- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Canim bence oraya lazer yaptırma bende de göğüs kısmında biraz var eldivenle çekiyorum kökünden geliyo yani kökünden almaya çalış biraz yap azalıp biter bence bıyık ağda bandiyla ağda yap diycem sarkma falan olur o yüzden bence eldiven iş görür.
Şanslı gruptansın beyaz ten siyah kıl için alex yaptırmalısın.
Hızlı sonuç alırsın
Benim lazer aletini de alıyor sonra kendine lazer yapıyor ya ÜSTÜNE
İste canim ala ala bence onlar zayıflar bendede vardıKokunden aliyorum ama o kadar çok kibir de cok sertler. Erkek gibiyim
Bi arkadaşımında kocası, bıyıklarını kaşlarını alıyormuş arkadşımın hemde iple, yahu iple almayı ben kadın olarak yapamıyorum.Valla sırtımda da cıkıyor annemde daha fazla hatta.Dışarıda kuaförler güzel alamıyor bende agda alıyorum eşim alıyor sırtımdaki tüyleri deÇok da hoşua gide gide yapıyor ilginç geliyor ona
İste canim ala ala bence onlar zayıflar bendede vardı
Ben me elos diye lazer cihazi aldım gogusume de vururum diyodum ama kitabinda uyari niteliginde sakın kullanmayin diyordu
Lumea işe yarıyor mu? Siz kullanıyor musunuz?Lumea alıp evde kendiniz halledebilirsiniz,en azından incecik tüy olur
Yok biz o aşamaya gelemedik daha adam evde durmuyor durdugunda da agda yapıyorBi arkadaşımında kocası, bıyıklarını kaşlarını alıyormuş arkadşımın hemde iple, yahu iple almayı ben kadın olarak yapamıyorum.
Ahahah maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasin bacim tey teyBenim lazer aletini de alıyor sonra kendine lazer yapıyor ya ÜSTÜNE
Anaamm hemide hamarat koca.Bi arkadaşımında kocası, bıyıklarını kaşlarını alıyormuş arkadşımın hemde iple, yahu iple almayı ben kadın olarak yapamıyorum.
Yapıcak bişey yok.Ben kıllı severim diyor.Takılmıyor hiç ona.Tek derdimiz kıl olsunAhahah maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasin bacim tey teyailecek bakimlisiniz
Bazı evli arkadaşlarım varda anlatıyorlar eşleri bu konuda eleştirel bile davraniyormus
Sesli güldüm.Yok biz o aşamaya gelemedik daha adam evde durmuyor durdugunda da agda yapıyorKıllı aldım seni kılsız yapıcam şimdi dio
Amaaan kadın olmak her türlü dertO zaman en iyisi iğneli epilasyon
Evet lazer türü.Alex bir lazer türü mü?
Bide dalga geçiyor tellal gibi yapıştırıyo bantıSesli güldüm.
Sen iyi yetistirmissin adamı.Bide dalga geçiyor tellal gibi yapıştırıyo bantıUff aşkım bu sefer çok çıktı diyor
Zor yontum canım valla 2 yılımı aldı.Sen iyi yetistirmissin adamı.
Evet lazer türü.
Beyaz tenli siyah ve kalın kıllara sahip olanlar için.
Ben çene bıyık yaptırdım 3 seans normal 3 yada 2 seansta kontrol . Erkek sakalından daha kalındı şuan çenede birtane incecik sapsarı bir tüy bıyıkta aynı şekilde 1 tüy var.
Benimde hormonal problemim var hormon tedavisi görürken lazere iyi klinikler yanaşmadı ( alex yoktu) iğnelide güvenilir yer bulamadım.
Göğüs ucu göbek iç bacağıda hormon tedavisi görürken normal epilasyon aletiyle aldım şuan oradakilerde sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?