Ortada birşey yokken kriz geçiren kardeş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3.kişilerle bir olup resmen dalga geçmişsiniz.. sizin komik bulduğunuz hediyeler belki kardeşiniz için değerli..
ne kadar saygısız bir davranışta bulunduğunuzunda farkında değilsiniz özür dilemem diyorsunuz..

sırf siz önemsemdiniz diye başka insanların değer verdiği şeylerle dalga geçemezsiniz yaptığınız çok ayıp..

Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır, her ilişkinin kendine göre değerleri vardır. Tutup da o değerlere laf edersen bunları duymayı da göze almalısın. Ki kızlar o yaşta çok alıngan oluyorlar. Senin niyetin de kötü değildir belki ama kötü algılamış işte kardeşin. Bi özür dileseydin tatlıya bağlanırdı.

Reactions: KV_
Gelen hediye saçma veya değil bunun bir önemi yok, kızkardeşin bundan hoşlanmış önemli olan bu. Ortada bir şey var yani... Birbirinizle anlaşmanız gerekmiyor ama sen bir abla olarak ona saygı duymazsan karşılığında da saygı göremezsin.

Kardeşini sevseydin onun mutlu olması,sana saçma gelse bile,seni de mutlu ederdi.O hoşlanmış o hediyelerden önemli olan mutluluk değil mi?Onun sevinci değil mi ? Kardeşini mutlu eden erkek arkadaşı senin gözünde daha da yücelmeliydi .Sen ne yaptın ? dalga geçtin,arkadaşını da bu alayın içine soktun,erkek arkadaşı için geri zekalı denmesine sebep oldun..
Bravo sana ,müthiş bir ablasın ..

Kardeşinin sinir krizi geçirmesinde bence bu son nokta olmuş ..Öncesinde yaşanmışlıklarınız da vardır eminim..

Biraz empati lütfen..Ben de ablayım ve kardeşime asla bu şekilde davranmam.

Valla kendisi sürekli böyle saygısız. Saygı olmayınca sevgi zor be gülüm bide.özür dileyip iyice havaya sokacam küçük prensesi neysee..
yahu kardeşin canın . arkadaşla bir olup onu kırmak niye ? sizin yaptığınız espiriler bu konuda olmaz ki . kardeş kardeşe takılır ama yeri gelir onu herkesten korur. ilk dalga geçtiğinizde kızmış siz devam edip arkadaşınıza atmışsınız . yani sinirleriyle oynamışsınız . sizin kardeş bakışınızda bir sıkıntı var . burda bile kendinize yazılanlardan en ufak bir pay çıkarmıyorsunuz. istiyorsunuz ki biz de evet kardeşin saygısız diyelim . ama kusura bakma bu konuda hakaret eden zeka geriliği var diye dalga geçen kardeşin değil ki o saygısız olsun.

Özür dileyesim yok suan. S..ktr git aldıgım yemekte zehir zıkkım olsun demesine gerek yoktu. Neyse anladım birdaha da karısmam ona zaten laftan anlayan biri değil cocukkende böleydi. Herkesin bir karakteri var.
çocukken de üstüne gidiyordunuz belki de . niye böyle sürekli bir istemeyişiniz var kardeşinizi? sürekli zaten şöyle zaten böyle diyorsunuz . kardeşinizi biraz koruyun hep yermeyin . herkesin bir sürü iyi bir sürü de kötü özelliği vardır. her kardeş böyle mi yapsın. sizin yaptıklarınız üzerine o lafı o yaştaki ergenlerin yüzde doksanı der. yani sizin kardeşiniz kim olsa aynı sıkıntı olacak . biraz daha ılımlı olun bence

kardeşinize sürekli böyle davrandığınız için olacak ki sinir krizi geçirmiş zavallı

Ne kadar ayıp yaptığın hediye önemli değil önemli olan manevi değeri illa ev araba mı alınması lazım deger vermek için. Sevgilisini resmen aşagalamışsın empati yap sen bence ben kardeşin olsaydım çok sert tepki verirdim ağlamazdım

Çok baya gördüm seni. Kardeşler arasında en nefret ettiğim tavır kendi kardeşinin olayını arkadaşıyla ezikleyerek paylaşıp dalga geçilmesidir.
Kardeşin fazlaca anlam yüklüyor olabilir bazı insanlar öyle sever ama gerçekten çok saygısızca davranmışsın.

Kardeşinin yerinde olsam seninle hiç bir şey paylaşmam. Ki yakında öyle olacak.

Damarına basana kadar uğraşmışsın sen ya. Bence hiç sesini çıkarma özür dile

Reactions: KV_
karsindaki 19 yasindaki bi kiz o yaslar hala cok hassas olduklari zaman bence siz fazla dalga gecmissiniz. kotu bisey yapmamis ki erkek arkadasi. Birisinin sana haklisin demesi icinmi actin konuyu anlamadim cunku daha onun yasi geregi tepkileri belli olmaz bunu en iyi senin anlaman gerekirdi!

Madem başkası da senin gibi saçma buluyor mu diye merak ettin direk buraya atsaydın ya fotoları. Niye direk seninle aynı kafadaki arkadaşına yolladın? Çünkü ondan beklediğin tepkiyi alacağını biliyordun.

Eminim kızkardeşinde birikmişlik var. Bence bu sırf bu akşam ki olay değil.

'Ne işe yarayacak ki bunlar?' diye sorman da senin için hediyenin mutlaka maddi değeri olması gerektiğini düşünüyor olmandan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…