- 27 Şubat 2023
- 577
- 554
- 33
Ben normalde ceza olarak mahrum bırakmaya karşıyım ama bu aile bunu hak etmiş ben de olsam Ponpon'u asla göstermem hayatımda bu kadar sorumsuz bir aile görmedim hem Ponpon'u seviyorlar hem arsayı üstüne yapmıyorlar. Ay sabah sabah gerildim inanınPonponu göstermeyin bundan sonra eşinizin ailesine.
Madem arsa alacak paralari vardı size yardım etselerdi evlenirken.
Etmedilerse arsa tabi sizin hakkınız.
Onlara en büyük ceza ponponu görmemeli olur.
Valla ben seni cavidan di galiba o gibi geliyorsun banaMerhabalar bilenler bilir ki daha yeni tatil sorununu çözüme ulaştırmıştım ki iki gündürde bu sorunla karşı karşıyayım buraya sorup sormama konusunda kararsız kaldım ki çünkü çoğunuz empati yapmadan yorum yapıyorsunuz ama yinede fikir almak istedim eşimin babası yatırım olsun diye uygun fiyatlı bir arsa bulmuş bu konuyu orda açtı ortak alalım dedi babası eşimin iki tane çalışan kardeşleri var onlar ve biz 45 bin katıcakmis herkes onaylandı bu düşünce bende onayladım fakat dedim ki arsayı benim üzerime yapın o zaman arsa benim hakkım dedim neden diye soruldu ben gelinim çünkü gelin gelirkende doğru düzgün taki takılmadı dedim tabiki arsa benim üzerime olmalı. ortam gerildi fln eşimle eve geldik benim üzerime yapılmıyor sa arsa dedim o zaman ponponun (kedim) üzerine yaparsanız ya da biz ortakliktan çıkarız saçmalama fln diye bağırdı ben öyle bir şey diyemem diyor bende dedim ben yazarım sevmeyi biliyorlar anca kuru kuru daha bir kere bile mama almadılar veteriner masrafını karşılamadilar kuru kuru sevmeyi herkes yapar ben sizce kayinbabama yarın uzun bir mesaj atmalımıyim?
HaykırdımPonponu göstermeyin bundan sonra eşinizin ailesine.
Madem arsa alacak paralari vardı size yardım etselerdi evlenirken.
Etmedilerse arsa tabi sizin hakkınız.
Onlara en büyük ceza ponponu görmemeli olur.
Nasil okudugunuz seyin fake oldugunu anlayamiyorsunuz yani evi kedinin ustune verdinler demis siz ordandami anlamadiniz iste bu sekilde ciddi cevaplar yazildigi icin bu fakelerle doldu son senelerde kk.lutfen boyle fake konulara yorum yapmayalim ki direk atilsinlar biktim artik bunlardanev fiyatlarından haberi yok herhalde garibim adam sana altının kralını vermis....
canm bizim ülkemizde ne kadar salak var biliyo musun...Nasil okudugunuz seyin fake oldugunu anlayamiyorsunuz yani evi kedinin ustune verdinler demis siz ordandami anlamadiniz iste bu sekilde ciddi cevaplar yazildigi icin bu fakelerle doldu son senelerde kk.lutfen boyle fake konulara yorum yapmayalim ki direk atilsinlar biktim artik bunlardan
canm bizim ülkemizde ne kadar salak var biliyo musun...
ve ben kedi meselesine kadar okumamıştım millet yazınca fark ettimNasil okudugunuz seyin fake oldugunu anlayamiyorsunuz yani evi kedinin ustune verdinler demis siz ordandami anlamadiniz iste bu sekilde ciddi cevaplar yazildigi icin bu fakelerle doldu son senelerde kk.lutfen boyle fake konulara yorum yapmayalim ki direk atilsinlar biktim artik bunlardan
Merhabalar bilenler bilir ki daha yeni tatil sorununu çözüme ulaştırmıştım ki iki gündürde bu sorunla karşı karşıyayım buraya sorup sormama konusunda kararsız kaldım ki çünkü çoğunuz empati yapmadan yorum yapıyorsunuz ama yinede fikir almak istedim eşimin babası yatırım olsun diye uygun fiyatlı bir arsa bulmuş bu konuyu orda açtı ortak alalım dedi babası eşimin iki tane çalışan kardeşleri var onlar ve biz 45 bin katıcakmis herkes onaylandı bu düşünce bende onayladım fakat dedim ki arsayı benim üzerime yapın o zaman arsa benim hakkım dedim neden diye soruldu ben gelinim çünkü gelin gelirkende doğru düzgün taki takılmadı dedim tabiki arsa benim üzerime olmalı. ortam gerildi fln eşimle eve geldik benim üzerime yapılmıyor sa arsa dedim o zaman ponponun (kedim) üzerine yaparsanız ya da biz ortakliktan çıkarız saçmalama fln diye bağırdı ben öyle bir şey diyemem diyor bende dedim ben yazarım sevmeyi biliyorlar anca kuru kuru daha bir kere bile mama almadılar veteriner masrafını karşılamadilar kuru kuru sevmeyi herkes yapar ben sizce kayinbabama yarın uzun bir mesaj atmalımıyim?
