- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ozel bir hastaneye gitmeyi dusunuyorumBen Philips lumea kullanıyorum ama o göğüs ucunda kullanılmıyor oralar çok hassas yanabilir düşününce bile acıdıçok iyi bi yere gitmen lazım
Allah herkese böyle koca versin, pinpirikli olmasınAnaamm hemide hamarat koca.
Vay anasını
Normal epiasyon aleti gogus gobek ve ic bacaginizi mi bitirdi? Yoksa hormonlar duzn girdiği icin mi bitti oradaki tuyler.
Evet kullanıyorum, bacaklarım tüy şeklinde tek tük kaldı, koltuk altı ve bikini yüzde elli azaldı diyebilirim.Normal lazerede gittim 8 seans pek fayda göremedim, lumea daha iyi bence.Lumea işe yarıyor mu? Siz kullanıyor musunuz?
Peki göğüs ucundaki kıllardan kurtulmanın başka bir yolu var mı?
yaaa bana bana daAllah herkese böyle koca versin, pinpirikli olmasın
igneli epilasyon, yaptırdım hamilelik ve sonrasında bile tuylerin(hatta kilların) yeniden çıkması gibi bir sorun yaşamadım. 4 sene oldu yaptiralı
Peki siz iğneli epilasyonu mu önerirsiniz yoksa lazeri mi? Hangisi daha erken bitirir?
bence iğneli. gobeğime, göğüs arası ve ucuna, yuzume yaptirdim ben. biraz acısı var evet ama hiç alınmamış tüylerde tek seferde sonuç veriyor.
ama tabi ki öncelikle hormonlarıniza baktırıp tedavinizi yaptırın eger bir sorun varsa
Bende de vardı. Hormonlarıma baktırdım bişey çıkmadı. Pko da yok. Hamilelikten sonra azaldı baya. Ki ben sarışın sayılırım. Kıllarım da koyu sarı bazıları kahve. Göğüs ucumda bile vardı çeneme iğneli yaptırırken göğüs ucuma da yaptırdım. Bir kere de gitti. Ben de anlamadım. Acımıyo da öyle hassas deniliyor ama..mesela ben hazır gidiyorken bıyık bölgemi de yaptırayım dedim. İkinci tüyde bırak dedim..o ne acıydı öyle:)) iğneli yaptırın bel göbek ve göğüse
Merhaba kızlar...
Benim vücudumda olmadık yerlerde orman gibi kıllar var. Göğüs ucunda,arasında, göbekte, kasiklarimda..... Olmayacak yerlerde kıllar var. Doktora gideceğim hormon bozukluğundan şüpheleniyorum. Hormon bozukluğu varsa lazer işe yaramıyormuş diyorlar. Eger hormon bozukluğuysa bu tedavi ne kadar uzun sürer? Tedavi esnasinda lazer olunabilir mi? Bir de göğüs ucuna lazer yaparlar mı?
Rica ederim. Hangi şehirdesiniz. Tavsiye veririz belki="cimcimelif, post: 47643383, member: 770214"]Teşekkür ederim yorumunuz için :) İğneliye karar verdim güvenilir bir yer bulabilirsem doktora danışıp başlamayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?