Ormanımsı kıllarım

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhaba kızlar...
Benim vücudumda olmadık yerlerde orman gibi kıllar var. Göğüs ucunda,arasında, göbekte, kasiklarimda..... Olmayacak yerlerde kıllar var. Doktora gideceğim hormon bozukluğundan şüpheleniyorum. Hormon bozukluğu varsa lazer işe yaramıyormuş diyorlar. Eger hormon bozukluğuysa bu tedavi ne kadar uzun sürer? Tedavi esnasinda lazer olunabilir mi? Bir de göğüs ucuna lazer yaparlar mı?

Sadece hormon bozukluğu değil genetikte olabiliyor.. göğüs ucuna lazer yaparlar evet ama yaptırmak ne kadar doğru? hassas bir bölge sonuçta riski çok

Polikistik overim var. Bir çeşit hormon bozukluğu diye düşünün.
3 sene önce lazer yaptırdım. tüm vucut Tamamen geçmedi.
İlk hamileliğimde kıllanmada artış oldu.
Şu an normal halima göre yine çıkıyor. Ağda ya devam ediyorum ama en azından sert ve ormanımsı değiller

Göğüs ucu tüylenmesi benimde sorunum. Kadın doğum doktoruma söyledim. Çok önemli bir sorunun olsaydı, Hamile kalamazdın. Muhtemelen biraz babana benzemişsin dedi :)

Ben daha hiç kadın doğum doktoruna gitmedim aslında hep çekindim. Baktım kıllar çoğalıyor gözümü kararttım gideceğim. Tam geçmedi derken ne kadar kaldı? Yani büyük oranda azaldı mı?

Göğüs ucu tüyleri bende tüy değil sert ve kalın kıl Ona da lazer yapıyorlar mı? Bu göğüs ucu tüylerinden kurtuluş yok mu?

hormanlardan da olbailr genetik de olabir dr ye baktırman gerekli bu arada lazer değil de iyi yerede iğneli yapıran iyi olur

Bu yasa kadar niye bekledin peki ? Hemen tum hormon testlerini genel taramalarini yaptir ve lazere falanda gitme bunu bir saglik problemi oldugu apacik ortada. Beyin tumorunden tutunda baska bin turlu hastaligin sonucu olabilir bu killanma.

iğneli epilasyon lazere göre daha iyi sonuç veryor ancak uzman yapmazsa leke kalma ihitmali var onda dikkat etmek gerek

Bu yasa kadar niye bekledin peki ? Hemen tum hormon testlerini genel taramalarini yaptir ve lazere falanda gitme bunu bir saglik problemi oldugu apacik ortada. Beyin tumorunden tutunda baska bin turlu hastaligin sonucu olabilir bu killanma.

Aslında çok çekiniyorum kıllanma sorunu yüzünden. Beklememin nedeni de bu. Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak.

iğneli epilasyon lazere göre daha iyi sonuç veryor ancak uzman yapmazsa leke kalma ihitmali var onda dikkat etmek gerek

Güvendiğim ya da bildiğim iğneli epilasyon yapan yer yok. Sarışınım o yüzden iz kalma olasılığı fazla sanırım. Doktora gideyim sonra iğneli mi lazer mi karar vereceğim inşallah.

Aynı ben. Vücudumda kıl olmayan yer yok desem yeridir. Boynumda bile erkeklerden fazla var herhalde :/ çok önceden hormon testi yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı epilasyona gittim bi kısmı azaldı ama bitmiyo bitmezler

Şimdi polikistik over araştırılıyor
Tekrar hormon testi yaptılar vs
Önce doktora git genetik çıkarsa epilasyon için araştırmalara başlarsın
Allah kolaylık versin

Teşekkür ederim Allah size de kolaylık versin. Kadın olmak çok zor.

Göğüs için uygun degil lazer sanırım.Yaptırılmamalıymış.Ama diger yerlere olabilir en iyisi eve alıp evde yapmak sonralardan denge bozulunca tekrar cıkabilir tüy şeklinde yine yaparsınız evde.Bende hormon bozuklugu yoktu degerler normaldi genetik dedi doktor ama pko vardı değerler normal olmasına karşı kilo aldıkça artarmış.Kilo varsa kilo verin.İster hormon bozuklugu olsun ister olmasın ilaçlarla tüy dökülmez de bitmez de sadece lazerle geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…