Ortada birşey yokken kriz geçiren kardeş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kardeşim 19 yasında ben 23. Erkek arkadası buna hediyeler almıs bebeklerinden beri ayrı gecen yıllar için işte mesela 2. Yaş için emzik 7. Yaş için abaküs gibi küçük küçük parçalar. Bende saçma buldum bunlar ne işe yarayacak şimdi dedim neyse işte bu bana öküzsün senin gibi kız mı olur filan dedi. Acıkcası ortada birşey yok her zamanki kızkardesleirn birbirine takılması gibi bi durumdu yani arkadaşıma attım bn hediyelerin fotosunu o da cocuk zeka olarak geri mi dedi neyse böle.makara yaptık aslında. Kardeşim baya sinirlendi kızdı filan hadi normal kızarsın anlarım bağırırsın onuda anlarım sinir krizi gecirdi resmen basbasbagırarak ağlamalar onun sevdiği sey hakkında yprum yapmısım yok bilmem ne.. Sizce normal mi bu sekil tepki vermesi ben sakin kaldım anlam da veremedim bu kadar büyütecek ne var allah askına. Ve kardeşim hep böyle aileye düşkün değil ne zaman sevgilisi olsa ilah gibi tapıyor ona sahipleniyor bize karsı da hep böyle koruyor birşey olsun olmasın.. Cidden şaşırdım kapıyı carpıp gitti manyak. Bide üstüne eve gelirken dısardan yemek istemiştim zehir zıkkım olsun dedi. Cocuk gibi cidden anlam veremiyorum

Kardesiniz onlara manevi bir anlam yuklemis ve arkadasiniza anlatip dalga gecmeniz hosuna gitmemis olabilir. O cocukca davranmis belki ama sizin de ondan kalir yaniniz yok gibi.

Ben zaten yaptığım doğru demiyorum fakat bu derece kriz gecirmeler cok mu normal allah askına

Kalkip arkadasiniza atip kardesinizin sevgilisini assagilamissiniz. Cok sacma yaptiginiz. Bi abla neden boyle bir sey yapar ki?
Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironi

Ortada bir şey yok değil.
Tam ortada sizin kardeşinizi ve onun seçimlerinizi aşağılamanız, küçük görmeniz, incelikleri anlamamanız var.
Çocuğun yaptığı çok ince bir jest aslında. Ama illa çok pahalı hediyeler alınmalıydı değil mi? Çünkü biz bize verilen hediyenin maddi miktarı kadar değer veririz karşı tarafa. Ne yapsaydı çocuk çeyrek altın mı taksaydı?
Tepkinizden anladığım şu; kardeşimize tutumunuz sürekli böyle. Onun sinir krizi de sadece bu olaya değil , bu olay son damla sadece.

Siz ciddi misiniz? Baya baya alay edip asagilamissiniz sonra vay efendim kriz gecirdi. Hani ikiniz kardes kardes atisma yasarsiniz da arkadasa foto atmak ne oluyor.
Arkadasım cocugu tanımıyor bile.. Ona atma sebebim de suydu hani.ben öküz ve ruhsuz musum ya bakalım bakkaları ne düşünüyor böle bi hediye için diyip atmıştım baska bir.niyet yoktu.

Emzik falan kime alınıyor yahu ne saçma
Bana hiç romantik falan gelmedi yani doğmamış çocuğa don biçme olayını sevmiyorum.
Ama sizin de alay etmeniz hoş olmamış.

Konu hediyenin pahalı vs olması değiş ben garip ve sacma buldum ve bahsettiğim kişi yabancı değil kızkardesim. Abartılacak birşey yok ortada.

Manevi anlam yukledigim seylerle dalga gecilmesi benimde hosuma gitmez. Bende ters tepki verirdim. Senin dalga gectigin yetmemis bide arkadasinla beraber dalga gecmissin. Sinir bozucu yani.
Ama sinir krizi gecirecek kadarda degil. Onda abartmis. Aglasin kizsin ama sinir krizi ne?
Tabi o sana kizarken sen kışkırtmadıysan

Emzik falan kime alınıyor yahu ne saçma
Bana hiç romantik falan gelmedi yani doğmamış çocuğa don biçme olayını sevmiyorum.
Ama sizin de alay etmeniz hoş olmamış.

Doğmamış cocuga alsa vallahi daha mantıklı bulurdum.. Kardeşimin gecen 2. Yaş doğumgünü içinmiş o. Konu bu değil kriz geçirecek bir.olay değil bu

kusura bakmazsan sana klasik abla asagilamalri yapmissin diycem, kucuk kiz kardesi firsatini buldumu kendi arkadaslariyla assagilamalar falan.
bu kucuk yasta oyuna almama ile baslar sonra sevgililere kadar bicok seyi duyarsizca elestirmeye kadar gider.
abartmissin, komik ve sacma evet hediyeler bicok kisi gorse guler.
zaten 19 yasinda ve evde goremedigi ilgiyi sevgililerinde bulmus bir kizcagiz ustune arkadasinla geyik yapmalar falan, kriz gecirmekte hakli.
gidip uygun bir dille ozur dilemen gerekir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…