar, yapma deriz ama canınız çeker, biz ne diyelim bu konuya
bihter’e sorulacak soru muAh bihter ah…
Değil mi.. burda oralı deli gibi savunan bi ablamız vardı ondan tavsiye alması daha doğru olur. Ama insan istemez ki bu yaz ayında insanın burnunun dibinde tşk kokusu olsun..Denemeden sevip sevmeyeceğinizi bilemezsiniz. Ayrıca oral biraz deneme yanılma, alışmayla gelişen bir şey.
Hiç oralı olmam ahshfsDeğil mi.. burda oralı deli gibi savunan bi ablamız vardı ondan tavsiye alması daha doğru olur. Ama insan istemez ki bu yaz ayında insanın burnunun dibinde tşk kokusu olsun..
Edep sen ne güzel şeysin djdhslbsksHiç oralı olmam ahshfs
Yaz kış fark etmez ya, yaparuk ahshfhs gece gece yine benim ağzımı açtırmayın ya, şurada iki dakika edepli durduk...
Kahkaha patlattımDeğil mi.. burda oralı deli gibi savunan bi ablamız vardı ondan tavsiye alması daha doğru olur. Ama insan istemez ki bu yaz ayında insanın burnunun dibinde tşk kokusu olsun..
En temiz adam bile yazın bu sıcağında kokar kardeşimKahkaha patlattım
Benim o an duyu kaybım oluyor. Fazla hormondan koku duyum kapanıyor herhalde. Gozum hic gormuyor valla ahshdhEn temiz adam bile yazın bu sıcağında kokar kardeşimaksini iddia edenin burnu koku almıyodur
Helal kızBenim o an duyu kaybım oluyor. Fazla hormondan koku duyum kapanıyor herhalde. Gozum hic gormuyor valla ahshdh
Yapmadan bilemezsin.Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?