Valla önce kendinin bencil davrandığını fark etmiş..ilişkiyi tamamen benim insiyatifime bıraktı.ben ne zaman,nasil,ne sekilde,ne kadar süre istersem öyle yaptik.bunu bana ilk söylediğinde ben de sok olmuştum.cunku benim kontrolumde ki bir ilişki düşünmemiştim hiç,ve ne yapacagimi,ne istediğimi bilmiyordum..bunun için benim isteklerimi,kesfettik.iliskiye bakış acimi değiştirdik.bana şunu söyledi hep,tuvaletin geldiğinde nasıl fiziksel bir ihtiyaç duyuyorsan,ilişki için de aynı fiziksel ihtiyacın olsumasi gerekli dedi.hormon testi bile yaptırdı adam.neyse ki hormonlarim normal çıktı.gerisi hep psikolojik.bir de özel dokunuşlar...burda belirtmek istemiyorum ama gerçekten vücudumuzda hassas bölgeler var.bu her kadında aynı yerler diye birşey yok.en ummadiginiz yerden bile etkilenebiliyorsunuz...önemli olan bunu bulabilmeniz.esim bu konuda çok hassas.mesela eşime "bugün canım istemiyor"dediğimde seviniyor..neden diyorum.cunku rol yapmıyorsun diyor.benimle birlikte olduğunda istediğin için birlikte olduğunu anlayabiliyorum diyor.eger eşim bu konuyu kendine mesele haline getirmeseydi muhtemelen sıradan bir ilişkiye devam ediyor olacaktık..yani bu işin sırrı erkeklerde canlar...