- 13 Temmuz 2025
- 3
- 1
- 1
- Konu Sahibi Ecemmmmcik
-
normalden kastiniz ne? biri yatakta bacagini acmisken digeri hazir halde dolaptan atlayip oyle penetral iliskiye girmiyorlar ki. anormal olan ne?Oral nedir arkadaş ya.Cidden oral ilişki ne demek.Biz normal yollardan yapıyoruz valla.
Canım benim saldırır gibi yazmışsın ben kötü bir şey demedim.Dolaptan atlamayı nerden çıkardın.Biri bişey söylüyor saldırır gibi iğneleyici şeyler yazılıyor.Anlamış değilim.Oral ilişkinin ne olduğunu bilmediğim için sordum sadece.normalden kastiniz ne? biri yatakta bacagini acmisken digeri hazir halde dolaptan atlayip oyle penetral iliskiye girmiyorlar ki. anormal olan ne?
Ön sevişmenin bir parçası. Cinsel organlarla ağzın münasebeti diyelimCanım benim saldırır gibi yazmışsın ben kötü bir şey demedim.Dolaptan atlamayı nerden çıkardın.Biri bişey söylüyor saldırır gibi iğneleyici şeyler yazılıyor.Anlamış değilim.Oral ilişkinin ne olduğunu bilmediğim için sordum sadece.
Teşekkür ederim cevap için.İyiki eşimin böyle bir isteği olmadı hiç.Mide bulandırıcı benim içinÖn sevişmenin bir parçası. Cinsel organlarla ağzın münasebeti diyelim
Oral seks, partnerlerin tenasül uzuvlarının ağız yoluyla tatmin edilmesiyle vuku bulan, gerek ön sevişme esnasında gerek de içeri duhul olmaksınızın salt bu şekilde tarafların nihai hazza erişmesini maksat edinen bir cinsel münasebettir efem.Canım benim saldırır gibi yazmışsın ben kötü bir şey demedim.Dolaptan atlamayı nerden çıkardın.Biri bişey söylüyor saldırır gibi iğneleyici şeyler yazılıyor.Anlamış değilim.Oral ilişkinin ne olduğunu bilmediğim için sordum sadece.
Niye sadece ön sevişmeye indirgedin ki şimdi? Orala haksızlık ettirmem. Haddini bil!!11!!1Ön sevişmenin bir parçası. Cinsel organlarla ağzın münasebeti diyelim
Rica ederim. Yalnız eşinizin değil sizin de kendiniz için isteyebileceğiniz bir şey aslında, yani sadece erkeğe yapılan bir uygulama değil.Teşekkür ederim cevap için.İyiki eşimin böyle bir isteği olmadı hiç.Mide bulandırıcı benim içinNormal ilişki derken öpüşme falan oluyor sonrasında ilişki demek istedim.Yoksa yapanların anormal bir şey yaptıklarını ima etmedim.
Burada alıştıra alıştıra anlatmaya çalışıyorum, susNiye sadece ön sevişmeye indirgedin ki şimdi? Orala haksızlık ettirmem. Haddini bil!!11!!1
Nişanlınla cinsellik konuşmanız garip değil miMerhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?
Ya biz enişteyi boşuna mı övdük öbür konudaOral nedir arkadaş ya.Cidden oral ilişki ne demek.Biz normal yollardan yapıyoruz valla.
Hay maşallah libido şelalesi mübarekBenim o an duyu kaybım oluyor. Fazla hormondan koku duyum kapanıyor herhalde. Gozum hic gormuyor valla ahshdh
Valla beni öyle bir şeye zorlamadığı için bir kez daha sevdim kocamıYa biz enişteyi boşuna mı övdük öbür konuda
Ay yok canım ya ben almayayım.Böyle iyiyizRica ederim. Yalnız eşinizin değil sizin de kendiniz için isteyebileceğiniz bir şey aslında, yani sadece erkeğe yapılan bir uygulama değil.
Tabi tercih meselesi ama bence deneseniz severdiniz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?