Ortak alınan arsa meselesi

Ponponu göstermeyin bundan sonra eşinizin ailesine.
Madem arsa alacak paralari vardı size yardım etselerdi evlenirken.
Etmedilerse arsa tabi sizin hakkınız.
Onlara en büyük ceza ponponu görmemeli olur.
Ben normalde ceza olarak mahrum bırakmaya karşıyım ama bu aile bunu hak etmiş ben de olsam Ponpon'u asla göstermem hayatımda bu kadar sorumsuz bir aile görmedim hem Ponpon'u seviyorlar hem arsayı üstüne yapmıyorlar. Ay sabah sabah gerildim inanın

Valla ben seni cavidan di galiba o gibi geliyorsun bana

ev fiyatlarından haberi yok herhalde garibim adam sana altının kralını vermis....
Nasil okudugunuz seyin fake oldugunu anlayamiyorsunuz yani evi kedinin ustune verdinler demis siz ordandami anlamadiniz iste bu sekilde ciddi cevaplar yazildigi icin bu fakelerle doldu son senelerde kk.lutfen boyle fake konulara yorum yapmayalim ki direk atilsinlar biktim artik bunlardan

canm bizim ülkemizde ne kadar salak var biliyo musun...

canm bizim ülkemizde ne kadar salak var biliyo musun...
ve ben kedi meselesine kadar okumamıştım millet yazınca fark ettim

Sizin kedinizin Karl lagerfeld kedisinden ne eksiği var. Haklısınız tabi ki.

Hayır gerçekten bir derde düşecek o zmn bu yaptıklarından utanacak kendine kızacak
Bu resmen 5yasinda çocuk zekası, yada ağır işsizlik

benimde kedimin adı bambam, bende evimi onun üzerine yapmayı planlıyorum. İlerde doğacak bebeye artık bir zıkkım bırakmayacağız

Ponpon doğduğunda ne takmışlardı bu önemli. Bir de kedinin sepetini kumunu sizin ailrniz yapmış mıydı. Bunlar kız ailesine ait diye biliyorum

Doğru düzgün yardım ettiler diyemem kayinbabm salonu tutu parasını o ödedi yani bi tanede ev verdi ve 2 bilezik taktılar tek
Ucuza gitmişsiniz. Ben olsam o evi ponponun üstüne yaptırırım da eşinizi dımdızlak ortada bırakırdım.

Ortak alinan arsanin sizin uzerinize yapilmasi ne kadar sacmaysa kayinlarsan biri ya da kayinpederin uzerine olmasi da sacma. Genelde hic edilir oyle arsalar. Resmi olarak ortak tapu cikmayacaksa ben olsam kuruş vermem verdirtmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…