Ormanımsı kıllarım

Normal epiasyon aleti gogus gobek ve ic bacaginizi mi bitirdi? Yoksa hormonlar duzn girdiği icin mi bitti oradaki tuyler.

Hormon tedavisi görürken normal epilasyon aleti bitirdi . Hormonlarda düzene girdiği için çıkmıyolar artık o bölgelerdr.

Ozamanlar bıyığımı bacağımı bugün alsam 2 gün sonra çıkardı şimdi bacakları yılda 1-2 tatile giderken epilasyon yapıyorum diğer zamanlar jilet .

Pko olabilirsin tavsiyem tüylerine elleme ilk doğumdan sonra gidiolar benim belimde vardı ulaşamadım dıye almadım doğumdan sonra gıttıler ama diğer taraflarımdakıler hala var ama yıne eskısı gıbı sert değiller

Peki siz iğneli epilasyonu mu önerirsiniz yoksa lazeri mi? Hangisi daha erken bitirir?

bence iğneli. gobeğime, göğüs arası ve ucuna, yuzume yaptirdim ben. biraz acısı var evet ama hiç alınmamış tüylerde tek seferde sonuç veriyor.

ama tabi ki öncelikle hormonlarıniza baktırıp tedavinizi yaptırın eger bir sorun varsa

Teşekkür ederim. Siz nerede yaptırmıştınız iğneliyi? Pazartesi doktora gideceğim bakalım umarım bir şey çıkmaz

Bende de vardı. Hormonlarıma baktırdım bişey çıkmadı. Pko da yok. Hamilelikten sonra azaldı baya. Ki ben sarışın sayılırım. Kıllarım da koyu sarı bazıları kahve. Göğüs ucumda bile vardı çeneme iğneli yaptırırken göğüs ucuma da yaptırdım. Bir kere de gitti. Ben de anlamadım. Acımıyo da öyle hassas deniliyor ama..mesela ben hazır gidiyorken bıyık bölgemi de yaptırayım dedim. İkinci tüyde bırak dedim..o ne acıydı öyle:)) iğneli yaptırın bel göbek ve göğüse

Teşekkür ederim yorumunuz için :) İğneliye karar verdim güvenilir bir yer bulabilirsem doktora danışıp başlamayı planlıyorum.

ben yaptırdım öyle çok yoktu ama tek tük siyah kıllar vardı..
bekarken yaptırdım 2 de çocuk emzirdim sonra yani bir sakıncası falan yok.. ama hormonal bozukla ilgili bir bilgim yok..
lazer için hastanelere başvurun ordaki insanlar eğriyi doğruyu söylüyor tedavinden sonra yaptır derler zaten eğer işe yaramazsa..

="cimcimelif, post: 47643383, member: 770214"]Teşekkür ederim yorumunuz için :) İğneliye karar verdim güvenilir bir yer bulabilirsem doktora danışıp başlamayı planlıyorum.
Rica ederim. Hangi şehirdesiniz. Tavsiye veririz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…