maheen Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆ Kayıtlı Üye 12 Ekim 2014 3.280 1.993 63 6 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi maheen #1 Mrb arkadaşlar ordu'da önerebileceginiz iyi bir dogum doktoru varsa fikir verirmisiniz şimdiye kadar gittigim hiç bir doktordan memnun kalmadım burda fikir alabilecegimde pek kimse yok önerilerinizi bekliyorum
Mrb arkadaşlar ordu'da önerebileceginiz iyi bir dogum doktoru varsa fikir verirmisiniz şimdiye kadar gittigim hiç bir doktordan memnun kalmadım burda fikir alabilecegimde pek kimse yok önerilerinizi bekliyorum
misscareful86 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 614 432 333 6 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi maheen #2 medicaldeki bayan doktorlar iyiymis ozellikle nazan hanim bi dene yebilirsin..
maheen Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆ Kayıtlı Üye 12 Ekim 2014 3.280 1.993 63 7 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi maheen #3 misscareful86 .!.: medicaldeki bayan doktorlar iyiymis ozellikle nazan hanim bi dene yebilirsin.. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim devlet hastanesinde esat bey varmş onu birde deniycem aklıma yatmazsa özel hastanelere yönelicem.
misscareful86 .!.: medicaldeki bayan doktorlar iyiymis ozellikle nazan hanim bi dene yebilirsin.. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim devlet hastanesinde esat bey varmş onu birde deniycem aklıma yatmazsa özel hastanelere yönelicem.