Ortada birşey yokken kriz geçiren kardeş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onun değer verdiği şeyi küçümsemişsin
yetmemiş arkadaşına da anlatıp alay etmişsiniz
kardeşin haklı

Valla kendisi sürekli böyle saygısız. Saygı olmayınca sevgi zor be gülüm bide.özür dileyip iyice havaya sokacam küçük prensesi neysee..

Konu hediyenin pahalı vs olması değiş ben garip ve sacma buldum ve bahsettiğim kişi yabancı değil kızkardesim. Abartılacak birşey yok ortada.
Kimse sizden hediyeyi mantıklı bulmanızı, beğenmenizi, sevgiliye methiyeler düzmenizi beklemiyor. Saygı duymanizi, dalga gecmemenizi bekliyor.

Hediyenin saçma veya garip oluşuna, abartılacak bir şey olmamasına siz karar veremezsiniz. Kardeşinize söz hakkı tanımıyorsunuz, duygularını önemsemiyorsunuz.
Sorun sizin kardeşinize saygınızın olmayışı.
Lütfen bu tavırlarınızı tarafsız bir şekilde gözden geçirin. İleride birbirinize çok ihtiyacınız olacak.

Saolun düşünceleriniz için teşekkürler. Evet arkadsıma atmam saçmaydı ama ben kötü niyetle hareket etmedim güleriz Gecesi diye düşünmüştüm. Neyse. Sonuc olarak tek ilgi görmeyen o değil bende bu ailede büyüdüm ama saygımı korudm. O hep böyle agresif ve sevgililerine ölesiye önem. Veren bir karakterdi. Yapacak birşey yok. Bazen cok iyi anlatmakta. Karakterlerimiz zıt. Keske anlatabildiğim bir Kızkardesim olsaydı. Saolun iyi akşamlar

Siz sadece kardesinizin sevgilisini değil kardesinizide ezmişsiniz.Belki o hediyeler işe yaramaz ama kalbine yarar.
Kardeşinizle sanki sevgilisi alay geciyor gibi
veya değer vermiyor gibi algilamissiniz.
O yaşlarda bazen arkadaş sevgili daha ağir basar.demekki o kişi kardeşiniz icin cook önemli.
Bende sizin gibi davransam benim kardeşimde küser ve cook uzun konusmaz.

Valla kendisi sürekli böyle saygısız. Saygı olmayınca sevgi zor be gülüm bide.özür dileyip iyice havaya sokacam küçük prensesi neysee..

konuyu nedense cok icsellestirdim, cunku benimde bir ablam var ve kiz kardes durumunda olan benim.
dusunuyorum bizde o yaslarda boyle bisey yasansaydi cok benzer durum olurdu heralde. ablamda gereksiz dalga gecer hatta gozumun onune bile geldi arkadasiyla paylasir geyige vururdu :) ben sinir krizi gecirirmiydim orasini bilemiycem ama cok sinir olurdum kesin.
iste bunlar hep cocukluktan basliyor, kardesin saygiyida sevgiyide sizden ogreniyor. once senin ona saygi ve sevgi beslemen gerekiyorki oda sana beslesin.
pek kucuk prenses durumuda yok gordugum kadariyla, yetcihlerine saygi duyulmayan ustune elstirilip dalga gecilen prenses pek canlanmadi gozumde.
umarim ozur diler ve bir dahada bu tarz birsey yapmasin, cunku yarin birgun sirf size inat olsun diye elestirilerinizden kacmak icin sacma sapan seyler yasayabilir.
basit gorunen ama cok anlamlar iceren seyler bunlar bence.

Kalkıp da aralarında olan manevi yüklü şeyleri saçma bulup alaya alarak bir de arkadaşınla paylaşıp onun da yorumunu almışsin gerçekten çocukça ! Bir de kendi aranızda bunun muhasebesini yapmışsınız. İkinizi de gram ilgilendirmez alınan hediyenin anlamı ya da fiyatı ! Bağırması bana çok normal geldi çünkü kendi canından olan kardeşini bir başkası ile alaya almışsin !! Bence senin verdiğin tepki çok yanlış. Git kızdan özür dile bence. Benim de böyle bir ablam olsa aynı tepkiyi verirdim. Allaha şükür ot parçası dahi verilse mana arar ne guzel dusunmus der ama böyle alaya asla almaz ! Ablaligini gözden geçir

Son düzenleme:

Özür dileyesim yok suan. S..ktr git aldıgım yemekte zehir zıkkım olsun demesine gerek yoktu. Neyse anladım birdaha da karısmam ona zaten laftan anlayan biri değil cocukkende böleydi. Herkesin bir karakteri var.

Sen kızkardesini kıskanan biri misin ki böle bir ihtimal buldun ne kıskanacagm kardesim o benim. Ağzı olan konusmaya keske.
bilmiyorum.
Onun adına sevineceğine çocuk ne güzel düşünmüş diyeceğine neler yapmışsın baksana yetmemiş arkadaşına atmış dalga geçmişsiniz beraber.
Kardeşler birbirini destekler doğru yol gösterir bu şekilde birbirlerinin hayatları ile dalga geçmezler hele kardeşinin özelini insanlarla hiç paylaşmazlar.

Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironi

Sakayi kardesinle yaparsin da elin yabancisiyla yapmazsin. Bence sen bi ironisin..

Alınmış çok değer verdiği şeylerle alay etmişsiniz
Gönlünü mü alsan acaba

Hala özür dilemem diyorsun..ben bile hata yaptığımda çocuklarımdan özür dilerim bir anne olarak..büyük olmak demek hatasız olmak demek değildir. Hatamızı farketmek ve kırdığınız insanlardan özür dilemek çok büyük bir erdemdir.
Kızkardeşler candır..ilerde daha da iyi anlayacaksınız. .

sevgilisinin yaptığını saçma/anlamsız bulmuş olabilirsiniz ama yaptığınız çok yanlış. sevgililerinin kızkardeşiniz için aileden önce geldiğini soylemissiniz ama siz de pek farklı sayilmazsiniz bence. ne de olsa aileden biri olan kardeşinizin sevgilisini ve dolayısıyla kardeşinizi, bir yabancı olan arkadaşınız nezdinde rencide etmişsiniz. kız kardeşiniz sizin için önemli olsaydı, ne başkasıyla ne de tek başınıza onu incitmezdiniz. yeri gelince onu kıracak şeyleri aile disindakilerden ozellikle gizlerdiniz.

kardeşinizin sinir krizini de süregelen incitici davranışlarınız olma ihtimaline bağlıyorum.

ne kıskanmışın beaaa insan gardaşını bu kadan kıskanır mı kardeşin o senin karın daşşşş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…