Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
hülyacığımm,
ee artık Toprak Arasa bi hırka örersin dimi:)

Kargo parasının içinde lahmacun koy olur o zaman:)
Lol şaka-maka bugün eşime sordum burdan kargo göndere bilir miyim diye burdan kargo gitmiyormuş lol şaştım kaldım.Ben hazırlarım eşim ile gittiği zaman vakti olursa verir.
Hırka kurban olsun yeğenime..Kaç aylık lol?

Kargo parasının içinde lahmacun koy olur o zaman:)
Lol şaka-maka bugün eşime sordum burdan kargo göndere bilir miyim diye burdan kargo gitmiyormuş lol şaştım kaldım.Ben hazırlarım eşim ile gittiği zaman vakti olursa verir.
Hırka kurban olsun yeğenime..Kaç aylık lol?

canım benim göndermiş kadar oldun,çok sağol
5. ayımızdayız,yarıladık çok şükür
öptüm canım

Pınar çok şirin bir kızın varmış..bittiğinde kızına giydirip paylaşırsan yelek örneğini sevinirim.

ah bir bitse. annem kayinvalidem cok orduler. simdi o yeleklerin yaninda ben kendi ordugumu giydirsem gulerler bana.sırnaşık şey ama yinede pes etmicem bitcek elbet.

Arkadaşlar bende kafayı bu örneğe taktım:))Çok değişik ve hoş göründü bana..Örgüyü kendi çapımda bilen kişiyim emme bunun nasıl yapıldığını bana az buçuk çıtlatsanız diyorumyerimseniben
Hepinizin ellerinize sağlık..Bir örgü manyağı olan ben de bir gün fırsat bulup,şal,atkı ve şapkalarımı yayınlayacağım..Kendi ördüklerimi tabe..

canım o ipin kendi özelliği yüüznden oluyo yoksa haroşa örülüyo
ipin yumağı 3 ytl marullu ip veya fırfırlı ip diye satılıyo 2-3 tan ipten bir atkı çıkıyo
umarım yardımcı olabilmişimdir

1strawhatfinaleditbx3qa4.jpg

ÇİÇEK YAPIMI
size çiçek yapımını anlatmak istiyorum

15 ilmek başlanır haroşa örülür.Bir tarafından her seferinde bir ilmek kesilir diğer tarafı düz örülür

5 parça bu şekilde örülür
ebrugillerebrugillerdscny7.jpg

5 parça bitdikden sonra altlarından büzülerek dikilir

ebrugillerdsc02358ri2.jpg

(Alıntıdır)

orgusepetipict1125se9.jpg

8 zincir çekip birleştirin.22 trabzan yapın.2.sırada 3 trabzan yapıp 4. trabzanı ilk trabzanın dibinden tek seferde çekip çıkarın(İlmeği uzatın)Diğer sırada böyle devam edecek yalnız 3. sırada her örneğin arasına artırma yapıyoruz.4 sıra sonra tekrar artırma var(Başınızın genişliğine göre)
(Alıntı)

BerŞule'me..
Canım aradım sonunda buldum sanırım..Senin istediğin modele çok benziyor bak bakalım..

firfirmodel2buyukur4.jpg

Back
X