orgazm harika bir duygu , hatta muhtesem ne bilim anlatcak kelime bulamiyorum , bazen canim okadar cok orgazm olmak istiyorki on sevismeyi uzatmadan direk ona odaklaniyorum esimde bu duruma saygi gosteriyor bazen ondada aynisi oluyor , hic sevismeden direk sonuca gidiyoruz.esimle cok sansliyiz evliligimizin basinda bu uyumu yakaladik ve herzaman olmasada genelde her sevismemizde ikimizde orgazm oluyoruz bazen ayni anda da olabiliyor , ama genelde once ben orgazm olurum ,esim daha sonra .
orgazm olduktan sonra bendende biraz fazla bir sivi geliyor aslinda orgazmin siddetine gore miktari degisiyor soran arkadaslar icin soyluyorum.
orgazm olamayan arkadaslara tavsiyem on sevismede eslerinden oral seks istesinler ve bunu biraz uzatsinlar ise yaradigini goreceksiniz , birde daha cok uste oldugunuz pozisyonu deneyin ve hizli degil yavas hareket edin arkadaslar ,
orgazm olduktan sonra bendende biraz fazla bir sivi geliyor aslinda orgazmin siddetine gore miktari degisiyor soran arkadaslar icin soyluyorum.
orgazm olamayan arkadaslara tavsiyem on sevismede eslerinden oral seks istesinler ve bunu biraz uzatsinlar ise yaradigini goreceksiniz , birde daha cok uste oldugunuz pozisyonu deneyin ve hizli degil yavas hareket edin arkadaslar ,