Oran buran holluk gibi olmuş dedi

ayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Sana ulaşırsa , seni özlediğimde popoma kaş göz çizdim onunla konuştum , içimdekileri ona döktüm de

Olur mu ya evlenmezse nasıl yalnız kalacaktı bir de…

Höllük kum turevidir, folloş eskimiş demek, holluk ya da folluk kümes demek hangisini demek istedigini siz secin

Bence oluk gibi geniş demek istemiş ama taşralı olduğu için ağzından holluk çıkmış.
Bazı yöre köylerinde duymuştum “onun” yerine “honung” orda yerine “horda” diyenleri, o hesap.
Holluk daki iki L ise vurgu amaçlı olabilir, eşek yerine eşşek misali.
Yani lütfen öyle olsun, gecenin ikisinde boşa yapmış olmayım etimolojik çıkarımlarımı

Böyle primat heriflerin kullandığı bir jargon maalesef.

Bu kokuşmuş dayı hala konuşuyor mu ya?

Dedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
Görüp görebildiği *m bi eski karısınınki bi de seninki. Şunun yüzüne bakan yok iki kadın bi paylaşamadıydınız zaten. Sarmısak kokusundan yanına varabilen yok, tepene çıkartırsan böyle çenelenir işte.

sizin çocuğunuz var mı peki merak ettim. ayyy söyle adamlarla ciddi birliktelikler yaşamayın yaa vallahi bedeninize yazık. ama sizinde sessiz kalıp ağlamanızda ayrıca sinir etti beni. ben 40 yaşındayım yeni doğum yaptım kimse 40 da demez yani saçmalamış yada daha gencini düşürdü ağına muhtemelen bu kadar eşyalar ev herşey ayarlanmışken anında silmesi tuaf

Eşşeğe yarış atı muamelesi yaparsak,eşşekten nasihat dinleriz adlı çalışma...Üstüne para verseydin de ebedi karsına cıkmasaydı al bu 5 kurusta haysıyetının parası deseydın...

Ee baktiginiz adam ortadayken, bana kimler kimler bakiyor derseniz, size inanir mi hanimefendi?

Ben inanmam.

Sonra zaten seviyesine inmis tez vakitte, ustune kendinizi engelletip terkedilmissiniz, yani sizin adiniza ben cok utandim ne yalan söyleyeyim.

Sarimsagi sineye cekenin, basina bunlar geliyor demekki.

Bir dahakine daha dikkatli olursunuz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…