- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Şu an reytingi çok iyi olan bir dizidePekala da alırlar, sizinle aynı meslekten bir akrabam evlenince işini bırakmış ve tam 19 yıl mesleğinden ayrı kalmıştı, 39 yaşında yeniden mesleğine döndü ve birkaç ayda eski performansına kavuştu, bu arada yetmedi üniversitelilere çıkan aftan yararlandı, üniversiteyi bitirdi, 2. üniversiteye de gitti, şimdi harıl harıl çalışıyor.
İçinizde istek ve azim varsa olmaz diye birşey yok, herşey olur, biraz cesaret.
Bir muhasebecinin yaninda cok dusuk ucrete ya da ucretsiz calismayi teklif edin. 1-2 ayda kaparsiniz zaten
keşke senin yerinde olsam12 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim.Üniversite mezunuyum, güzel bir evliligim var.Bu sene 36 oluyorum.
İlk hamileligimde son aya kadar çalıştım ve doğuma yakın işten ayrıldım.Ayriliş o ayrılış...Hem başka bir şehirde oturduğumuzdan hem de maddi anlamda ihtiyaç duymadığımızdan tekrar iş arayışına girmedim o dönem.Çocuk fazlasıyla zamanımı alıyordu,sonra ikinci çocuk derken ben bildiklerimi de unuttum ve iş hayatından tamamen koptum.
Yaklasik 9 yıldır çalışmıyorum yani.
Velhasıl çocuklar büyüdü, ben boşa ciktim :)
Evde olmak, temizlik-yemek yapmak beni tatmin etmiyor,kendimi çok verimsiz hissediyorum...Ev işlerini çok sevmediğimden onları da dört dörtlük yapmıyorum zaten...Tüm gün çok boşum, ya sosyal medyadayim,ya dışarda dolaniyorum ya da uyuyorum.Öyle elişi dikis nakış ta hiç ilgimi çekmiyor.Bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor.
İçimde yoğun bir çalışma isteği var...Gelin gorun ki hiç bir şey bilmiyorum,çok köreldim.Sifirim yani.İş arasam bile ne iş yapacağımı bilmiyorum.Hayata biraz geç kaldım sanırımSudan çıkmış balık gibiyim.Kpss desem 4 ay kaldı,ona da geç kaldım
Tavsiyelerinizi,fikirlerinizi bekliyorum.
mutluluk ınsanın birseylere baglı oldugu surece kımsenın mutlu olacagını dusunmuyorum.o mutluluk yasam sevinci içinizde yoks ıse girsenızde devam edecek..burd yuzlerce calısan bayanların sikayetlerı ortada .hayat bu sikayet ettıkce konular degişir mutsuzluk degişmez.once saglıgınıza sukredın...bulundunuz ımkanların tadını cıkarın daha guzelleri gelsin..
valla sukretmek sıkayet etmemektır...belkı sukur anlayısımız farklı .kusura bakmayın.yanlıs anlasıldıysam..ev hanımıyken cam siliyordum temız gorunce mutlu oluyordum...cocuguma bırseyler yaparken...calışma hayatıma basladım gene mutluyum...ısten cıksam gene...:))))mutlulugumu hiç bir sarta baglamadım..kendi adıma....Allah herkesin gonlune gore versin...Sahip olduklarim için şukretmediğimi nereden biliyorsunuz ? Ben mutsuzum demedim , sadece kendimi evde verimsiz hissediyorum...Kendimi ev hanımı gibi hissedemiyorum,ev işi temizlik yemek yapmak bana yetmiyor.Daha üretken olmak,sosyal hayata karışmak,sosyal çevre edinmek v.s.
Sarma sarmak,cam silmek,komşuma büyük keyif verirken bana vermiyor mesela anlatabildim mi?
Evli,sağlıklı,çocuklu olunca hayatimizdaki birşeyleri değiştirmeyi isteme hakkımız olmuyor mu ?
valla sukretmek sıkayet etmemektır...belkı sukur anlayısımız farklı .kusura bakmayın.yanlıs anlasıldıysam..ev hanımıyken cam siliyordum temız gorunce mutlu oluyordum...cocuguma bırseyler yaparken...calışma hayatıma basladım gene mutluyum...ısten cıksam gene...:))))mutlulugumu hiç bir sarta baglamadım..kendi adıma....Allah herkesin gonlune gore versin...
Unutmadan... evli veya bekar konusuna niye takıldınız ve nerenizden cikardiniz? Hicbir mesajimda evli veya bekar ayrimi yapmadim. Aile planlamasi kapanmış bir kadinin evli olmasi gerekli degildir. Benim yaşadığım ülkede çoğu bekar ama çocuklu kadinlar.
Neyse.
Aile planlaması kapanmış ne demek?
Bir daha çocuk doğurmayacak mı?
Garantisi var mı bunun insanlara bunu direk soruyor musun yani başka çocuk doğuracak mısın diye,benden geçti derken 3.4.yü doğuran çok tanıdığım oldu keza menapoza giriyorum derken doğuran çok gördüm
İnsanların bu kadar özeline giriliyo mu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?