- 14 Şubat 2019
- 173
- 32
- 98
- 25
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
Sevgilim bana oral yapmayı denedi ama temiz olmama rağmen iğrendi. Her seferinde böyle oluyor ben de artık istemeyi bıraktım. Kendimi itici hissediyorum böyle yapınca. İstemesi için ne yapabilirim?
Ayrılmak bence en uç noktaSevgiliniz bir sebepten dolayı istemiyor.
Ya bunu kabul edeceksiniz yada ayrılacaksınız.
Ayrılmak bence en uç nokta
Haklısınız cinsellik gerçekten çok önemli oral yapılmasını bende seviyorum elbette ama hani olmasa ayrılır mıyım bilmiyorum yaniCinsellik bi ilişki için çok önemli.
En azından benim için.
Eşim beni yatakta tatmin edemese (sağlık sorunları hariç) evli kalamam.
Helede oralda. Yani o zevki neden kaçırmak ister bir kadın
GaydirSevgilim bana oral yapmayı denedi ama temiz olmama rağmen iğrendi. Her seferinde böyle oluyor ben de artık istemeyi bıraktım. Kendimi itici hissediyorum böyle yapınca. İstemesi için ne yapabilirim?
+1Vajinadan iğrenen bir erkek, kadına ancak meta değeri yükler. Kendini tatmin için kullandığı bir objedir ve sadece kendi istekleri için yaratılmış canlı olduğunu düşünür.
Nerenden uydurdun derseniz, açın bakın bir sürü araştırma var.
Kadının vajinasından iğrenmek, kendi erkekliğini sorgulamaktır çünkü ve kendini alçaklığını tiksiniyorum ayağına kapatır.
Ay ben gıdıklanıyorum.Cinsellik bi ilişki için çok önemli.
En azından benim için.
Eşim beni yatakta tatmin edemese (sağlık sorunları hariç) evli kalamam.
Helede oralda. Yani o zevki neden kaçırmak ister bir kadın
Ay bence hiç alakası yok. Adamı duşta kendim bizzat yıkasam bile ardından yatağa geçince gözümün önüne bilinçaltıma idrar ter falan geliyor ben de ağzımda penis gezdirmeyi sevmem yaniVajinadan iğrenen bir erkek, kadına ancak meta değeri yükler. Kendini tatmin için kullandığı bir objedir ve sadece kendi istekleri için yaratılmış canlı olduğunu düşünür.
Nerenden uydurdun derseniz, açın bakın bir sürü araştırma var.
Kadının vajinasından iğrenmek, kendi erkekliğini sorgulamaktır çünkü ve kendini alçaklığını tiksiniyorum ayağına kapatır.
HhahaahahahahaAy bence hiç alakası yok. Adamı duşta kendim bizzat yıkasam bile ardından yatağa geçince gözümün önüne bilinçaltıma idrar ter falan geliyor ben de ağzımda penis gezdirmeyi sevmem yaniadamı kocam canımın içidir, her haltı da zevkle yaparım
Bazı kadınlar sevmiyor evet denk gelmiştim. Bazı kadınlarda özellikle bunu seviyo. Benim çenem yoruluyor bıkıyorum bi yerden sonra vallaAy bence hiç alakası yok. Adamı duşta kendim bizzat yıkasam bile ardından yatağa geçince gözümün önüne bilinçaltıma idrar ter falan geliyor ben de ağzımda penis gezdirmeyi sevmem yaniadamı kocam canımın içidir, her haltı da zevkle yaparım
E tabi yorulur kız çene kası lazım onaBazı kadınlar sevmiyor evet denk gelmiştim. Bazı kadınlarda özellikle bunu seviyo. Benim çenem yoruluyor bıkıyorum bi yerden sonra valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?