- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
onun değer verdiği şeyi küçümsemişsinKardeşim 19 yasında ben 23. Erkek arkadası buna hediyeler almıs bebeklerinden beri ayrı gecen yıllar için işte mesela 2. Yaş için emzik 7. Yaş için abaküs gibi küçük küçük parçalar. Bende saçma buldum bunlar ne işe yarayacak şimdi dedim neyse işte bu bana öküzsün senin gibi kız mı olur filan dedi. Acıkcası ortada birşey yok her zamanki kızkardesleirn birbirine takılması gibi bi durumdu yani arkadaşıma attım bn hediyelerin fotosunu o da cocuk zeka olarak geri mi dedi neyse böle.makara yaptık aslında. Kardeşim baya sinirlendi kızdı filan hadi normal kızarsın anlarım bağırırsın onuda anlarım sinir krizi gecirdi resmen basbasbagırarak ağlamalar onun sevdiği sey hakkında yprum yapmısım yok bilmem ne.. Sizce normal mi bu sekil tepki vermesi ben sakin kaldım anlam da veremedim bu kadar büyütecek ne var allah askına. Ve kardeşim hep böyle aileye düşkün değil ne zaman sevgilisi olsa ilah gibi tapıyor ona sahipleniyor bize karsı da hep böyle koruyor birşey olsun olmasın.. Cidden şaşırdım kapıyı carpıp gitti manyak. Bide üstüne eve gelirken dısardan yemek istemiştim zehir zıkkım olsun dedi. Cocuk gibi cidden anlam veremiyorum
kusura bakmazsan sana klasik abla asagilamalri yapmissin diycem, kucuk kiz kardesi firsatini buldumu kendi arkadaslariyla assagilamalar falan.
bu kucuk yasta oyuna almama ile baslar sonra sevgililere kadar bicok seyi duyarsizca elestirmeye kadar gider.
abartmissin, komik ve sacma evet hediyeler bicok kisi gorse guler.
zaten 19 yasinda ve evde goremedigi ilgiyi sevgililerinde bulmus bir kizcagiz ustune arkadasinla geyik yapmalar falan, kriz gecirmekte hakli.
gidip uygun bir dille ozur dilemen gerekir.
Kimse sizden hediyeyi mantıklı bulmanızı, beğenmenizi, sevgiliye methiyeler düzmenizi beklemiyor. Saygı duymanizi, dalga gecmemenizi bekliyor.Konu hediyenin pahalı vs olması değiş ben garip ve sacma buldum ve bahsettiğim kişi yabancı değil kızkardesim. Abartılacak birşey yok ortada.
Bu daha da beter gerçektenDoğmamış cocuga alsa vallahi daha mantıklı bulurdum.. Kardeşimin gecen 2. Yaş doğumgünü içinmiş o. Konu bu değil kriz geçirecek bir.olay değil bu
Sen kızkardesini kıskanan biri misin ki böle bir ihtimal buldun ne kıskanacagm kardesim o benim. Ağzı olan konusmaya keske.Yüzde yüz haksızsın.kıskanıyorsun bence
Valla kendisi sürekli böyle saygısız. Saygı olmayınca sevgi zor be gülüm bide.özür dileyip iyice havaya sokacam küçük prensesi neysee..
konuyu nedense cok icsellestirdim, cunku benimde bir ablam var ve kiz kardes durumunda olan benim.
dusunuyorum bizde o yaslarda boyle bisey yasansaydi cok benzer durum olurdu heralde. ablamda gereksiz dalga gecer hatta gozumun onune bile geldi arkadasiyla paylasir geyige vururdu :) ben sinir krizi gecirirmiydim orasini bilemiycem ama cok sinir olurdum kesin.
iste bunlar hep cocukluktan basliyor, kardesin saygiyida sevgiyide sizden ogreniyor. once senin ona saygi ve sevgi beslemen gerekiyorki oda sana beslesin.
pek kucuk prenses durumuda yok gordugum kadariyla, yetcihlerine saygi duyulmayan ustune elstirilip dalga gecilen prenses pek canlanmadi gozumde.
umarim ozur diler ve bir dahada bu tarz birsey yapmasin, cunku yarin birgun sirf size inat olsun diye elestirilerinizden kacmak icin sacma sapan seyler yasayabilir.
basit gorunen ama cok anlamlar iceren seyler bunlar bence.
bilmiyorum.Sen kızkardesini kıskanan biri misin ki böle bir ihtimal buldun ne kıskanacagm kardesim o benim. Ağzı olan konusmaya keske.
Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?