• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgazm hakknda herey

Kadın üst pozisyonda iken klitorise baskı uyguladığınızda g noktasına ulaşıp boşalabilirsiniz.Ama bu sadece fiziksel eylemle yeterli değildir.Beyin vajene odaklanacak.Ben bunu çok geç keşfettim fakat uzun bir süreçte ancak oluyor ve siz bitiyorsunuz.

kesinlikle canayakın arkadasıma katılıyorum kadın klitorıse baskı uygulanırsa orgazm gercekleşiyor ve bu surecte hem bedenen hemde fiziken olaya iyi adapte olmak gerekıyor ve eşinizi daha cok zevk aldıgınız bölgelere yönlendırmek de bıze dusuyor pasif konumda beklenerek orgazm olmuyor yani armut piş ağzıma düş

bence fantezi kurmakta hic ayip degil konusmak daha da güzel fantezileri bende sapikca fanteziler kurup orgazm oluyorum esimle ve hatta konusuyoruzda bunda ne gibi sakinca var anlamadim

bence fantezi kurmakta hic ayip degil konusmak daha da güzel fantezileri bende sapikca fanteziler kurup orgazm oluyorum esimle ve hatta konusuyoruzda bunda ne gibi sakinca var anlamadim

mrb canım fantezi kurmadan orgazm olabiliyormusun peki ,ben çok zorlanıyorum ve
çoğunlukla olamıyorum,başta fantezileri bir yol olarak kullanıyordum orgazm için ama şu an anladımki orgazma o yolu kurmadan erişemiyorum artık,sanki bu noktada kilitlendim kaldım ,benim için sorun olmaya başladı.

ön sevişme çok önemli
ön sevişme kısa olunca, sevişirken çok zevk alsam da orgazm olamıyorum. ön sevişme uzadıkça orgazm olma süresi kısalıyor bence.

yaklaşık 10 sendir orgazm oluyorum.eğer zaman kısıtlıysa ve ben boşalamıyorsam inanın seviştiğimden birşey anlamıyorum.Erkeklerin çoğu kaldı ki kadınların da çoğu kadınların boşalması hakında bihaber.Kadınlarda orgazm da da erkekteki gibi sıvı geliyor ve hatta daha fazla yatağı batırcak düzeyde.Ve erkekler bir kez boşaldıktan sonra belli bi ara beklerken kendilerine gelmek için kadınlarda böyle bir sorun yok.Üst üste 13 kere geldiğimi bilirim kızlar.Boşalamayanlar bence mastürbasyon yapıp nasıl boşaldıklarını görmeli ondan sonra erkekle ilişkiye girdiğinde bilmeli ki boşalabiliyorum o halde bunun için uğraşmalıyım.Tabiki erkek faktörü de çok önemli partnerinizden de destek olmasını isteyin.yerimseniben

yaklaşık 10 sendir orgazm oluyorum.eğer zaman kısıtlıysa ve ben boşalamıyorsam inanın seviştiğimden birşey anlamıyorum.Erkeklerin çoğu kaldı ki kadınların da çoğu kadınların boşalması hakında bihaber.Kadınlarda orgazm da da erkekteki gibi sıvı geliyor ve hatta daha fazla yatağı batırcak düzeyde.Ve erkekler bir kez boşaldıktan sonra belli bi ara beklerken kendilerine gelmek için kadınlarda böyle bir sorun yok.Üst üste 13 kere geldiğimi bilirim kızlar.Boşalamayanlar bence mastürbasyon yapıp nasıl boşaldıklarını görmeli ondan sonra erkekle ilişkiye girdiğinde bilmeli ki boşalabiliyorum o halde bunun için uğraşmalıyım.Tabiki erkek faktörü de çok önemli partnerinizden de destek olmasını isteyin.yerimseniben

