Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
balayı otelimizi seçtik amsterdam temalı orange county otel ama nasıldır bılmıyoruz bize sürpriz olacak....
heyecanlıyım doğrusu balayı çifti için idealmi?
daha once bu otelde tatil yapmış bayanlardan fikir istiyorumm ::)
balayı otelimizi seçtik amsterdam temalı orange county otel ama nasıldır bılmıyoruz bize sürpriz olacak....
heyecanlıyım doğrusu balayı çifti için idealmi?
daha once bu otelde tatil yapmış bayanlardan fikir istiyorumm ::)
harika bir otel tavsiye ederim canım balayımızı yaptık geldik...
5 günlük gittik deniz+havuz tarafı oda uçak biletide dahil 1.300 tl ultra herşey dahil
harika bir otel tavsiye ederim canım balayımızı yaptık geldik...
5 günlük gittik deniz+havuz tarafı oda uçak biletide dahil 1.300 tl ultra herşey dahil
umarım geç kalmamışımdır. evet turla gittik amrka ismi özelden verebilirim istersen çok memnun kaldım turdan da otelden de ama tek olumsuz yanı biz nisanda gittiğimizden su soğuktu ve denizden yararlanamadık
Merhabalar, bizde orange county'e karar verdik. Geçen gün otelden fiyat aldım 4 gece 5 gün deniz havuz manzaralı oda ultra herşey dahil 2.496 TL fiyat verdiler. Jolly tura uğradım fiyat almak için onlarda kasım sonunda rezervasyonların başladığını söyledi. Sizin konuştuğunuz fiyat aldığınız bir tur var mı? Kasım ayı %50 indirim dönemi oluyormuş o yüzden kaçırmak istemiyoruz
Erken rezervasyon fırsatlarımız bugün başlamış bulunmaktadır. Konu hakkında size detaylı bilgi vermek isteriz. info@jollytur.com adresine ya da Facebook sayfamıza iletişim bilgilerinizi iletebilirseniz size hemen yardımcı olabiliriz.
sanırım kemerde bu otel. arkadaşlarım tatil için gitmişlerdi beğenmişlerdi.
kıbrıs otellerini de inceleyin derim. fiyat olarak burdakilerden çok da farklı değiller.