Ormanımsı kıllarım

Erkek tipi kıllanma gibi duruyo.

Testesteron dheas yüksekliği varsa ondan kaynaklı.

Hormon tedavisi görürken lazer/ipneli epilasyon yaptırırsanız çoğundan kurtulursunuz.

Tavsiyem önce kadın doğuma gidin kist var mı bakılsın sonrada cildiyeye gidin

En çok gogus ucundaki killardan rahatsızım. Sadece lazerle yok olur biliyorum ama bazıları önce hormon tedavisi gormek gerek diyorlar. Hormon tedavisiyle lazer bir arada olabilir mi? Bir de gogus ucuna igneli epilasyon yapiliyormus bu saglikli midir?

Dediğin yerlerde bende de var ama tüy şeklin de. Kıllar koyu ve sert çıkıyor,senin sert mi? Gögüs ucumda bir kaç tane sert kıl var.2 Kere hormon testi yaptırdım bir şey çıkmadı. 1 kerede kadın doğuma gittiğimde de gösterdim genetik bunlar dedi.
Tedaviden sonra lazere başlayabilrisiniz,tedavi sürecinde yapmazlar. Göğüs ucunada lazer yapıyorlar.
Ben komple vücut gidiyorum,3 seasnta genitalim bitti. Klinik yerlerine giderseniz daha iyi sonuç alırsınız.

Evet pazartesi kadin doğuma gideceğim. Cildiyeye ne icin gidecegim? Igneli epilasyonu hastanelerde yapiyorlar mi ?

Önce hormonlarınıza bakılması lazım durum ne boyutta ?

Beyaz tenli misiniz esmer mi ? Esmerseniz kıl değil tüy olarakta kabul edebilirler.
Önce bunu öğrenseydik aslında

Yok canım ilaçla daha da kilo alıyorsun daha da artıyor.Bıraktım ilacı kilo verdim ben.Lazere gidiyorum çok etkili oldu göğüsde bende de var agdayla alıyorum.Annemde de vardı.Yapacak bişey yok.Eşim bile diyor ben seni kıllı sevdim diye

Benim gogus ucumdakiler cok fazla ve sert. Göbeğimdekiler bile sert sert. Hastanede yapılan lazerler iyi degil midir?

Bende de göğüs ucunda tüylenme var ve cok sinir oluyorum her gördüğümde vücudumun diğer yerlerini alabiliyorum sıkıntı olmuyor . Orayı cimbizla alıyorum ama yine çıkıyor ve cok kötü görünüyor konuyu takip ediyorum o yüzden bir çözümü varsa yararlanmak isterim

Siz kendinizi her şekilde seviyorsunuz ne guzel ben killarimdn nefret ediyorum surekli aliyorum ama baş edemiyorum

Cımbızla yapmayın kıldönmesi olur ve daha sert çıkar koyu renk gözükür ağdayla tüy şeklinde olur git gide

Evet pazartesi kadin doğuma gideceğim. Cildiyeye ne icin gidecegim? Igneli epilasyonu hastanelerde yapiyorlar mi ?

Kıl/tüy ve tedaviye karar verilmesi için.
İpneli epilasyon çok farklı aletle bakıyolar köklerine altta uyuyan olabilir.
Eğer uyuma evresinde olan kıllarınız varsa lazer başınıza bela olur 5 kıldan kurtuluyum derken 30 çıkar.
Önce bakılsın hepsi okadar mı .

Doktoronuz önersin size biyer hatta bunu yapan doktorlar var daha güvenilir.

Her ten her kıla göre aletler farklı.

İğneliye gidersiniz derecesi düşük verir sadece acı çektiğinizle kalırsınız.
Lazerde öyle
kesinlikle bilindik güvenilir yer olmalı.

Bende cimbizla aliyorum ama cikarken surekli sivilce çıkıyor ve cikarken agri yapıyor. En çok gogus ucundakilere sinir oluyorum.

Siz kendinizi her şekilde seviyorsunuz ne guzel ben killarimdn nefret ediyorum surekli aliyorum ama baş edemiyorum
Valla sırtımda da cıkıyor annemde daha fazla hatta.Dışarıda kuaförler güzel alamıyor bende agda alıyorum eşim alıyor sırtımdaki tüyleri de Çok da hoşua gide gide yapıyor ilginç geliyor ona

Canim bence oraya lazer yaptırma bende de göğüs kısmında biraz var eldivenle çekiyorum kökünden geliyo yani kökünden almaya çalış biraz yap azalıp biter bence bıyık ağda bandiyla ağda yap diycem sarkma falan olur o yüzden bence eldiven iş görür.

O zaman ilk doktora gitmem gerek. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

cımbız sertleştirir. ağdayıda tavsiye etmem ağdayla alırken tüyleride alırsınız tüyler sertleşir. yayıldıkça yayılır. Eczanelerde veya küçük market şeklindeki yerlerden beyaz doktor eldivenlerinden alın. Elinize takın.Onlarla sert olanları tek tek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…