benim bi arkadaşım var masturbasyon yapıyo ama hiç boşalamıyomuş ama boşalamadığı halde en sonda çok büyük bi zevk alıyomuş ve rahatlıyomuş ama buna rağmen boşalamadığı için sorun yapıyo sizce zevk aldığı halde boşalamaması sorunmu partneride destek oluyo ona

benim bi arkadaşım var masturbasyon yapıyo ama hiç boşalamıyomuş ama boşalamadığı halde en sonda çok büyük bi zevk alıyomuş ve rahatlıyomuş ama buna rağmen boşalamadığı için sorun yapıyo sizce zevk aldığı halde boşalamaması sorunmu partneride destek oluyo ona
ben de duymuştum kimi kadınlar da boşalsa bile sulanma gibi oluyormuş..ama ne kadar doğru bilmem

13mü nasıl yani yanlış yazdın sanırım 3 yerine 13 çok değilmi yaa :) doğruysa eğer süpersin.

kadınlar orgazm olurken erkeklerdeki gibi sıvı geliyormu peki?

ben üstte zevkten inlerken bi müddet sonra yığılıyorum ve eşimin üstü sırıksıklam oluyor bu soruna cvp olur sanırım
bu olayı bazen 4-5 defa yaşıyorum aynı anda oyoyoyoyoyoy

MAKİNAMISINIZ NENNNNkaydirigubbakcemile3
NASI OLUYO O İŞ KIZIM BİZ BAŞLAMADAN ÖLMÜŞÜZ BEN ÜÇ AYLIK
EVLİYİM SAYI BELLİ DEĞİL İLİŞKİNİN AMA 4 YADA BİLEMEDİN 5 KERE DORUK YAŞADIM
VALLA MAKİNASINIZZ kafamçokkarıştı

MAKİNAMISINIZ NENNNNkaydirigubbakcemile3
NASI OLUYO O İŞ KIZIM BİZ BAŞLAMADAN ÖLMÜŞÜZ BEN ÜÇ AYLIK
EVLİYİM SAYI BELLİ DEĞİL İLİŞKİNİN AMA 4 YADA BİLEMEDİN 5 KERE DORUK YAŞADIM
VALLA MAKİNASINIZZ kafamçokkarıştı

oooo sizde hersey olur hele biraz daha zaman gecsin simdilik cocukda düsünmeyin tadini cikartin birbirinizi n simdilik 10 olur 5 olur ama düzene girsin fantezi dünyaniz genislesin ortalama 2 olsun ama saglam hakkini vererek olsun

ben üstte zevkten inlerken bi müddet sonra yığılıyorum ve eşimin üstü sırıksıklam oluyor bu soruna cvp olur sanırım
bu olayı bazen 4-5 defa yaşıyorum aynı anda oyoyoyoyoyoy
slm arkadaşım, ben 5 yıllık evliyim, inan sırılsıklam kadınların boşalmasını ilk kez burda okudum, ben de sulanma olur ama bu çok az, sular seller gibi akmaz yani, ben de bir sorun mu var acaba...ama okuyunca çok hoşuma gitti, keşke ben de onu yaşasam...

kızlar çekinmeden soruyorum size çünkü uzun süredir kafamı kurcalayan bir şey bu. ben bekarım ve kızım yani bu konuda herhangi bir deneyimim yok. kadınlar orgazm olduğu zaman erkeklerdeki gibi basınçlı bir sıvı gelmesi söz konusu mu? ben de orgazm olduğumda sıvı hissediyorum ama bu daha çok sulanma tarzında. açıkça yazmamda sorun var mı bilemiyorum varsa kusuruma bakmayın, bazı filmlerde kadınların erkekler gibi basınçlı bir şekilde orgazm olduğunu ve gelen sıvının da basınçlı olduğunu gördüm. ben henüz tecrübesiz biriyim, bu konuda vücudumu ve kadınlığımı tanımak istiyorum. bu acaba kişiden kişiye değişen bir şey midir, pozisyondan ya da o anki fiziksel konumdan değişen bir şey midir? beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. :utangac:

Back
X