Orgazm olamıyorum

bende üstte olamıyorum yaa, zıplasamda, ileri geri yapsamda aynı, yoruluyorum sadece :D yüz üstü uzandığım pozisyonda olabiliyorum, 2. yi olduğum çok ama çok nadir, tek ilişkide tek kere olabiliyorum.
En azindan oluyorsunuz, millet onu da olamiyor :D

Biz bir gecede 6dan sonrasini saymayi birakmistik :D

En azindan oluyorsunuz, millet onu da olamiyor :D

Biz bir gecede 6dan sonrasini saymayi birakmistik :D
aşko gecede altı mı!!! partnerin nasıl dayandı buna, ben kendimi düşündümde 6 dan sonra bayılırdım herhalde. güçlümü oluyorum nedir, 2 yi gördüğüm zaman bile yerimden kalkamıyom, ayak bileklerim bile kasılıp ağrıyo. senide cezb eden üstte olduğun anladığım kadarıyla.

aşko gecede altı mı!!! partnerin nasıl dayandı buna, ben kendimi düşündümde 6 dan sonra bayılırdım herhalde. güçlümü oluyorum nedir, 2 yi gördüğüm zaman bile yerimden kalkamıyom, ayak bileklerim bile kasılıp ağrıyo. senide cezb eden üstte olduğun anladığım kadarıyla.
Ahshd ben kolay olurum o yuzden sorun yok. Partnerim de gayet memnundu, bir dahakine bunu da aşacağız diye iddialasiyordu ahshd

Ustte altta hic fark etmez bana 🤭 şanslıyım o konuda, vucudum cok guzel ayak uyduruyor.

Ahshd ben kolay olurum o yuzden sorun yok. Partnerim de gayet memnundu, bir dahakine bunu da aşacağız diye iddialasiyordu ahshd

Ustte altta hic fark etmez bana 🤭 şanslıyım o konuda, vucudum cok guzel ayak uyduruyor.
hepsi aynı şiddetlemi oluyor, öyleyse ben güçlü oluyom valla o kasılmaları 6 falan kaldıramaz bi vücut gibi gelio

ben klitoral uyarım olmadan olamıyorum, kendim dokunmayı da dokundurmayı da sevmiyorum o yüzden üstte iyi oluyor 😂
bende üstte olamıyorum yaa, zıplasamda, ileri geri yapsamda aynı, yoruluyorum sadece :D yüz üstü uzandığım pozisyonda olabiliyorum, 2. yi olduğum çok ama çok nadir, tek ilişkide tek kere olabiliyorum.

hepsi aynı şiddetlemi oluyor, öyleyse ben güçlü oluyom valla o kasılmaları 6 falan kaldıramaz bi vücut gibi gelio
ben de maxx 2.yi gördüm sonrasında bayılır uyurum net skfjd
belki kısa kısa sevisme olsa daha cok olur ama partnerler acısından sanslıyım sanırım akfjjdjsj hep cok uzun sürüyor zaten bittigimde pertim cıkmıs oluyor genelde

Ilkler daha hafif, sonlara dogru daha siddetli oluyor. Her defasinda 6yi bulmuyorum tabii simdi oyle anlasilmasin ama duzgun bir sevismede 2-3 garanti :D

5 yıldır evliyim. Evlenmeden önce de düzenli olmasa da eşimle birlikteliğimiz vardı. Ancak hiçbir zaman orgazm olamadım ne vajinal ne de klitoral olarak. Evlenmeden önce yetiştirilme tarzından dolayı (evlenmeden önce cinsel ilişki olmaz, günah vs.) suçluluk hissettiğimi evlenince bunun geçeceğini sanmıştım. Üzülüyordum tabi ama aşırı da problem etmiyordum çünkü partnerim mutluydu ben orgazm olamasam da onunla paylaştıklarım için mutluydum. Ona bir kere orgazm olmadığımı söylemeye çalıştım ancak pek kabullenemedi nasıl yani dedi streslisin kendimizi sildiğimiz için kuruyorsun acıyor vs gibi şeyler söyledi. Baktım beni pek anlamayacak ben de orgazm taklidi yapmaya devam ettim. Evlendikten sonra ise zevk aldığım şeyleri ona öğretmeye çalıştım hakkını yiyemem her şeyi de yaptı ve yapıyor ama yine de mutlu olsam da orgazm olamıyorum. İşin kötü yanı kendi kendime klitoral orgazm oluyorum ancak o da bir kere aynı anda üst üste olmuyor. Yani kendi kendime olabiliyorsam eşimleyken neden olmuyor. Onu çok seviyorum zaten aşık olarak evlendik. 20 yaşların başında tanıştık şuan 30 yaşındayım ve eşim beni mutlu etmek için günlük hayatımızda da uğraşır istediklerimi yapar hatta bazen istemesem de ben mutlu olayım diye bana hediyeler alır. Evde ev işine yardımcı olur. Gezdirir yedirir içirir tatile götürür ki tatillerimiz balayı kıvamında geçer. Hani her şey bu kadar yolundayken neden olmuyor artık kafama takıyorum. Her şeyi denedim her pozisyon bir sürü fantazi gecelikler loş ortamlar vs. Vajinismus olanların hikayelerini okuyorum tedavi olunca bu sorunu yenmişler ama orgazm hikayeleri için hiç tedavi oldum ve yendim yazanı okumadım. Sadece benim gibi sorunlarını yazmışlar ancak devamı gelmemiş. Benim buraya yazmamın sebebi benim gibi olan var mı varsa doktora gitti mi çözüm bulabildi mi? Ne olur biri yardım etsin
Bende aynı durumu yaşıyorum aynı sizin gibi davranıyorum mutlu oluyorum ama hiçbir şekilde orgazm olamıyorum.En önemlisi de kendim kendimi dokununca fln oluyor ben de anlamadım bir çözüm bulursanız bana da yazar mısınız?🫢

