Oran buran holluk gibi olmuş dedi

Sarımsak mevzusunu merak edenler için

Bir de ikinci baharımız yazmış

Sarımsak kokusu var, kötü söz var üstün birde yaşlı konu sahibi yokluktan bu adama yapışmış. Halbuki biraz çevresine baksa çok daha düzgün birini rahatlıkla bulur.
Adamın kendisine saygısı yok ki başkasına olsun. Şu adamla bırak evlenmeyi, tecrit edilmesi için mücadele verirdim.

Of hatırladım bunu. O günden bugünlere nasıl gelmişler acaba. Adam bakmış kadın her haline tamam diyor şımarmış demek ki

Bazen suya da hapsetsen olmuyor demek ki.

Bir de ikinci baharımız yazmış
Herif geğiriyor sarımsaklı cacık yiyip 2 gün duş almıyor aynı tişörtü giyiyor tıraş olmasına rağmen duş almayan birisi. Duş almak için de eve gidip konu sahibiyle seks yapmayı bekliyor. Böyle iğrenç,hijyenden habersiz bir erkek işte... Konu sahibi bunları hatırlayın da belki mideniz bulanır kendisinden. Ben nasıl çektim bunu diye düşünün.

offf mesajı okurken daha kokusu geldi…

İki kere duş almak istememismis, sana pisliğini layik görmüş, sen de kabullenip devam etmişsin. Evet insan duş almalı, sadece sevişmeden önce değil, sabah akşam hatta terliyorsa gün içinde bı duş almalı, uzun duş alamiyorsa bı vücuduna su tutmali, su sabundan bihaber miymiş

Son düzenleme:
o höllük. türküde elenen.
Bu adam daha önce konu sahibinin yanında eski eşine o*pu da demişti. Eski karısına bunu diyen birinin bunu söylemesi normal.
müsadenizle.
oha ama artık.

eski eşine böyle bir laf edenin yarın size de edebileceğini düşünün yani hanımlar, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…