Yalnız arsam olsa gerçekten bu kedinin üstüne yaparım. Güzelliğe bak.
Eskiden olsa patron bu vatandaşın sokağına apartmanına kadar bulurdu. Şimdi adamcağız da bıktı bunlardan hangi birininkini bulsun
Eşşek gibi alacak bxbxbbxbx
benimde kedimin adı bambam, bende evimi onun üzerine yapmayı planlıyorum. İlerde doğacak bebeye artık bir zıkkım bırakmayacağızBiz şirketi Bambam’ın üzerine(kirpi), evleri Akhilleus’un üzerine(köpek), arabaları Hades’in üzerine(tarantula) arsaları da Medusa’nın(evcil yılan) üzerine yaptık vallahi kafamız rahat etti. Hem vergileri falan da gidip ödüyorlar biz hiç zahmete girmiyoruz
Ay unutmadan söyleyim bunların hepsi II Ramses’den babama hediye.
Ponpon doğduğunda ne takmışlardı bu önemli. Bir de kedinin sepetini kumunu sizin ailrniz yapmış mıydı. Bunlar kız ailesine ait diye biliyorumMerhabalar bilenler bilir ki daha yeni tatil sorununu çözüme ulaştırmıştım ki iki gündürde bu sorunla karşı karşıyayım buraya sorup sormama konusunda kararsız kaldım ki çünkü çoğunuz empati yapmadan yorum yapıyorsunuz ama yinede fikir almak istedim eşimin babası yatırım olsun diye uygun fiyatlı bir arsa bulmuş bu konuyu orda açtı ortak alalım dedi babası eşimin iki tane çalışan kardeşleri var onlar ve biz 45 bin katıcakmis herkes onaylandı bu düşünce bende onayladım fakat dedim ki arsayı benim üzerime yapın o zaman arsa benim hakkım dedim neden diye soruldu ben gelinim çünkü gelin gelirkende doğru düzgün taki takılmadı dedim tabiki arsa benim üzerime olmalı. ortam gerildi fln eşimle eve geldik benim üzerime yapılmıyor sa arsa dedim o zaman ponponun (kedim) üzerine yaparsanız ya da biz ortakliktan çıkarız saçmalama fln diye bağırdı ben öyle bir şey diyemem diyor bende dedim ben yazarım sevmeyi biliyorlar anca kuru kuru daha bir kere bile mama almadılar veteriner masrafını karşılamadilar kuru kuru sevmeyi herkes yapar ben sizce kayinbabama yarın uzun bir mesaj atmalımıyim?
Tabii canım o da kazanıp kendi yapsın 7-8 yaşında sanayiye verirsiniz ekmeğini taştan çıkarırbenimde kedimin adı bambam, bende evimi onun üzerine yapmayı planlıyorum. İlerde doğacak bebeye artık bir zıkkım bırakmayacağız
Ucuza gitmişsiniz. Ben olsam o evi ponponun üstüne yaptırırım da eşinizi dımdızlak ortada bırakırdım.Doğru düzgün yardım ettiler diyemem kayinbabm salonu tutu parasını o ödedi yani bi tanede ev verdi ve 2 bilezik taktılar tek
Ev vermiş daha ne istiyorsunDoğru düzgün yardım ettiler diyemem kayinbabm salonu tutu parasını o ödedi yani bi tanede ev verdi ve 2 bilezik taktılar tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?