Arkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var...
Düğünüm 20 ağustosta 2.düğün ise maşallah 22.23.24 yani tam üç gün aslında 21 i de sabah başlıyorda benim olmama gerek kalmıyor Allahtan.Artık bana fenalık geldi bu örf adetlerden eşimin ailesiyle hiç bir sıkıntım yok saolsunlar hiçbirşeye karışmadınlar sıkıntı yaratmadılar ne ev ne eşya ne para ne pul ama şu düğünle ilgili hiç birşey istediğimiz gibi olmuyor eşimde bu durumdan rahatsız ama o da ne yapsın 20sinde düğün bizde olacak kına düğün herşey olacağı için gelinlikle çıktığım eve düğünden sonra tekrar girmek istemedim arada 2 gün var diye cuma gidecektik köye cuma eglence cumartesı eglence pazar sabah gelin alma bizim kendi evimize gitmek pazartesı geceyı buluyor. ben ilçedeyim 2 3 gün ilde gezecektik edecektik zaman geçirecektik şimdi diyorlar öğle olmaz düğünden bir gün sonra gelin burda takılın orda zaten gelin evi hazır eşimide arada bırakmak istemiyorum o tarafla kötü olmak istemiyorum eve de dönmek pek istemiyorum çünki eşimde istemiyor hem davullu zurnalı cıktıgım eve tekrar dönmek istemiyorum çok sinir oldum çokkkkkkkk sizce doğrusu ne