Orgazm olamama sorunu yaşayanlar

mogis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
51
2
286
İstanbul
Evet bayanlaaarr...
Var mı aranızda bu sorunu yaşayan, dr'a giden, herhangi bir tedavi yöntemi için yardım alan. Ben önce sizlere sormak istedim. Bnm sorunum cinsel iliski süresi uzadıkça kurumak ve canı yanmak tabii bunun sonucunda orgazma ulasamamak.

Belli yada belirsiz bir sebepten dolayı bunu yaşayan ve nasıl basa çıktığını paylaşmak isteyenler bu başlık altında buluşalım lütfen.

al bendende o kadar.kelin merhemi olsa başına sürecek.valla buna bi cevabı olan varsa versin 6 yıllık evliyim ve vajinal orgazm olamıyorum.tecrübelilerden yardım bekliyoruz...

denemedim ama bitkilerle bu sorun geçiyosa intihar bile ederim ya 6 yıl boşunamı kasılmışım die

ben GNC den bir tane kullanmıştım adını şu an hatırlamıyorum ama sorunu söyledim onlar da verdiler eczaneye de tarif edince onlar yönlendiriyorlar şu an öyle bir sorun yaşamadığım ve kullandığım ilaç da uzun süre önce olduğu için tam isim veremiyorum

vajinal orgazm olama kadınların çoğunun derdi, partnerinizle konuşmayı neyi sevip neyi sevmediğinizi belirtmeyi deneyin. ve her pozisyonda orgazm olamıyor olabilirsiniz, en rahat ettiğiniz pozisyonu keşfetmeye çalışın. kimi kadınlar yıllaaar yıllar sonra keşfedebiliyor bunu, kimileri çok daha erken. önemli olan kendinize fırsat vermeniz

İstek arttirici ilaçlar adı üstünde zaten cinsel istegi yada gücü arttıran ilaçlar.. Ama sorun orgazma ulaşma da. Birde bu sorunu yaşayanlarda varmi bilmiyorum ama bende süre uzadıkça zevkten cok acıya donen bir his oluyor

ya bende eskiden olduğu kadar zevk alamıyorum sanki ama ilaç falan da kullanmak istemiyorum başka önerisi olan var mı uzayınca sıkılıyorum resmen eşimi uzaklaştırmak geliyor içimden fikri olan varsa yarıdm etsinnnn

bu konuda konuşmanı veya hazır olduğun an bir işaret ile anlaşmanızı tavsiye ederim...belki ona kalsa o da uzatmak istemez ama senin bu şekilde keyif aldığını veya orgzm olacağını düşündüğü için uzatıyor olabilir (genelde kadınlar ön sevişmenin çok kısa olduğundan erkekler de çok uzatıldığından yakınır çünkü)...

Öncelikle herkese merhabalar..orjinal keçi boynuzu..ve özellikle tavsiyem tahin pekmezi..ve uyarilmak zevin doruklari icin iyi uyarilmak lazım..romantizm icerikli filimler v.s.Ayrica iyi uyarilmadan vajinada yangınlari ıslaklığı hissedip ilişkiye başlayalım..Burda erkeğe düşen görev ise incitmeden güzel bir perpormans sağlaması..çünkü bazi kadınlar erken orgazm olurken bazıları dakikalar sonra yani erkegin buna performansı yetecek doyum için.

Bu durum kesinlikle doktor yardımıyla hallolabilir. Cinsel terapistler var. CISED sertifikalı ve devlet hastanelerinde görev yapan terapistler en iyileri. Her yere güvenemiyor insan zira. Önce psikaytr bölümünden randevu alınıyor. Doktor gerekli görürse bu terapi bölümlerine aktarıyor. Direkt randevu alınmıyor. Benim de gitmem gerekiyor. Iş güç sebebiyle 2 randevumu iptal ettim maalesef. Ama üstüne düşeceğim psikolojim bozuluyor zira. Istanbulda örneğin erenköy ruh ve sinir hastl hastanesinden almıştım randevuyu.

Partnerinizle konuşarak yavas yavas on sevişme yapabilirsiniz. Kac yillik evlisiniz illaki denemişsinidir bunlari. Ama aklima bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…