ben de maxx 2.yi gördüm sonrasında bayılır uyurum net skfjd
belki kısa kısa sevisme olsa daha cok olur ama partnerler acısından sanslıyım sanırım akfjjdjsj hep cok uzun sürüyor zaten bittigimde pertim cıkmıs oluyor genelde
bende birden sonra eşimin kontrolüne giriyorum, nabarsa yapsın ben kendimden geçer gibi oluyom zaten :D

Valla benimki de her defasında farklı şeyler deniyor ben de hiç bu yaşıma kadar orgazm olamazdım ama olmucam gibi hissediyorum ama oluyorum yani bence iş partneriniz de bitiyor ;)
uyarım noktaları değişebiliyor evet, bazen diz arkası tahrik edici gelirken bazen orası istenmiyor, bacak içine vb. kayabiliyor, oraları bulunca şanslı hissediyorum bende :D

Bende aynı durumu yaşıyorum aynı sizin gibi davranıyorum mutlu oluyorum ama hiçbir şekilde orgazm olamıyorum.En önemlisi de kendim kendimi dokununca fln oluyor ben de anlamadım bir çözüm bulursanız bana da yazar mısınız?🫢
aşko yüzüstü yat, eşin içindeyken sen klitorisini uyar bitaraftan, mast +penetrasyon olmuş olur böyle böyle aşarsın

Ilkler daha hafif, sonlara dogru daha siddetli oluyor. Her defasinda 6yi bulmuyorum tabii simdi oyle anlasilmasin ama duzgun bir sevismede 2-3 garanti :D
aşko peki orgazm olma hissiyatı gelince illa x pozisyona geçme ihtiyacın oluyormu? mesela ben oraya yaklaşınca illa yüzüstü olma ihtiyacı hissediyorum psikolojik sanırım. düzgün sevişmeden kastın süre olarakmı yoksa uyarım ve tercih edilen pozisyon bağlamınımı kastediyon?

aşko peki orgazm olma hissiyatı gelince illa x pozisyona geçme ihtiyacın oluyormu? mesela ben oraya yaklaşınca illa yüzüstü olma ihtiyacı hissediyorum psikolojik sanırım. düzgün sevişmeden kastın süre olarakmı yoksa uyarım ve tercih edilen pozisyon bağlamınımı kastediyon?
Hayir hic pozisyon değiştirmiyorum, neyse o 🤭

Süreden ziyade karsimdakiyle olan iletisim ve etkilesimim onemli benim icin. Yoksa bes dakikalik sipsakta da olurum, bir saatlik uzun bir iliskide de...

Duzgun bir iliskide derken "2-3 seferi bulurum"u kastetmistim. Yani on dakikalikta da olurum ama bir kere mesela. Daha uzun bir iliskide 2-3 olur.

Pozisyona cok bagli degil benim icin.

Ben aştım gibi artık tabi erken konuşmamak da lazım. Eşimle paylaştığımdan beri daha rahat hissediyorum ve eskiye göre daha fazla ıslanıyorum bu da artık canımın yanmasını engelliyor haliyle daha uzun tutabiliyoruz sevişmeyi. Eşime söyledikten sonra bir kere de orgazm oldum ben de inanamadım eşim de şaşırdı bu kadar erken olmasını ve terapi almadan olmasını beklemiyorduk. Araya regl girdi şimdi tekrar olacak mı merak ediyorum. Size tavsiyem eğer eşiniz anlayışlı biriyle ona söyleyin ben bu zamana kadar söylemediğime çok pişmanım çok keyifli olan bir şeyden kendimi mahrum bırakmışım

Hayir hic pozisyon değiştirmiyorum, neyse o 🤭

Süreden ziyade karsimdakiyle olan iletisim ve etkilesimim onemli benim icin. Yoksa bes dakikalik sipsakta da olurum, bir saatlik uzun bir iliskide de...

Duzgun bir iliskide derken "2-3 seferi bulurum"u kastetmistim. Yani on dakikalikta da olurum ama bir kere mesela. Daha uzun bir iliskide 2-3 olur.

Pozisyona cok bagli degil benim icin.şipşakına hayran kaldım valla, allah nazardan korusun. benim okadar değişken değil maalesef, vücudum bi rutin istiyo şimdilik :D aşarım ilerde inş.

Back
X