Kardesiniz onlara manevi bir anlam yuklemis ve arkadasiniza anlatip dalga gecmeniz hosuna gitmemis olabilir. O cocukca davranmis belki ama sizin de ondan kalir yaniniz yok gibi.
Belki o anda baska bir seye de sinirliydi ya da patlama noktasindaydi.Ben zaten yaptığım doğru demiyorum fakat bu derece kriz gecirmeler cok mu normal allah askına
Siz konuyu tekrar okuyun en iyisi.Arkadaşınızla bir olup "zeka geriliği mi var" diye kardeşinizin sevgilisiyle dalga gectiniz, bi de üzerine sinirlenip evden çıkan kıza yemek mi siparis ettiniz?
Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironiKalkip arkadasiniza atip kardesinizin sevgilisini assagilamissiniz. Cok sacma yaptiginiz. Bi abla neden boyle bir sey yapar ki?
Arkadasım cocugu tanımıyor bile.. Ona atma sebebim de suydu hani.ben öküz ve ruhsuz musum ya bakalım bakkaları ne düşünüyor böle bi hediye için diyip atmıştım baska bir.niyet yoktu.Siz ciddi misiniz? Baya baya alay edip asagilamissiniz sonra vay efendim kriz gecirdi. Hani ikiniz kardes kardes atisma yasarsiniz da arkadasa foto atmak ne oluyor.
Ortada bir şey yok değil.
Tam ortada sizin kardeşinizi ve onun seçimlerinizi aşağılamanız, küçük görmeniz, incelikleri anlamamanız var.
Çocuğun yaptığı çok ince bir jest aslında. Ama illa çok pahalı hediyeler alınmalıydı değil mi? Çünkü biz bize verilen hediyenin maddi miktarı kadar değer veririz karşı tarafa. Ne yapsaydı çocuk çeyrek altın mı taksaydı?
Tepkinizden anladığım şu; kardeşimize tutumunuz sürekli böyle. Onun sinir krizi de sadece bu olaya değil , bu olay son damla sadece.
"Ben arkadaşıma attım hediyelerin fotosunu o cocugun zeka geriliği mi var dedi....Siz konuyu tekrar okuyun en iyisi.
Emzik falan kime alınıyor yahu ne saçma
Bana hiç romantik falan gelmedi yani doğmamış çocuğa don biçme olayını sevmiyorum.
Ama sizin de alay etmeniz hoş olmamış.
Arkadasım cocugu tanımıyor bile.. Ona atma sebebim de suydu hani.ben öküz ve ruhsuz musum ya bakalım bakkaları ne düşünüyor böle bi hediye için diyip atmıştım baska bir.niyet yoktu.
cocuk zeka olarak geri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?