- 1 Aralık 2020
- 5.416
- 58.389
- 498
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Terkedilmeyi niye beklemiş konu sahibi anlamadım gerçekten.
Bir de ikinci baharımız yazmışHemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün...
- Suyahapsettim19
- Yorumlar: 248
- Forum: Bir derdim var
Sarımsak mevzusunu merak edenler için
Adamın kendisine saygısı yok ki başkasına olsun. Şu adamla bırak evlenmeyi, tecrit edilmesi için mücadele verirdim.Sarımsak kokusu var, kötü söz var üstün birde yaşlı konu sahibi yokluktan bu adama yapışmış. Halbuki biraz çevresine baksa çok daha düzgün birini rahatlıkla bulur.
Of hatırladım bunu. O günden bugünlere nasıl gelmişler acaba. Adam bakmış kadın her haline tamam diyor şımarmış demek kiHemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün...
- Suyahapsettim19
- Yorumlar: 248
- Forum: Bir derdim var
Sarımsak mevzusunu merak edenler için
Bazen suya da hapsetsen olmuyor demek ki.Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Herif geğiriyor sarımsaklı cacık yiyip 2 gün duş almıyor aynı tişörtü giyiyor tıraş olmasına rağmen duş almayan birisi. Duş almak için de eve gidip konu sahibiyle seks yapmayı bekliyor. Böyle iğrenç,hijyenden habersiz bir erkek işte... Konu sahibi bunları hatırlayın da belki mideniz bulanır kendisinden. Ben nasıl çektim bunu diye düşünün.Bir de ikinci baharımız yazmış
offf mesajı okurken daha kokusu geldi…Herif geğiriyor sarımsaklı cacık yiyip 2 gün duş almıyor aynı tişörtü giyiyor tıraş olmasına rağmen duş almayan birisi. Duş almak için de eve gidip konu sahibiyle seks yapmayı bekliyor. Böyle iğrenç,hijyenden habersiz bir erkek işte... Konu sahibi bunları hatırlayın da belki mideniz bulanır kendisinden. Ben nasıl çektim bunu diye düşünün.
Adamda her türlü pislik varmış sonunda da sçmış sıvamış jdhd
o höllük. türküde elenen.Bunu diyen adam da doğru düzgün duş almayan, diş fırçalamayan, sarımsak ve ter kokan adam diyeceklerim bu kadar
Bu arada holluk kelimesinin anlamına baktım toprak demek. Muhtemelen folloş demek istedi abartılı olur diye totosundan kelime söyledi.
müsadenizle.Bu adam daha önce konu sahibinin yanında eski eşine o*pu da demişti. Eski karısına bunu diyen birinin bunu söylemesi normal.
Ee bu kadar yüz verirsen ayıya gelir sıcar olayaAdamda her türlü pislik varmış sonunda da sçmış sıvamış jdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?