- 20 Kasım 2018
- 14.166
- 53.832
- 598
- 35
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Sana ulaşırsa , seni özlediğimde popoma kaş göz çizdim onunla konuştum , içimdekileri ona döktüm deayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Ay hani “eledim eledim höllük eledim”diye bir türkü var ya burdan höllük o höllük mü? Kafamda deli sorularHöllük kum turevidir, folloş eskimiş demek, holluk ya da folluk kümes demek hangisini demek istedigini siz secin
Olur mu ya evlenmezse nasıl yalnız kalacaktı bir de…Konunun neresinden tutsam elimde kaldı. 40 yaşında gayet genç bir kadınsınız. Adam 53 yaşında karta kaçmış.Hadi beyefendi, saygılı bir adam olsa anlayacağım da o da yok. Leş ağızlı, kişisel temel bakımını bile yapamayan bir primat. Niye bu kadar zorladınız anlayamadım cidden.
Bazı yörelerde folluğa holluk derler. Folluk kadar büyük diyor.Ya gece gece ne güldümholluk gibi ne demek ya
Höllük kum turevidir, folloş eskimiş demek, holluk ya da folluk kümes demek hangisini demek istedigini siz secin
Böyle primat heriflerin kullandığı bir jargon maalesef.Bence oluk gibi geniş demek istemiş ama taşralı olduğu için ağzından holluk çıkmış.
Bazı yöre köylerinde duymuştum “onun” yerine “honung” orda yerine “horda” diyenleri, o hesap.
Holluk daki iki L ise vurgu amaçlı olabilir, eşek yerine eşşek misali.
Bu kokuşmuş dayı hala konuşuyor mu ya?Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Görüp görebildiği *m bi eski karısınınki bi de seninki. Şunun yüzüne bakan yok iki kadın bi paylaşamadıydınız zaten. Sarmısak kokusundan yanına varabilen yok, tepene çıkartırsan böyle çenelenir işte.Dedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
Eşşeğe yarış atı muamelesi yaparsak,eşşekten nasihat dinleriz adlı çalışma...Üstüne para verseydin de ebedi karsına cıkmasaydı al bu 5 kurusta haysıyetının parası deseydın...Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
degerli düşünür Konfüçyus "derin olan kuyu değil kisa olan iptir" demisDedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?