• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orantısızlıkkk

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Hanımlar iyi geceler. Çook büyük bir dert değil ama zaman zaman kendime sıkıntı ve rahatsızlık olarak görüyorum. Sıkıntım vücudum. Vücudumun orantısızlığı. Kalçam ve popombelime göre fazla geniş. Alışverişte gerçekten sıkıntı yaşıyorum. Alt bacağım da hafif kalın. Ama üst bacak kalça ve popo beni bnden alıyor :mad: Spor yapmaya kadar verdim. Bu sitede de araştırdım ama tam anlamıyla sorularıma yanıt alacak kadar bilgiye ulaşamadım. Sadece alt kısmıma çalışıyorum 3-4 gündür. Spor salonuna açıkçası para bayılmak istemiyorum çünkü hemen hemen aynı şeyler yapılıyor. Spor yapmayı hevesli ve zevkli bulduğum için çok yorucu gelmiyor bana. Spor programım ağır olsa da olur hızlı sonuç alacaksam işime de gelir.

Genelde squat üzerinde duruyorum. Başlangıç için 50 deseler de 20 ile başladım. Her gün 5'er 5'er arttırıyorum. Google'dan squat before after bakarsanız sonuç mühtiş ama benim popomun dikleşmesine gerek yok aksine küçülmesi lazım. Her site de eritmek için squat öneriliyor ama istedigimin aksi olursa ağlaaarıııımmmm :mad:

İnternette bulduğum bir kaç bacak hareketini daha yapıyorum her gün istikrarlı bir şekilde. Ama şu squat kafama çok takılıyor. Aranızda squat yapan var mı? Veya belden aşağısı geniş olup fit vücuda kavuşan?

Spor yapmak isteyenlerle bir program belirleyip beraber de yapabiliriz, sonuçları beraber öğreniriz?. Ne dersiniz kızlar?

Ben sıkı bir sekilde spor yapıyordum gecen sene günde 150 squat buna dahil. Squat popoyu toparlar kaslandırır ancak üst bacaklarının önleri direkt şişer bunu destekleyici bacak hareketleri yapmazsan üst bacakların kalınlasır ona dikkat...

Tek bildiğim şeyler bisiklete binme genişletiyor koşu yap önce yürüyüş ile başla sonra koşu olarak devam et sonuc alırsın umarım

Ben sıkı bir sekilde spor yapıyordum gecen sene günde 150 squat buna dahil. Squat popoyu toparlar kaslandırır ancak üst bacaklarının önleri direkt şişer bunu destekleyici bacak hareketleri yapmazsan üst bacakların kalınlasır ona dikkat...

Bende kalınlaşmasından korkuyorummmm nasıl imreniyorum incecik bacaklara bil bilsennnn :KK43:

Tek bildiğim şeyler bisiklete binme genişletiyor koşu yap önce yürüyüş ile başla sonra koşu olarak devam et sonuc alırsın umarım

Teşekkür ederim, umarımm yaaaa inşallahhhhh

Büyük ve dik popo zencilere özel zaten merak etme, Türk genlerinde yok. :KK53: Squat işe yarıyor bence, bir de kalçayı duvara vurma olayı var ki hem bedava hem zahmetsiz, herhangi bi duvara vur gitsin :KK53:

O bölgende biriken yağları yakabilecek besinler almalısın ve o bölgeleri çalıştırmalısın. Yalnız vücut tipini değiştiremezsin yani gözle görülür fark elbet olur ama büyük değişim olmuyor ne yazık ki. Bir de yabancıların 3 aylık fitness programları oluyor diyetle birlikte uyguluyorsun vücudun sıkılaşıyor ve küçülüyor. Jillian Michaels diye bi kadın var onun programı var günde 30 dakika yapılan bi spor, toplam 3 safhadan oluşuyor. Amerika'da çok ünlü, televizyon showu var hatta, obezleri zayıflatıyor kadın. Youtube'dan bakabilirsin.

Dansetmeyi seviyorsan oryantel de işe yarar bence, salla kalçayı dur hem kendini de geliştirirsin. :)

takipteyim..
vallahi şu spor yapmayı düşündüğüm kadar yapsaydım :)
ben anca düşünüyorum
düşünce gücüyle de (bakayım) erimiyor :D

Büyük ve dik popo zencilere özel zaten merak etme, Türk genlerinde yok. :KK53: Squat işe yarıyor bence, bir de kalçayı duvara vurma olayı var ki hem bedava hem zahmetsiz, herhangi bi duvara vur gitsin :KK53:

O bölgende biriken yağları yakabilecek besinler almalısın ve o bölgeleri çalıştırmalısın. Yalnız vücut tipini değiştiremezsin yani gözle görülür fark elbet olur ama büyük değişim olmuyor ne yazık ki. Bir de yabancıların 3 aylık fitness programları oluyor diyetle birlikte uyguluyorsun vücudun sıkılaşıyor ve küçülüyor. Jillian Michaels diye bi kadın var onun programı var günde 30 dakika yapılan bi spor, toplam 3 safhadan oluşuyor. Amerika'da çok ünlü, televizyon showu var hatta, obezleri zayıflatıyor kadın. Youtube'dan bakabilirsin.

Dansetmeyi seviyorsan oryantel de işe yarar bence, salla kalçayı dur hem kendini de geliştirirsin. :)
dans iyi fikirmiş değerlendireyim ben bunu

Incelip plates yapmak istiyorum kisaca. En azindan sıkılasırım diye dusunuyorum. 36 bedene kolay kolay sıgayim baska bir sey istemiyorum :D net bir sey de belirleyemiyor mi insanda incelmeden siklasirsa diye tedirginimm :D

Kalca yerine keske gobek bolgem olsaydi orasi sanki daha kolay inceliyor..
hiçbiri olmasın daha iyi :)
ben plates yapmak istedim ama spor geçmişim olmadığı için yapamadım çok zorlandım
ya da ben bilmiyorum ağır hareketlerden mi başladım

esraab aynı dertten bende muzderıbm. ben hıc bı zaman popomun kuculmeyecegını dusundurdum.

ancak bı otelde calısma deneyımım oldu. cok yogun tempoda calısyordum. bu sebeble cok yemek yemegede vakıt olmuyordu. yemek yemekten zevk alan ben ogunlerı unutuyodum. 2 ayda 10 kılo verdım. kalcam kucucuk kaldı.

lakın sonra tekrar kılo aldım suan eskısınden daha sıskoyum. sana tavsıyem yuru kos pes etme. eger calısma ımkanın varsa ayakta calısmayı goze alabılıosan yogun tempolu bı ıse gırebılırsın. boylelıkle hem yemekten kısarsın hemde spor yaparsın

Back
X