- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
Hanımlar iyi geceler. Çook büyük bir dert değil ama zaman zaman kendime sıkıntı ve rahatsızlık olarak görüyorum. Sıkıntım vücudum. Vücudumun orantısızlığı. Kalçam ve popombelime göre fazla geniş. Alışverişte gerçekten sıkıntı yaşıyorum. Alt bacağım da hafif kalın. Ama üst bacak kalça ve popo beni bnden alıyor
Spor yapmaya kadar verdim. Bu sitede de araştırdım ama tam anlamıyla sorularıma yanıt alacak kadar bilgiye ulaşamadım. Sadece alt kısmıma çalışıyorum 3-4 gündür. Spor salonuna açıkçası para bayılmak istemiyorum çünkü hemen hemen aynı şeyler yapılıyor. Spor yapmayı hevesli ve zevkli bulduğum için çok yorucu gelmiyor bana. Spor programım ağır olsa da olur hızlı sonuç alacaksam işime de gelir.
Genelde squat üzerinde duruyorum. Başlangıç için 50 deseler de 20 ile başladım. Her gün 5'er 5'er arttırıyorum. Google'dan squat before after bakarsanız sonuç mühtiş ama benim popomun dikleşmesine gerek yok aksine küçülmesi lazım. Her site de eritmek için squat öneriliyor ama istedigimin aksi olursa ağlaaarıııımmmm
İnternette bulduğum bir kaç bacak hareketini daha yapıyorum her gün istikrarlı bir şekilde. Ama şu squat kafama çok takılıyor. Aranızda squat yapan var mı? Veya belden aşağısı geniş olup fit vücuda kavuşan?
Spor yapmak isteyenlerle bir program belirleyip beraber de yapabiliriz, sonuçları beraber öğreniriz?. Ne dersiniz kızlar?

Genelde squat üzerinde duruyorum. Başlangıç için 50 deseler de 20 ile başladım. Her gün 5'er 5'er arttırıyorum. Google'dan squat before after bakarsanız sonuç mühtiş ama benim popomun dikleşmesine gerek yok aksine küçülmesi lazım. Her site de eritmek için squat öneriliyor ama istedigimin aksi olursa ağlaaarıııımmmm

İnternette bulduğum bir kaç bacak hareketini daha yapıyorum her gün istikrarlı bir şekilde. Ama şu squat kafama çok takılıyor. Aranızda squat yapan var mı? Veya belden aşağısı geniş olup fit vücuda kavuşan?
Spor yapmak isteyenlerle bir program belirleyip beraber de yapabiliriz, sonuçları beraber öğreniriz?. Ne dersiniz kızlar?